Wkedk

Hvordan til at håndtere mennesker, der er vred på dig

Det kan ske næsten overalt med nogen, på arbejde med din chef, hjemme hos din mor-in-law eller trafikken med at gale taxachauffør. Folk begynder at råbe på dig eller ikke vil tale med dig i et stykke tid, så offensiv fagter, truer med at slå dig op. Hvordan håndterer du det høfligt?

Steps

Hvordan til at håndtere mennesker, der er vred på dig. Vurdere grunden personen er vred på dig.
Hvordan til at håndtere mennesker, der er vred på dig. Vurdere grunden personen er vred på dig.
 1. 1
  Bevar roen. Enhver vred person, kan forårsage en kemisk reaktion i dig, der kunne gøre situationen værre.
 2. 2
  Vurdere grunden personen er vred på dig. Prøv at sætte dig selv i deres sko. Hvad hvis de ville have gjort for dig, hvad du gjorde ved dem? Vær ikke bange for at indrømme, du gjorde uretfærdighed til dem. Det er en heltedåd, så længe det ikke bliver en vane. De kan være vred på situationen, og ikke dig personligt.
 3. 3
  Accepter det faktum, at denne person er vred på dig, uanset om det er sandt eller ej, så lad dem lufte, står tilbage, ikke komme i vejen for dem. Vis dem du rent faktisk til, hvad de siger. Dette kan allerede være en del af løsningen. Normalt vil folk falde til ro, hvis de ser du har en oprigtig interesse i, hvad de siger. Kommunikation er nøgleordet. Sommetider vrede mod en situation kan defused ved at lade den person vide, at du høre deres problem. Prøv at gentage tilbage, hvad de siger i form af et spørgsmål. Dette kunne få dem til at afklare deres holdning til situationen. Eller spørg dem "kunne man sige, at forskelligt (eller på en anden måde)?"
 4. 4
  Tiden læger. Sårede følelser kan gøre folk i stand til at ræsonnere godt. Mange mennesker reagerer, når de er vrede ved at undgå den person, de er vrede med et stykke tid. Dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Det giver tid til at reflektere og i mange tilfælde vi bare så indse, hvor meget vi holder af den anden. I hurtigere situationer forsøge at følge de tidligere trin og strække ud så godt du kan uden at være indlysende.
 5. 5
  Bryde løkken. Vrede mennesker kan ofte gentager sig selv, når de ikke tænker rationelt, eller tror, ​​du ikke får, hvad de betyder. Find en måde at stoppe gentagelsen ved at fortælle dem, du forstår, at gentage, hvad de sagde på en anden måde, eller ved blot at ændre emnet en smule.
 6. 6
  Giv op til nu, hvis personen stadig vred på dig, selvom du synes, det er ikke din skyld, og du forsøgte at fortælle dem det. Hvis det er en fremmed du måske fortælle dem, du er ked af i hvert fald, og bare komme videre. Det er mere nyttigt og lettere at uddanne folk, du kender, end en fremmed, du måske ikke nogensinde ser igen. I hurtigere situationer dette kan meget vel være den eneste mulighed. Nogle gange er der intet du kan gøre.

Tips

 • Dræb dem med venlighed. Det er svært at fortsætte med at være vred på nogen, der er enige med dem oprigtigt.
 • Må ikke undskylde at formilde dem. Hvis de finder ud af din undskyldning er uoprigtig deres vrede kan blive værre.
 • Prøv at forklare din holdning til spørgsmålet.
 • Husk deres vrede, men handle, som om de er helt normal.
 • Med at personer tilladelse, høre nogen, andet ligesom en ældre eller en anden respektabel person der kan give dig en objektiv synsvinkel.
 • Prøv og få en snak med dem. Måske er det hele bare en misforståelse.

Advarsler

 • Hvis du har mistanke om aggressiv adfærd fra den vrede person træde tilbage. Være klar til eller bakker ud. Din sikkerhed kommer over at få din måde.
 • Må ikke ty til vold! Dette kan føre til sagsanlæg, og det er kun godt for advokater, ingen andre.