Wkedk

Hvordan man kan forbedre dit syn naturligt

Leder du efter klarere vision, men ikke ønsker at bruge korrigerende linser eller kirurgi? Selvom juryen er stadig ude om, hvorvidt synet kan forbedres gennem naturlige midler, kan du prøve et par tips og øvelser, der kan hjælpe. Her er, hvad de skal gøre.

Steps

Hvordan man kan forbedre dit syn naturligt. Find en blyant, og markere det sted i midten.
Hvordan man kan forbedre dit syn naturligt. Find en blyant, og markere det sted i midten.

Blyant pushups

 1. 1
  Find en blyant, og markere det sted i midten. Tegn et bogstav, tal eller prik på siden af ​​blyanten. Til denne øvelse, vil du fokusere på blyanten og prik som du bevæger den mod og væk fra dine øjne. Blyant push-ups har ry for at korrigere dobbelt syn og krydsede øjne, men det kan ikke skade at prøve dem til andre spørgsmål - det er gratis, smertefri, og kun indebærer fokusering og omlægningen dine øjne.
 2. 2
  Hold blyanten foran dit ansigt, på armslængde. Hold blyanten lodret, således at viskelæderet peger mod enten på loftet eller gulvet.
  • Hvis du har en anden hjælpe dig med den motion og holde blyanten for dig, holde ud din arm for at afgøre, hvor langt væk det skal være.
 3. 3
  Fokuser dine øjne på det mærke, du trak på blyanten. Må ikke gå videre til næste trin, indtil du har lyst til dine øjne er solidt fokuseret.
 4. 4
  Langsomt bevæge blyanten mod dit ansigt, vedligeholdelse dit fokus på det samme sted. Prøv at flytte det i en lige linie, mod din næse.
  • Som blyanten kommer tættere på, vil dine øjne nødt til at tilpasse til at opretholde det samme niveau af fokus.
 5. 5
  Stop, når du kan se to blyanter. Så snart blyant fordobles, stop flytte den tættere på dit ansigt.
 6. 6
  Kig væk i et par sekunder, eller lukke øjnene. Uden at flytte dit hoved eller blyant, flytte dit fokus væk fra blyanten for et øjeblik. Fokus på noget andet i dit synsfelt, og ikke bekymre sig om at se på blyanten overhovedet i mindst 5 sekunder. Hvis du har en hård tid, lukke øjnene et øjeblik.
 7. 7
  Se tilbage på blyanten. Når dine øjne er udhvilet, så prøv at fokusere på blyanten, så du ikke kan se dobbelt.
  • Hvis du stadig ser to blyanter, hvile dine øjne for et par sekunder og prøv igen. Må ikke få modet, hvis du stadig se to blyanter efter din anden chance - vil du få det bedre! Bare gå videre til næste trin.
 8. 8
  Langsomt bevæge blyanten væk fra dit ansigt. Hold dit fokus på det mærke, du trak på blyanten som den bevæger sig tilbage. Holde ud, indtil det er på armslængde igen.
 9. 9
  Gentag øvelsen. Blyant push-ups fungerer bedst, når du gør dem gentagne gange, som en del af en daglig rutine. Braklægning fem minutter om dagen i første omgang, så prøv at rampe op til 10..
  • Hvis du kæmper for at holde styr på tiden eller blive underholdt, så prøv at lytte til musik, mens du træner. For eksempel svarer to sange omkring fem minutter og tre sange er omkring 10.

Livsstilsændringer

 1. 1
  Spis fødevarer, der fremmer øjet sundhed. Mens du sandsynligvis ikke kan ændre dit syn med diæt alene, kan du sørge for dine øjne har alle de næringsstoffer de har brug for. Prøv at indarbejde disse fødevarer i dine måltider:
  • Bladgrøntsager (såsom grønkål, chard, collards og spinat)
  • Omega-3 fedtsyrer (som findes i fisk som laks og tun)
  • Citrusfrugter og juice (såsom appelsiner, citroner, limefrugter og grapefrugt)
  • Ikke-kød proteinkilder (som bananer, bønner og nødder)
  • En vitamin supplement, der indeholder omega-3 fedtsyrer, lutein, zink og vitaminerne C og E.
 2. 2
  Giv op med at ryge. Rygning kan føre til makuladegeneration senere i livet, samt grå stær Find en støttegruppe til at hjælpe dig holde op, eller trække på hjælp fra en psykiater, der gælder medicinske behandlinger til afhængighed.
 3. 3
  Bær solbriller. Ligesom rygning kan for meget udsættelse for ultraviolet lys føre til makuladegeneration og grå stær.
  • Sørg for at dit solbriller UVA-og UVB-stråler.
  • Wrap-around briller er ideelle, da de vil blokere lyset fra siderne af dine øjne samt foran.
  • Prøv at bære solbriller, når du venture udenfor.
 4. 4
  Belaster øjnene. Ligesom alle andre muskler, kan musklerne omkring dine øjne begynder at føle trætte og smertefulde, hvis du stamme dem for meget. Prøv disse tricks til at skære ned på visuel træthed:
  • Øv "20-20-20" trick. Hvis dit arbejde indebærer stirre på en skærm i lange perioder af tid, tage en pause hver 20 minutter, og fokusere på et punkt 20 meter væk i mindst 20 sekunder.
  • Turn down lysstyrke. Hvis du kigger på en computer eller tv-skærm, skru ned for lysstyrken til det lavest mulige niveau. Du bør stadig være i stand til at se, men du skal ikke føle, at du stirre på en stærkt lys.
  • Gør teksten større. Hvis du læser på en computer, kan du bruge dit program zoomfunktion for at gøre teksten større. Eller, hvis læsning småt i bøger er et problem, investere i en læsning forstørrelsesglas eller købe større-print udgaver.

Professionel vison terapi

 1. 1
  Find en vision terapeut. Vision terapi har et par forskellige modaliteter, men de primære typer er:
  • Orthoptics: Et orthoptist fokuserer specifikt på relateret til øjenbevægelser og koordination. Hvis du har dobbelt syn, et dovent øje eller krydsede øjne, det er nok det rigtige valg for dig. Du kan bede din øjenlæge eller familie praksis læge til at henvise dig til et område orthoptist.
  • Behavioral optometri: En adfærd optometrist arbejder på at hjælpe patienter med at håndtere visuelle færdigheder og opgaver. Hvis du kæmper for at huske visuelle oplysninger, eller hvis du har en hård tid på at kigge på komplicerede visuelle systemer (som kort eller puslespil), kan du overveje adfærdsmæssige optometri. Spørg din øjenlæge om en henvisning.
 2. 2
  Find ud af om din forsikring vil dække terapi. Nogle forsikringsselskaber planer kan dække vision terapi. Hvis prisen er et problem, skal du kontakte dit forsikringsselskab for at finde ud af, hvad din politik indeholder. Du kan finde ud af, at du har brug for en henvisning fra en speciallæge (såsom en neurolog) til behandling, der skal dækkes.
 3. 3
  Forbered dig på at gå til flere aftaler. Ligesom taleundervisning kræver vison terapi konsistente og hyppige udnævnelser at opnå succes. Hvis du har brug for at omarrangere din tidsplan for at gøre det til sessions, bede om tilladelse fra din skole eller tjenestested godt i forvejen.
 4. 4
  Gør dit hjemmearbejde. Undersøgelser viser, at visionen terapi er mest vellykket, når i-office sessioner er kombineret med at-home praksis. Hvis din terapeut giver dig øvelser at gøre derhjemme, så prøv at være på vagt om at gøre dem så konsekvent som muligt.

Tips

 • Administrere dine forventninger. Selv om disse ændringer kan hjælpe dit syn på lang sigt, vil du sandsynligvis ikke se en dramatisk forbedring højre væk. Vær tålmodig.
 • Bates-metoden, som rådgiver en række øvelser, såsom palming og sungazing er blevet miskrediteret.

Advarsler

 • IKKE sungaze. Sungazing ikke forbedre dit syn. Dette kan forårsage alvorlige øjenskader og endda blindhed.