Wkedk

Sådan flytter videre efter en livsændrende åbenbaring

Du kommer sammen i livet med få bekymringer eller bekymringer, og pludselig, det rammer dig. Noget nogen siger, et blik i den rigtige retning på det rigtige tidspunkt, en overhørt uddrag af samtale... og alt synes anderledes. Nu er du klar noget - du ved noget, du ikke vidste før. Hvordan kan du genvinde din balance og fortsætte med dit liv? Nogle gange kan du ikke gå tilbage til den måde tingene var før, men du kan gå fremad. Her er hvordan.

Steps

Sådan flytter videre efter en livsændrende åbenbaring. Tag dig tid til at tage det i.
Sådan flytter videre efter en livsændrende åbenbaring. Tag dig tid til at tage det i.
 1. 1
  Tag dig tid til at tage det i. Måske har du haft en personlig åbenbaring, om dit eget liv. Måske noget blev afsløret omkring en. Eller måske har du bare været overvejer livet i almindelighed, og pludselig se alt i et andet lys. Dette kan være et resultat af en religiøs åbenbaring (når du pludselig indser, hvad du virkelig tror), eller på grund af en åbenbaring af karakter (din egen eller en slægtnings eller vens), eller fordi noget om en situation, der aldrig sad ret med du pludselig klikkes på plads. Uanset hvad det er, du har brug for tid til at behandle og virkelig værdsætte og forstå, hvilke områder af dit liv, skal ændres fra dette tidspunkt fremad. Foretag ikke pludselige ændringer. Giv dig selv tid til virkelig at overveje denne åbenbaring fra mange vinkler, før du tager nogen handling.
 2. 2
  Beslut om dette ændrer ting blot for dig, eller hvis det vil ændre et forhold (r). Når du er den eneste til at overveje, vil du have lidt mere spillerum i gennemførelsen af ​​forandringer. Hvis din åbenbaring involverer en anden person eller personer, bliver du nødt til at overveje deres rettigheder, dine pligter til dem, og deres følelser. Ændring kan komme i mange former, men ikke alle ændringer skal steamrolled ud over alle dem omkring dig.
 3. 3
  Søge vejledning og rådgivning. Du behøver ikke nødvendigvis nødt til at se en shrink eller terapeut. Du kan gå til en betroet familiemedlem eller en ven og diskutere din åbenbaring. Det er aldrig anbefales, at du handler udelukkende på dine egne instinkter, medmindre der er nogle intenst tvingende grund. Det er altid foretrukket og klogere at søge input fra en betroet ven eller slægtning, før du tager handling, der vil påvirke hele dit liv.
 4. 4
  Seriøst meditere på alle mulige konsekvenser af dine handlinger. Når du har talt med din "rådgivere" eller "rådgivere", tager sig tid til at spille ud flere scenarier i dit sind, før du gør noget drastisk. Vil du mister dit job? Vil din forholdet ende? Hvad vil der ske, hvis du gør Plan A? Hvad Plan B? Simpelthen ud af høflighed over for andre, bør det siges, at den mulighed, der skaber den smalleste skår af ødelæggelse er generelt bedst. Men hvis din åbenbaring er én, sådan som udflugt en molester i din familie - i dette tilfælde, kan du ikke tillade overvejelse af, som vil blive såret eller ked til at indgå i din tankegang.
 5. 5
  Spørg dig selv, hvad payoff, du leder efter, især hvis dine handlinger vil skabe en sensation eller en stor blowup. Bliver dit liv være bedre for det i sidste ende? Hvad håber du vil ske, når du iscenesætte din store afsløre? Hvad hvis det ikke sker? Så hvordan vil du det? Nogle gange, vi indser noget, og det gør ondt vores følelser, eller omvendt, det gør os til at føle stor og uovervindelig. Hvis du kalder alle dine kære sammen og gøre en stor, eksplosive annoncering, hvad håber de vil gøre? Måske er din åbenbaring er en personlig: man er bøsse. Hvis din familie bor i et område, hvor tolerancen er hovedreglen, og du vil være rimeligt sikkert, hvis det ikke går godt, så fortælle dem alle sammen på denne måde, kan betale sig i sidste ende. Får tid nok, som regel familier kommer rundt til denne nyhed overraskende godt, og hurtigt. Men hvis du er i Bibelen Bælt, og du springer dette på hele din familie på en stor indsamling, kan du sætte dig selv i fare. Overvej nøje, hvad du håber at opnå med en stor annoncering, og i stedet overveje mindre, mere personlige samtaler med en eller to familiemedlemmer eller venner på et tidspunkt.
 6. 6
  Tag en dyb indånding... og gøre det. Leve med nyfundne viden kan være en kamp. Uanset om du er klar over, at man er bøsse eller opdage, at du er vedtaget, eller din ægtefælle er snyd, eller du fandt ud af, at en ven af familien forulempet din søster, eller forstå, at din mor favoriserer din bror over dig... disse ting kan ændre dit liv. Måske har du bare indset, at du ønsker at indtaste et kloster. Eller måske du indså, at du vil i stedet for at gå på college lige nu. Uanset hvad du har indset eller opdaget, efter en vis mængde tid, du er nødt til at handle. Uanset den handling, du tager betyder, at dit liv vil ændre sig - eller at det vil ikke - du vil beslutte at gå videre herfra, den ene eller den anden måde. Kom ud, hvis du er bøsse eller acceptere din ven, som lige har fortalt dig, at han / hun er - eller slutningen dette forhold. Gør det på den måde, der giver mest mening for dig. Indtast det kloster. Eller beslutter at gøre noget ved det på dette tidspunkt. Lev dit liv på dine vilkår. Undtagelsen her ville være, hvis du ved, at ved at gøre noget, kan en anden blive såret. I så fald ligegyldigt ikke hvad konsekvenserne, skal du tage skridt til at forhindre, at dette sker.
 7. 7
  Bevæge sig fremad. Må ikke genopleve denne begivenhed, eller denne åbenbaring, igen og igen, forsøger at sætte dit liv tilbage den måde, det var "før". Alt liv er forandring. Du kan ikke håber at gå tilbage, aldrig, ikke fra noget, godt eller dårligt. Alt hvad du kan gøre er at sætte det ind i dens rette perspektiv og gå fremad. Pining for hvad var ikke produktiv. Accept, hvad der er, og bevæger sig fremad med dit liv er bedre plan. Sig til dig selv "En dag vil jeg komme til udtryk med dette. Denne dag kan være i dag."

Tips

 • Vær sikker - være absolut positiv - Hvis du beskylder nogen for en forbrydelse. Hvis din åbenbaring er én, hvor tingene klik, hvis du accepterer, at din onkel, for eksempel, forulempet dig og din søster, men du er ikke sikker... derefter se ham. Del din mistanke med din søster. Hvis hun er også diset på detaljerne, så spørg andre kvinder i din familie, der er på samme alder som dig, hvis de har haft nogen erfaringer med denne onkel. Hvis du stadig er usikker, så hold øje med ham, og ikke lade små gå ud alene med ham. Du ønsker ikke at beskytte en molester, men du ikke ønsker at kaste mistanke om denne art på en uskyldig person. Det kan være næsten umuligt at slette mistanke i fremtiden, hvis du målretter den forkerte person.
 • Hvis din åbenbaring er personlig karakter, dvs en åbenbaring af tro eller i dit eget liv, og den måde, det vedrører du kun, så tag din tid i at foretage ændringer i forbindelse med dette, og udforske alle muligheder. Du kan tale med nogle venner eller familie undervejs, men hvis din åbenbaring er privat, kan du holde det på den måde.

Advarsler

 • Indse, at nogen har begået en forbrydelse kan betyde tiden er af afgørende betydning. Hvis du er sikker på en person, du kender gjorde noget slemt, og hvis du har beviser af enhver art (din øjenvidneberetning, eller bedre endnu, fysiske beviser), hverken for dig eller en anden, fortæl et familiemedlem eller en ven, du har tillid til så snart du kan. En mistanke om, at denne person gjorde noget til en anden vil ikke være tilstrækkeligt - hvis den pågældende person ikke kan eller vil ikke bekræfte din mistanke, skal du hårdt beviser, før du foretager en anklage.
 • Hvis du kommer ud af benægtelse om alkohol-eller stofmisbrug, søge hjælp! De fleste mennesker, der med succes bryde afhængighed gør det inden for en gruppe af andre også bryde deres afhængighed. Igen kan peer-grupper være mere nyttigt end du tror.
 • Opdage noget om dig selv, at du har været i benægtelse om i årevis, måske hele dit liv op til dato, kan være en enorm følelsesmæssig stød. Du havde grunde til at nægtelse. Indrømme til dig selv, at du er bøsse, eller at du har fysiske handicap, og ikke den mentale tilstand, du fik at vide, at de var, eller at din betydelige andre var misbrug i lang tid vil også bringe dig ansigt til ansigt med en begrundelse for, at nægtelse. Måske var de forbi grunde, fornægtelse var en måde at komme sammen med mennesker, som fandt, at sandheden uacceptabelt. Nogle gange er du nødt til at stå over for en internaliseret fobi af sandheden. Det kan gøre ondt en masse og være rystende at bryde benægtelse. Søge rådgivning fra en person med erfaring med beslægtede spørgsmål - med at komme ud bøsse, for LGBT-organisationer ser med handicap, handicap-følsomme rådgiver eller handicaporganisationer, med misbrug, et misbrug overlevende gruppe. Peer-grupper er især nyttige, møde andre mennesker, der har står din situation kan være mere effektiv end at forsøge at forklare dine følelser til en rådgiver, som ikke kan forstå din situation.