Wkedk

Hvordan man kan stoppe ringen for ørerne

At ringen for ørerne (også kaldet tinnitus), som du får efter at have hørt høj musik er ofte på grund af skader på de mikroskopiske slutninger af nerver i din indre øre. Tinnitus kan betyde underliggende nerve skade eller et problem med dit kredsløbssygdomme. Selv de mest nyttige rutine til at stoppe ringen for ørerne er forebyggelse, der er trin, du kan tage for at behandle den ringende buzz, selv efter skaden er sket. Læs videre for nyttige tips og tricks.

Steps

Hvordan man kan stoppe ringen for ørerne. Prøv kraniet-pumpende trick.
Hvordan man kan stoppe ringen for ørerne. Prøv kraniet-pumpende trick.

Behandling momentan ringen for ørerne

 1. 1
  Prøv kraniet-pumpende trick. Hvis du kommer hjem fra en koncert eller en klub, og dine ører vil ikke stoppe ringer, er det fordi du har beskadiget nogle af de små hår i din cochlea, som forårsager betændelse og stimulering af nerver. Din hjerne tolker denne inflammation så konstant ringende eller summende, og dette trick kan hjælpe med at gøre, at irriterende lyd gå væk.
  • Dæk dine ører med håndfladerne. Dine fingre skal understreges igen og hvile på bagsiden af ​​dit kranie. Pege din midterste fingre mod hinanden på den meget tilbage af dit kranie.
  • Hvil pegefingrene på toppen af ​​dine midterste fingre.
  • Ved hjælp af en snapping bevægelse, pegefingrene flip ned fra dine midterste fingre og på bagsiden af ​​kraniet. Denne bevægelse vil lyde som slå af trommer. Fordi fingrene også vil ramme dit kranie, kan støjen være ganske højt. Dette er normalt.
  • Fortsæt snapping fingrene på bagsiden af ​​dit kranie 40 til 50 gange. Efter 40 eller 50 gange, se om ringen er aftaget.
 2. 2
  Prøv at vente det ud. Ringen for ørerne, der er forårsaget af udsættelse for høje lyde normalt går væk efter et par timer. Tag dit sind off det ved at hvile og opholder sig væk fra noget, der kan forværre symptomerne. Hvis den ringende ikke går væk efter 24 timer, kan du besøge lægen for yderligere behandling.

Behandling af kronisk ringen for ørerne

 1. 1
  Se din læge om at behandle underliggende forhold. Meget af den tid, tinnitus eller ringen for ørerne, er forårsaget af en behandlelige tilstand. Behandling af denne underliggende tilstand kan hjælpe med at fjerne nogle af eller alle de ringer.
  • Har din læge fjerne ørevoks fra øret. Alternativt gør det sikkert selv. Fjernelse af et overskud ophobning af ørevoks kan hjælpe med at lindre symptomerne på tinnitus.
  • Har din læge tage et kig på dine blodkar. Blodkarrenes betingelser såsom forringet blodcirkulation kan gøre tinnitus værre.
  • Få din læge genbehandle samspillet din medicin. Hvis du tager flere medikamenter, tale med din læge om mulige bivirkninger, som kunne være årsag til ringen for ørerne.
 2. 2
  Forkæl tinnitus med dæmpningsværdierne taktik. Flere forskellige dæmpningsværdierne taktik bruges af læger til at maskere lyden af ​​ringen for ørerne. Disse taktikker følgende indretninger og teknikker.
  • Gør brug af hvid støj maskiner. Hvid støj maskiner, der producerer "baggrund" lyde, såsom regn falder eller vind susen, kan hjælpe med overdøve den ringende i ørerne.
   • Fans, befugtningsapparater, affugtere og klimaanlæg også tjene som effektive hvid støj maskiner.
  • Gør brug af maskering enheder. Masking enheder er monteret over ørerne og producere en kontinuerlig bølge af hvid støj til at maskere den kroniske ringer.
  • Bær høreapparater. Dette er især effektiv, hvis du har problemer med hørelsen foruden tinnitus.
 3. 3
  Tage medicin for at lindre nogle af de tinnitus symptomer. Selvom medicin vil sandsynligvis ikke helt befri dig for den ringende, kan tage medicin gøre ringende lyd mindre mærkbar, hvis effektiv.
  • Tal med din læge om tricykliske antidepressiva. Tricykliske antidepressiva kan være effektive for svær tinnitus, men har nogle uønskede bivirkninger, såsom mundtørhed, sløret syn, forstoppelse og hjerteproblemer.
  • Tal med din læge om Alprazolam. Bedre kendt som Xanax, har Alprazolam vist sig at være effektive til at reducere tinnitus summende, men er vane-dannende og har også uønskede bivirkninger.
 4. 4
  Prøv Ginko ekstrakt. Tager Ginko ekstrakt tre gange dagligt (med måltider), kan bidrage til at øge blodtilførslen til hovedet og halsen, hvilket reducerer ringende forårsaget af blodtrykket. Prøv at tage Ginko for to måneder før at evaluere effektiviteten af ​​behandlingen.

Forebyggelse tinnitus

 1. 1
  Undgå situationer, hvor skader på coclea kan forårsage tinnitus. Fordi tinnitus er så svært at behandle, er den mest effektive løsning er at undgå at forårsage det i første omgang, eller undgå at gøre symptomerne worse.The efter kan forværre symptomerne på tinnitus:
  • Høje lyde. Koncerter er den største synder, men anlægsarbejdet, trafik, fly, gunshots, fyrværkeri og andre høje lyde kan også være skadelige.
  • Svømning. Vand og klor kan sidde fast i dit indre øre, mens svømning, forårsage eller forstærke din tinnitus. Hold dette sker ved at bære ørepropper, mens svømning.
 2. 2
  Find en stikkontakt til din stress. Hvis du har konstant ringen for ørerne, kan enhver stress forværrer tilstanden. Find måder, såsom motion, meditation og massage terapi for at lindre din stress.
 3. 3
  Forbruge mindre alkohol, koffein og nikotin. Disse stoffer øger stress sat på blodkarrene ved at dilatere dem. Dette sker især i det indre øre. Begræns dit indtag af alkoholiske drikkevarer, kaffe og koffeinholdige te og tobaksvarer for at mindske symptomerne.
 4. 4
  Bo væk fra salt. Salt svækker kroppens blodcirkulation, der forårsager højt blodtryk og gøre tinnitus potentielt værre.

Tips

 • Gør en indsats for at styrke dit immunforsvar er også behov for, hvordan man kan stoppe ringen for ørerne. Dette vil hjælpe dig med at holde sig væk fra infektioner og sygdomme, der kan øge niveauet af uønsket lyd. Desuden kan en forbedring i dit helbred betyde en forbedring i din tinnitus. Har en sund livsstil, som især omfatter en sund kost, ordentlig og regelmæssig og motion, og nok søvn om natten.