Wkedk

Hvordan man laver en flad bue og pil

Hvis det gøres korrekt, afhængigt af dens længde, kan denne bue gav tegne en vægt på en 40 to £ 60 bue, og skabt med intet andet end en jagtkniv. Det er godt for jagt.

Steps

Hvordan man laver en flad bue og pil. Kontroller, at dit træ er omkring en til halvanden inches lang og fem ottere af en tomme tyk.
Hvordan man laver en flad bue og pil. Kontroller, at dit træ er omkring en til halvanden inches lang og fem ottere af en tomme tyk.
 1. 1
  Få nogle træ. Ethvert antal træsorter kan bruges til at gøre en god flad bue, men Hickory, eg, ask, teak eller taks fungerer fint. Bambus og horn buer er de bedste, men de skal være lamineret og som ikke er dækket i denne artikel.
 2. 2
  Kontroller, at dit træ er omkring en til halvanden inches lang og fem ottere af en tomme tyk. Når du er færdig det bør være omkring en centimeter tyk og tre ottere af en tomme bred i slutningen og det samme som det, du startede med på basen, hvor lemmer og håndtaget mødes. Der kan ikke være alt for mange grene på lemmet - grene betyder svage punkter. Barbering al barken af ​​det bortset fra maven af ​​buen, der er den ydre del af kurven. Læg din hånd, hvor det vil normalt være og markere det med en pen. Når dette er gjort, sætte en anden mark over toppen lemmer varemærke. Pilen vil gå i mellem disse mærker.
 3. 3
  Begynd at forme træet. Der må ikke skæres i håndtaget del. Brug en tynd hud, såsom kanin eller egern skjule. Pak det stramt og bruge enten fleetching lim eller skjule lim. Dette vil forblive på samme måde, er det så det kan understøtte lemmerne. For at gøre denne proces gå hurtigere du kan hacke stedet skære træet. De bedste til at bruge, er en grov sandpapir. Gør den tykkeste del af lemmerne på basen og gøre det smallest i slutningen. Begge Lemmerne skal være den samme tykkelse eller sløjfe vil ikke bøje ret, hvilket gør det værdiløst.
 4. 4
  Forstå, at du skal lade barken på maven stævnen. Hvis fjernet, kan det knække og bryde. Foretag hakkene efter strengen på maven side. Gør strengen to inches fra hak.
 5. 5
  Gøre buestreng. Flettet senen arbejder godt. Nylonsnor virker fint også. Du skal tage tre strygere og flet dem sammen. Og hvis det stadig ikke er nok derefter gentage denne procedure to gange og endelig fletning dem alle tre sammen. Foretag de enkelte linier omkring 5-10 inches længere end buen er. Husk du også brug for ekstra streng til loops og snor bliver kortere, når det er flettet sammen
 6. 6
  Gør snoren tre inches længere end beregnet til at være, så du kan lave en løkke til snor og un-snor.
 7. 7
  Begynd at tage en fjerde streng, der er to inches længere, og drej den rundt om den.
 8. 8
  Begynde at gøre sløjfer for snor og un-snor. Den sidste del af at gøre strengen er at gøre en primer, således at strengen ikke slides.
 9. 9
  Tag en lang perlerække af samme materiale og pak det stramt omkring strengen, hvis du kommer til at hvile skydeskive for din pil.
 10. 10
  Lad din bue tørre, før snor, så den ikke kæde og mister sin spændstighed. Når det er tørret, sætte nogle sløjfe finish på den. Uden bue finish, vil det knække og bryde fra rotting.If du sætter stævnen finish på, før det tørrer ud, vil det låse fugten i. Dette vil medføre, at buen til at slå sig. Så det er klogt at være tålmodig, og lad det tørre.
 11. 11
  Forstår, at der er en hurtigere måde at gøre det tørre. Først, skal du ikke forsøge at sætte det i et varmt loftrum. Du vil forlade det der, og glemme det eller over estimere den tid, det skal være der. Varmen boks er en bedre metode. Find en lang nok boks til din bue. Derefter skæres et hul på den brede side på begge sider. Tag en 125 watt pære og ordne det til at dingle i boksen uden at røre kassen. Brug ikke en papkasse! Det vil antændes. Brug en non'flammable kassen. Den måde en varme kasse virker er det snuser fugten ud af bue og de ​​bevægelige strøm gennem hullerne bærer vandet væk.
 12. 12
  Gør pile ud af billige dyvel stænger. Før du køber, rul dem på gulvet, og hvis de ruller, de er lige. Hvis de ikke er lige, vil de ikke flyve lige. Må ikke skærpe enderne af arrows.they bliver kedeligt inden for en kort mængde time.instead brug lim på trippelpunktet brede hoveder. Der er en billig militær udstedt brede hoved kaldet M-A3-L. Nogle bueskydning butikker vil sælge disse.
 13. 13
  Vid, at jo længere stævnen jo mere magt, den har. Afhængigt af din højde, kan du ønsker at gøre det så højt som du er. For omkring en 45-60 pund bue, bør det være omkring seks meter høj.

Tips

 • Må ikke gå billige på string.If den klikker det kunne bryde stævnen, eller hvis du har tegnet strengen tilbage det kunne smække dit øje, og du vil være på hospitalet i flere uger. Undgå at bruge metal strenge.
 • Hvis du ikke kan få fletching eller gør pile ud af pinde, kan du opdele pilen i slutningen, hvor fletching går og sætte pap eller træspåner i split ende og derefter binde det stramt og skær den med en saks frem det er den rigtige form. Du kan også bruge gaffatape til at gøre fletchings.
 • Put sløjfe finish på når det er tørt, så det ikke begynder at rådne og svække.
 • Hvis du køber en eg bord i en hardware-shop for ti bucks og håndværk det ind i et professionelt stykke arbejde, der klarer sig godt, kan du sælge det på eBay for 190€, men det skal se helt fejlfri.
 • unstring din bue når du er færdig. Den bue vil miste styrke, hvis venstre trukket i en periode på mere end én dag. Du kan skyde hele dagen med noget problem, men ikke overlade det hængte natten.
 • At trække sig tilbage en pil på strengen, satte tre fingre på strengen og sætte pilen under den øverste finger og over de to nederste.

Advarsler

 • Denne bue er et våben, og bør behandles med respekt.
 • Må ikke pege og skyde på et dyr, medmindre du agter at spise dyr. Kun skyde på vildt, der er i sæson. Alligevel anbefales det at bruge en "sikrere" måde for jagt, der vil være mindre tilbøjelige til kun lemlæste.
 • Misbrug af denne bue kan forårsage alvorlig personskade og sandsynligvis død.
 • Giv dig selv ekstra streng længde: fletning tager væk længde
 • Ingen andre end dig selv er ansvarlig for eventuelle juridiske eller medicinske problemer forårsaget af denne artikel.

Ting du behøver

 • Hickory, eg, ask, taks, teak eller andet egnet træ
 • Dyvel stænger og billige Fletching og Fletching lim
 • Bow finish eller sealer
 • pap / fjer / plastik fletching
 • lim på broadheads