Wkedk

Hvordan man overlever i føderale fængsel

Hvis du er blevet idømt føderale fængsel, vil du blive ejet af Bureau of Fængsler (BOP). Som med de fleste føderale sætninger, vil du højst sandsynligt få mange år, hvor at beskæftige sig med dette nye liv. Denne artikel vil give nogle råd, så du kan forberede og overleve.

Steps

Hvordan man overlever i føderale fængsel. Line up nogle læsning materiale.
Hvordan man overlever i føderale fængsel. Line up nogle læsning materiale.

Før fængsel

 1. 1
  Bid din tunge. Hvis dommeren ikke tillader dig selv-overgivelse til det fængsel, hvor du er blevet udpeget, vil du blive udleveret til US Marshal tjenester. Må ikke tale med en Marshal (eller lade ham overhøre en samtale,) om din sag eller noget andet for den sags skyld. Intet du kan sige, vil gøre situationen bedre, og det kan endda gøre tingene værre: bare fordi du er allerede blevet dømt, betyder ikke, at du ikke kan oplades med noget andet. Forenklet sagt kan alt hvad du siger blive taget ned i beviser og brugt imod dig. Så holder kæft så meget som muligt.
 2. 2
  Glem ikke tandpleje. Det er fordi valget og kvaliteten af ​​pleje er langt overlegen uden for fængslet. Visse behandlinger, som du tager for givet er muligvis ikke tilgængelig i fængsel, eller ikke vil være så god. Efter alt, hvis du er i fængsel og ikke kan lide det fængsel tandlæge, hvor ellers er du kommer til at gå for at få dine tænder fast? Det er ikke ligesom du nemt kan finde en anden! Så hvis der er tid til at gøre det, overveje at have en tand check-up, før du selv overgivelse, og få noget vigtigt fast. Også, hvis du bruger briller, du måske ønsker at have en synsprøve og få nye linser, forudsat du har brug for dem. Som med tandpleje, har du fået et bedre valg af linser og rammer udenfor fængslet.
 3. 3
  Line up nogle læsning materiale. De fleste føderale fængsler tillader magasiner og bøger skal sendes til indsatte - på betingelse af, at disse sendes direkte fra forlaget eller en forhandler som Amazon. Hvis du er selvstændig overgive, og du ved, hvilket fængsel du vil være i, overveje at tage et abonnement for magasiner / tidsskrifter, og bestille et par bøger fra Amazon til at læse. Gør dette et par dage før du selv overgivelse. Alternativt give dine venner og familie en indkøbsliste af bøger / blade og lad dem tage sig af bestilling af ting. Der er ingen adgang til internettet i fængsler, så gør dine valg, før du indtaster fængsel.
 4. 4
  Vide, hvad de kan forvente i Atlanta. Hvis du er placeret i transit til fængsel, kan du blive sendt til USP Atlanta til deres hold-over facilitet. Hvis du er udpeget til et føderalt fangelejr eller FCI, kan du blive taget direkte der uden at gå til Atlanta. Mange mennesker, der er udpeget til lav, medium eller højt niveau fængsler går til Oklahoma City som deres første stop. Hvis du går til Atlanta, men vil du blive placeret i en to-mands celle med op til tre andre indsatte i 23 timer i døgnet. Du vil være tilladt ud for at rec i et lukket område for en time. Du vil få lov til brusebad to gange om ugen og har præcis fem minutter til brusebad. Det eneste, du vil være i stand til at gøre, er at sove. Hvis du er heldig, vil du have en af ​​de køjesenge, hvis ikke, bliver du nødt til at sove på gulvet under køje eller ved siden af ​​toilettet. Du kan eller ikke modtage en madras at sove på, afhængigt af tilgængeligheden.
 5. 5
  Prøv at finde ud af så meget som muligt om, hvordan systemet fungerer. Hvis der er en officiel regel-bog for fængslet, læse det. Du kan blive straffet for at bryde en regel, at du ikke vidste eksisterede. Overtrædelse af reglerne vil ikke kun pisse off personale, men indsatte så godt. Det gør livet sværere for alle. Uvidenhed om reglerne ikke er noget forsvar. Information er magt.
 6. 6
  Tag den maksimale beløb, du har lov til fængslet med dig. Du kan tillades en vis mængde penge (op til 375€). Disse penge vil blive brugt til at købe forbrugsvarer, du kan få brug for, mens fængslet. Dette kaldes at sætte "penge på dine bøger." Du får brug for penge til forsyninger såsom stempler, kuverter, snacks og også hygiejne forsyninger. Cash er ikke nødvendig og vil blive konfiskeret. Det er bedst at gå ind med en US Postal Service penge rækkefølge som de er almindeligt accepteret i alle fængsler (føderale og statslige). Derudover, skal du ikke lade nogen vide, at du har penge. Lad som om du er fattig og fattig. På den måde er der ingen fare for andre fanger forsøger at presse penge fra dig.

I fængslet

 1. 1
  Stol ikke på nogen. Det gælder for vagter, andre fængselsfunktionærer, og personen i cellen ved siden af. Hvis nogen er at være rart for dig, så spørg dig selv "Hvad betyder det for dem?". De har næsten altid har nogle skjulte motiv, som du ikke kender til. I fængslet, er intet gratis. For eksempel, hvis nogen giver eller lån dig noget vil du sandsynligvis nødt til at betale det tilbage med en heftig rente tilføjet. Hvis du ikke kan betale, kan de forlange en tjeneste, der kan få dig ind i store problemer, ligesom at skjule kontrabande i din celle.
 2. 2
  Viser ikke frygt, vrede, glæde eller smerte. Følelser er din værste fjende. Følelser afslører dine svagheder. Både indsatte og vagter bytte på svaghed. Må ikke give dem mulighed for at gøre det. Hvis nogen kan regne ud, hvad der gør dig vred, kan de bruge den viden til at manipulere dig. På samme måde, hvis nogen ved, hvad der gør dig glad kan de forsøge at ødelægge det for dig. Og fordi de er omkring dig 24/7, har de ubegrænsede muligheder for at teste deres manipulerende evner på dig.
 3. 3
  Må ikke være alt for venlig med din celle kammerater, men stille nogle spørgsmål. Mange har siddet i fængsel før, og vil være i stand til at give dig oplysninger om det fængsel, du bliver sendt til, samt selve systemet. Du bliver nødt til at dømme for dig selv, om at tro på nogen af ​​oplysningerne. Brug din sunde fornuft og forsøge at regne ud, hvis den pågældende person har en grund til at lyve eller vildlede dig. Nogle fanger vil forsøge at skræmme nye indsatte eller vildlede dem for sjov. Vær forsigtig.
 4. 4
  Må ikke fortælle folk noget, de ikke har brug for at vide. Vælg dine ord med omhu. Potentielt kan noget, du sige til vagter eller fanger (uanset hvor uskyldig du tror det er) blive brugt til at såre dig, manipulere dig eller blive taget ud af kontekst. Undgå at diskutere farlige samtaleemner. Ellers kan det nemt få dig i problemer. Indlysende emner at styre fri af, er religion, politik, racespørgsmål, eller dine egne personlige følelser omkring nogen eller deres familie og venner. Nogle af fangerne, du vil støde kan have en kort temperament, eller er psykisk syge, af lav intelligens, eller bare dårlige. Fanger som der ikke har en advarsel skrevet på deres pande - de ligner almindelige fyre. Du kan nemt blive misforstået eller bevidst fejlciteret af en person, der forsøger at skabe problemer. Hvad der starter som en smålig argument over en triviel problem kan blive til en person bærer et stærkt personligt nag mod dig. Må ikke være paranoid. Bare være klar over, at tingene ikke kan være, hvad de synes f.eks fangen, der fortæller dig, at homoseksuelle eller sorte mennesker er ligesom alle andre, så spørger, hvad du mener kan i virkeligheden hader homoseksuelle eller sorte mennesker - han har bare teste din holdning eller narrer din kæde.
 5. 5
  Altid være høflig og respektfuld over for vagter og andre fængsler ansatte, selv om de er onde hulken. Det er fordi hvis du pisse dem ud, de holder alle kortene og kan gøre dit liv sværere end det allerede er. Så, ikke give dem en pind til at slå dig sammen med. Det er rigtigt, at nogle fængsler medarbejdere er bedre end andre. Alligevel glemmer aldrig hvis side de er på - det er bestemt ikke din. Du har brug for at få det i dit hoved, at personalet er altid ret, og du behøver at gøre, hvad de siger. Selv hvis du ved, det er forkert, på det tidspunkt, er det bedst bare at følge ordren, og hvis du har et problem med det, kan du tage det på et senere tidspunkt. Eksempel: Du arbejder som en server i køkkenet og et personale værkfører fortæller dig at gå ren tabeller i spisestuen. Du ved, det er ikke en del af dine pligter, og at du normalt ikke rense tabeller, men den bedste ting at gøre i denne situation er at bare gå ren bordene, fordi du er en indsat, og du ikke kommer til at vinde et skænderi med en ansat. Gør ikke noget, der gør personalet føler sig udfordret eller intimideret, de har forskellige måder at gøre du betaler for den fejl.
 6. 6
  Må ikke stirre på andre fanger. Selvom du er simpelthen nysgerrig dem, kan den anden person helt fejlfortolker hvad der sker. I fængslet er det hvis nogen stirrer på dig som regel betyder, at de føler sig intense fjendtlighed eller afvisning mod dig. Alternativt stirrende er en måde at vise seksuel interesse. Det er OK at se på folk, men ikke stirre på dem. Der er en forskel mellem leder og stirrende.
 7. 7
  Må ikke få et ry som en "Snitch". Mennesker, der fortæller historier til vagterne eller andre fanger bliver foragtet af alle, og kan angrebet fysisk. Det bedste du kan gøre i fængsel, er at se alt, høre alt og sige ingenting. Hvis vagterne bede dig om information om nogle uheld, der involverer andre fanger, påstå, at du ledte den anden vej og lagde ikke mærke eller høre noget. Mens dette kan irritere personalet på et vist niveau, at du ikke er villig til at Snitch, vil de sandsynligvis forstå. Undgå at blive set tale til vagter i en venlig måde, fordi andre fanger kunne antage (fejlagtigt), at du er en stikker. Tal ikke med fængselspersonale mere end højst nødvendigt, for mens det kan være lige uskyldig samtale om vejr, vil andre indsatte ikke opfatte det på den måde.
 8. 8
  Beder personale til at hjælpe dig. Sandheden er, kan du aldrig gå til personale for hjælp med problemer, du kan få, eller andet, du vil få problemer med de indsatte, hvis du gør. Hvis du går til personale med et problem, der er det eneste, de kan gøre for dig sætte dig i SHU som en beskyttende forældremyndighed indsat, og det vil medføre, at du problemer hele dit indespærring. Klag til personale og du sidder fast i ingen-mands-land mellem ansatte og indsatte. Hverken gruppe vil hjælpe dig. Prøv at vænne sig til det faktum, at du har meget få menneskerettigheder i fængsel, og at du er i høj grad magtesløs til at ændre din situation.
 9. 9
  Sikker boligenhed (SHU) aka "hullet". Når slagsmål opstår i fængsel, kan deltagerne blive straffet ved at blive sat i en adskillelse enhed eller blive flyttet til et højere niveau af indespærring, men det er yderst usædvanligt for dem at blive anklaget for en forbrydelse, så længe alle deltagerne var fangerne. Dine retsbeskyttelsen i fængsel er alvorligt begrænset af systemet. Vagter og administratorer ønsker ikke nogen til at gøre bølger. Prison medarbejdere vil straffe dig for at gøre bølger meget hurtigere end de vil komme dig til undsætning. Undertiden straffen vil være officiel, i andre tilfælde vil det være mere subtile fx "glemmer" eller "forlægge" noget, som du har brug for. Du har altid mulighed for at bede om at blive sat i hullet for din egen beskyttelse. Hullet er ubehageligt, men det er relativt sikkert. Spørg ikke for denne form for beskyttelse, medmindre du frygter for dit liv, fordi hvis du går til SHU du vil bruge 99,9% af din tid låst inde i en celle.
 10. 10
  Må ikke deltage i et fængsel bande. Ligesom i den virkelige verden, i fængsel er der bander. Men i fængsel, er bander langt mere udbredt. Disse bander arbejde meget anderledes på indersiden end på ydersiden. Vær opmærksom på bandemedlemmer, men undgå at deltage i en bande, bandemedlemmer er soldater, og bandeledere kræver absolut loyalitet. Hvis du tilmelder dig en bande, kan du blive beordret til at gøre noget, der vil holde dig i fængsel meget længere, en bandemedlem har noget valg, fordi bortset fra at komme ud af fængslet, er der kun én måde at stoppe et fængsel bande i fængslet: die.
  • Alle fængsel bander er adskilt først og fremmest af løbene, de typisk er forbundet med. Bloods / Crips / Black Guerilla Family (afrikansk-europæisk), den mexicanske Mafia (mexicanere), MS-13 (Salvadoran / honduranske / guatemalanske / nicaraguanske) Hvid Supremist / Nazi (kaukasisk), osv. Der er mange forskellige divisioner.
  • Det er afgørende for din overlevelse i fængselssystemet til straks vise din troskab til din race (men det betyder ikke, du er nødt til at deltage i en bande). Dette kan være en stor pille for nogle mennesker at sluge, men "når i Rom" du må hellere gøre, som de gør. Hvis du er nogle hvide suburbanite 19-årige knægt, der lovede dig selv som en crip, og du har brugt til at købe dope du fik busted sælge fra dine crip homeboys i projekterne, betyder ikke, du kan linke op med dem i fængsel. Hvis du er hvid og du går i slapping high fives med brødrene, før du ryste hænder med de hvide dudes, er du nødt til at sende en splittelse gennem hele samfundet. Dette betyder ikke, du er nødt til at få et hagekors på din pande eller "Blood for Life" tatoveret på brystet. Det betyder blot, uanset hvilken løb du er forbundet med, er du søge dem ud først, og introducere dig selv. Du får at vide, indsatte i din race først. Især de "vigtige" tal i din race. Du kan være "venligt" med folk af andre racer efter det. I fængslet, sorte, mexicanere, Chicanos, asiater og hvide ser alle efter deres egne. Det er ikke tid til at blive farveblind.
 11. 11
  Find mennesker, der kommer fra det samme sted, du gør. I de fleste føderale faciliteter der er indsatte fra hele landet. Du kan gøre en indsat søgning inden du fylder dig i. Du vil være i stand til at se gennem fængsel indsat notering for at se, om du kender nogen, eller hvor deres hjemstat er. Når du kommer til din udpegede anlæg, er du nødt til at finde andre indsatte, der er fra din by eller stat, disse er din "home boys", og de vil normalt hjælpe dig med ting, du har et umiddelbart behov for, såsom basale hygiejne elementer, sko osv. Men pas på dit hjem drenge, hvis der er noget galt med dig eller din sag, ligesom hvis du er en informant, køn gerningsmanden eller noget andet ildeset af indsatte, i hvilket tilfælde dit hjem drenge vil sandsynligvis være dem, der vil konfrontere dig på det. Dette kunne omfatte overgreb, stikkende eller hvad de tror, ​​du fortjener.
 12. 12
  Respekter andre folks personlige rum og aldrig tillade andre at invadere dit personlige rum. Du vil blive testet, og hvis du tillader andre at komme for tæt på dig for komfort, vil de bare komme tættere og tættere indtil din underdanighed er indlysende. Hav respekt og aldrig nå over en andens tallerken på messen for peber, salt osv. Må ikke tillade andre at nå over din plade enten.
  • Personlige ejendele som fotografier, breve og andre ting er meget vigtige, når nogen er i fængsel. Så aldrig låne eller bruge noget, der hører til en anden fange, medmindre han har fortalt dig, at det er OK at gøre det. Berøring nogens personlige ejendele uden deres tilladelse er et no-no.
 13. 13
  Frem for alt huske på, at de normale regler i omverdenen gælder simpelthen ikke længere. Når du er i fængsel, du lever på en anden planet, hvor alle der betyder noget for dig, er at overleve den erfaring med så lidt skade som muligt.

Tips

 • Breve og telefonopkald går ind eller ud af et fængsel, bliver rutinemæssigt overvåget. Det er fordi fængselsmyndighederne altid er på udkig efter "snavs". Hvis de opdager noget interessant, vil en kopi eller optagelse gøres til fremtidig undersøgelse. Advar dine venner og familie, at der er ikke sådan noget som privatlivets fred, når du er inde i fængslet.
 • Husk på, at alt hvad du siger, især på telefonen, vil sandsynligvis blive overhørt af både fanger og vagter. Der er stikkere blandt dine medfanger, der søger at handle information til favoriserer med personalet (dette er opmuntret af folk som sagsbehandlere). Vær særlig forsigtig med at kritisere en anden fange, som du kan temmelig garantere, at det vil vende tilbage til ham.
 • Indsatte, der er homoseksuel er normalt set ned på, og er udstødt af andre indsatte. Hvis du er bøsse, du bedst holde det for dig selv, mens du i fængsel, fordi det kun vil give dig problemer. Indsatte, som er usædvanlig ung eller nuttet udseende, kan blive kontaktet seksuelt af andre, der tester vandene. Hvis du bliver kontaktet, er det bedst at falde, og du ikke ønsker at blive ejendom nogle andre indsatte.
 • Når du indtaster fængsel, så prøv at koncentrere sig om, hvad der foregår inde i fængslet, fordi tiden vil synes at passere hurtigere på den måde. Det er svært ikke at tænke på de ting, du går glip af i den ydre verden, men torturere dig selv med det vil bare gøre dig ulykkelig. Det vil bestemt ikke få dig ud af fængslet noget hurtigere. I stedet koncentrere sig om de ting, du kan styre i fængsel, ikke de ting, der er uden for din rækkevidde uden for fængslet hegnet.
 • Hold en lav profil og forsøge at blande i baggrunden, når man er i fængsel. Ophold under radaren af ​​vagter og andre fængsler medarbejdere. Dybest set, behøver ikke gøre opmærksom på dig selv, hvis du kan undgå det. Husk, at neglen der skiller sig ud bliver hamret i. Se og lær.
 • Begynde at spise som en hest, træning og undersøgelse / praksis gadekampe teknikker. På et tidspunkt snart du kommer til at blive testet, og du bliver nødt til at vise, at du kan passe på dig selv.

Advarsler

 • Forhåbentlig vil du aldrig blive angrebet fysisk i løbet af din tid i fængsel. Men hvis du er, her er nogle punkter at huske på. Du kan blive angrebet overalt i fængslet, selv om det normalt vil ske i et sted, hvor der ikke er direkte overvågning af vagter, fx en korridor. Naturligvis, kan du blive angrebet i en celle, men et klassisk sted for et angreb er toilet eller bruser, når du er distraheret. En angriber kan udnytte et tidsvindue på kun 30 sekunder at angribe dig, så gå væk nonchalant. Så se deres hænder, fordi det er, hvor angrebet kommer fra. Hvis nogen har deres hænder i deres lommer eller bag deres ryg, kunne de skjuler en improviseret våben, såsom en hjemmelavet kniv. Lad ikke dig selv blive trængt op i et hjørne, hvor du ikke har nogen flugtvej væk fra din hacker.
 • Det kan lyde mærkeligt og ubehageligt, men kunne være livreddende: Hvis du er bekymret for at få angrebet, sidder, når du går på toilettet, og tag dine bukser helt. Da mange angreb sker, når du bruger toilettet, er det lettere at forsvare dig selv uden dine bukser omkring dine ankler, så ville du ikke turen.
 • Vær omhyggelig med at aldrig kalde nogen en "punk" eller "bitch", som de har en meget anderledes betydning i fængsel. Hvis du nogensinde skulle ringe til nogen nogen af ​​dem, være forberedt på en grim kamp. Hvis angrebet ikke kommer med det samme, betyder det ikke, det kommer ikke. Hvis nogen nogensinde skulle kalde dig en "punk" eller en "bitch", kan det synes logisk at være bedre mand og gå væk, men selv i fængsel, er du nødt til at vise, at du ikke vil tillade dig selv at blive punked, og det er næsten helt sikkert forventes af dig at sætte op en kamp, ​​når de kaldes den ene af disse to navne. Fængslet er et voldeligt sted, ser, hvad du siger, kan redde dit liv.