Wkedk

Hvordan skal man behandle med svær klinisk depression

Klinisk depression er en alvorlig medicinsk tilstand. Det er ikke et tilfælde af "the blues", er det ikke bare at være ked af det nogle gange. Klinisk depression er den usynlige byrde af sorg, der aldrig går væk for dem, der udfører det. Nogle gange er det er lydhør over for behandling, og nogle gange er det bare noget, der aldrig vil blive løst, og skal accepteres.

Denne artikel er et udgangspunkt for, hvordan man finder værktøjer, hjælpere, medicin, og alt andet, der kan hjælpe.

Steps

Hvordan skal man behandle med svær klinisk depression. Kig dig omkring dit biologiske familie.
Hvordan skal man behandle med svær klinisk depression. Kig dig omkring dit biologiske familie.
 1. 1
  Kend din fjende. Et godt sted at starte i enhver søgen efter at løse et problem er internettet. Der er en utrolig mængde ressourcer flyder rundt på internettet, og jo mere du kan lære om depression vil på en eller anden måde, hjælpe dig. Viden er magt, og vide, hvad der gør dit liv helvede er halvt fuldendt.
 2. 2
  Men nu er der krig. Som enhver, der berøres af klinisk depression ved, kan det være en livslang prøvelse. Accepter, at din kamp med depression kan være en livslang opgave, at gøre dette før, snarere end senere, kan spare dig nogle ekstra frustration, hvis du finder ud af, at din depression er resistent over for behandling.
 3. 3
  Kig dig omkring dit biologiske familie. Er der andre deprimerede mennesker? Se dem og se, hvad de gør, der synes at arbejde. Dette er især vigtigt, hvis nogen i din familie lider også afhængighed eller alkoholisme, fordi Deprimerede mennesker er statistisk mere tilbøjelige til disse problemer. Hvis du kan finde nogen spor fra din familie, kan det være tid til at søge behandling.
 4. 4
  Interview terapeuter. Hvis du vælger at trække på hjælp fra en terapeut, sørg for at vælge en, der er kvalificeret til at arbejde med deprimerede mennesker, og hvem du får sammen med. Den rigtige terapeut kan ikke løse alle dine problemer øjeblikkeligt, men de kan hjælpe dig med at lære at hjælpe dig selv, ordinere medicin, og yde støtte gennem hårde tider. En god terapeut deres vægt værd i fred i sindet og guld.
 5. 5
  Når du kender din terapeut, diskutere medicin. Find ud af, hvis terapeuten tror medicinen ville hjælpe dig. Spørg efter navnene på psykiatere, at terapeuten kender have været nyttigt at folk med din slags historie. Hvis terapeuten siger, at alt hvad du behøver, er vitaminer, så spørg dem hvorfor. Hvis de har nogen grund til at tro, at du er alvorligt mangelfuld i støtte vitaminer, eller ikke kan give dig en fornuftig forklaring, finde en ny terapeut. Hvis du finder en terapeut, der passer dig, holde gang så længe det virker for dig. Find ud af om du kan ringe mellem besøg, hvis der sker noget uventet. "Ja" er det rigtige svar på dette spørgsmål.
 6. 6
  Interview de foreslåede psykiatere. Accepter, at alle psykiatere ikke er skabt lige. Spørg din psykiater om, hvad slags behandlinger han ofte foreslår folk i din situation. Spørg om psykiateren bruger samme medicin på alle. Hvis svaret er ja, find en anden skrumpe. Være nysgerrige om hvilken medicin, de bruger, uanset om de vil ordinere mere end én medicin, og hvordan de beslutte dosisjusteringer. Hvis noget ikke kan være tilstrækkeligt forklaret til dig, find en anden psykiater.
 7. 7
  Find eller bede om henvisninger til terapi grupper. Hvis terapi grupper er noget, du ikke er klar til, eller bare ikke dine ting, i det mindste finde (eller gøre, hvis du har til) en god ven til at hjælpe dig.
 8. 8
  Bedre endnu, komme med et par venner. Hvis du har at rive dig en ny for at nå ud og være social, så gør det. Det vil være det værd i det lange løb. Hvis du virkelig er deprimeret, nogle gange venner er de eneste, der kan redde dig.
 9. 9
  Hvis du mister viljen til at leve for dig selv leve for andre, især dine venners. Venner er især vigtigt, hvis din familie ikke er støttende. Hvis du føler dig endnu værre end normalt, kan have en ven til at lytte og støtte dig selv ved blot at være der, redde dit liv.
 10. 10
  Hvis du nogensinde føler virkelig suicidal og ikke stoler på din impulskontrol, er du velkommen til at ringe til en hotline, opkald 9-1-1, eller bare præsentere dig selv til den nærmeste skadestue med en forklaring på, hvordan du føler.
 11. 11
  Nogle gange, klinisk depression er resistent over for, uanset hvilken behandling du smider på det. Hvis virkelig intet virker, så nogle gange den eneste logiske valg er at acceptere, at du bliver nødt til at kæmpe med denne lidelse for resten af ​​dit liv og få mest ud af det.
 12. 12
  Hvis intet helbreder din depression, er det bedste du kan gøre for at forsøge at finde ud af, hvad letter det en lille smule, og gå med det. Hvis du har brug for at være egoistisk hver gang i et stykke tid til at holde fra at synke alle lavere, være egoistisk. Gør hvad letter smerten for lidt (motion, tag alle dine elektronik, skriver sønderlemmende breve til verden, spise chokolade, spille dart med et billede af din chef), så længe det ikke ender med at gøre din depression værre, som en konsekvens.

Tips

 • Må ikke være bange for at bede en ven eller et familiemedlem for at få hjælp med nogen af ​​trinene. Nogle gange er det svært at komme i gang, når du er deprimeret, og der er ingen skam i at have en ven at få bolden op.
 • Selv hvis du tager receptpligtig medicin allerede - tror ikke, at piller vil gøre alt arbejdet for dig. Der er mange andre metoder til at bekæmpe depression, der er værd at forsøge.
 • Hos nogle kvinder kan depression være forårsaget (eller forværret) ved at lave hormonniveauer, hyppigst. Progesteron hjælper med at holde niveauet fra slippe for lavt, og lav serotonin kan forårsage depression. Lægerne kan teste for lavt progesteron og ordinere det (selvom mange læger er uvidende om sammenhængen med depression), men der har været flere undersøgelser, der forbinder supplerende østrogen og progesteron med øget risiko for visse former for kræft og andre alvorlige bivirkninger, disse produkter bør ikke anvendes uden at diskutere de risici og fordele med din læge. Tegn på, at en depression kan være progesteron relateret er: symptomer bliver værre i de to uger før menstruation, under perimenopause / overgangsalderen, eller efter fødslen. Angst-depression er mest almindeligt set, undertiden ledsaget af alvorlige humørsvingninger og søvnløshed, og nogle kvinder kan få mere hovedpine / migræne.

Advarsler

 • Hvis du beslutter dig for at bruge medicin som en måde at hjælpe din depression vil forskellige lægemidler påvirker dig anderledes. Nogle kan forværre depression, hvis dette sker skal du kontakte din læge eller terapeut med det samme.
 • ALDRIG stoppe en medicin kold tyrker. Dette vil producere abstinenssymptomer (rysten, varmt og koldt blinker osv.) og vil forværre depression. Selv om lægen eller apoteket fortæller dig, at anti-depressiv medicin ikke er afhængighedsskabende, kan alle anti-depressiva medføre seponering syndrom. Ophør syndrom kan være alvorlig og invaliderende, så kun ændre din recept eller aftage et lægemiddels tilses af en psykiater.
 • Depression forårsaget af en kemisk ubalance kan være arvelig. Hvis du har børn, skal du sørge for at holde øje med dem og se efter tegn på tidlig depression. Hvis de fortsætter med at forværres over tid, konfrontere dem og fortælle dem din historie. Min mor reddede mit liv ved at gøre dette.