Wkedk

Hvordan man kan hjælpe en syg person føler sig bedre

Har du en ven eller et familiemedlem, der føler syg? Prøv følgende trin for at få dem til at føle sig bedre.

Steps

Hvordan man kan hjælpe en syg person føler sig bedre. Send denne person et kort.
Hvordan man kan hjælpe en syg person føler sig bedre. Send denne person et kort.
 1. 1
  Send denne person et kort. Gør det selv! Vær kreativ. Overbringe et budskab, der betyder meget for din ven. Husk, at denne person sandsynligvis føles temmelig elendig, så brug lyse farver, og forsøge at gøre det kort sjovt, eller i det mindste gøre deres dag lidt.
 2. 2
  Hjælp dem med nogle enkle opgaver, såsom deres eller. Må ikke gøre den person føler at du laver alt for dem, og de kan ikke klare, bare hjælpe her og der, kan det gå en lang vej.
 3. 3
  Gøre noget for at gøre denne person føler sig fysisk bedre. Køb dem nogle pæne hostebolsjer, gør dem en skål varm suppe, eller køre dem et dampende bad.
 4. 4
  Tal med din ven og holde ham / hendes selskab. Må ikke holde spørge dem, hvis de føler orden, bare chatte med dem normalt, og sørg for de er ikke ensom eller keder. Dette kan også gå en lang vej.
 5. 5
  Hvis du ikke altid kan være der med den person, sende dem nogle blomster. På den måde når du er væk, kan de se på blomsterne og stadig føler plejes. Blomster vil også give huset en behagelig lugt, hvilket skaber et dejligt miljø for deres recovery.Or hellere købe dem en plante, så de vil have en slags hukommelse i god tur.
 6. 6
  Det er ikke altid så god til at lyve, men hvis det gør en person føler sig bedre, go for it. Giv dem noget medicin, og være rart, fortælle dem, de ser fint og gøre noget de fortælle dig som fluffing puder, bare for at være søde og hjælpsomme.
 7. 7
  Kontroller, at de får masser af væske. Tilbyd sunde væsker såsom vand, te og juice.
 8. 8
  Spørg den person, hvad du kan gøre for at hjælpe og lytte til deres svar. Aldrig antage, at hvad du synes er nyttigt er, hvad de finder det er.
 9. 9
  Du skal blot være der for dem. Selv hvis de er spruttende og snøftende, give dem en ren væv og en skulder at hvile deres tunge hoveder på, er nogen form gestus aldrig forpasset, og de vil ikke kun være taknemmelige, men vil være bedre på ingen tid! Og gøre dem til en kop te, og de vil elske det.
 10. 10
  Være sympatisk. Selv hvis deres tilstand væmmes dig, aldrig lade dem vide. Tilbyd venlige ord og være positiv.
 11. 11
  Tea. Te er altid godt, når nogen er syg, også dens endnu bedre, når dens wellness te!

Tips

 • Tilbyd venlige, positive ord. Du kan sige noget i retning af "Alle i skolen / arbejdspladsen håber du føler bedre snart" eller "Jeg er så ked af, at du er syg. School / arbejde er ikke det samme uden dig." Eller "Alle på skolen savner dig!"
 • Sørg for ikke at genere den person ved hængning omkring dem for aldre, men være der, når de vil have dig til.
 • Prøv at spille spil med dem at tage deres sind fra det.
 • Tjek på dem hver gang et stykke tid, spørger dem, hvordan de føler, og hvad de har brug for.

Advarsler

 • Du kan fjernstyre blive syg af at være omkring denne person og deres bakterier.