Wkedk

Sådan at forhindre luft sygdom på et fly

For mange mennesker er luft sygdom et alvorligt problem, der berører dem, hver gang de går på et fly. Denne side viser nogle af de måder, hvorpå folk kan forhindre sig selv fra at få luft sygdom eller dens virkning.

Air sygdom opstår, når din hjerne modtager blandede budskaber, på grund af det faktum, at du synes at bevæge sig og ryste på nogle måder, mens det i andre måder, du ser ud til at være stille.

Steps

Sådan at forhindre luft sygdom på et fly. Spis ikke et stort måltid før hentning på flyet.
Sådan at forhindre luft sygdom på et fly. Spis ikke et stort måltid før hentning på flyet.
 1. 1
  Spis ikke et stort måltid før hentning på flyet. Et stort måltid lige før dit fly øger din chance for at få luft syge.
 2. 2
  Prøv at undgå at tænke på at få luft syge. Hvis du gør, kan du overbevise dig selv, du er syg.
 3. 3
  Tag f.eks Dramamine eller Bonine før take off og landing. Dette er den mest syge del. Medicin til at forebygge transportsyge arbejde ved at forhindre forvirrende budskaber der sendes til din hjerne. Bemærk, at nogle lægemidler kræver en recept (såsom Scopolamine), selv om nogle er tilgængelige over skranken (OTC).
 4. 4
  Du kan også købe akupressur armbånd på dit lokale apotek, selv beviserne omgivende akupressur effektivitet ikke er helt afgørende.
 5. 5
  Prøv at bo i du plads så meget som muligt. Sidder i en stol betyder, at pludselige bevægelser fra flyet vil påvirke dig mindre. Som en følge heraf vil mindre forvirrende budskaber blive sendt til din hjerne, på grund af det faktum, at din krop ikke vil bemærke så meget bevægelse.
 6. 6
  Undgå at læse på flyet, hvis det gør du føler dig syg. Mange mennesker oplever, at læsning på flyet gør dem føler syge. Som et resultat, kan du ønsker at undgå at læse, mens under flyvningen. Men for folk, der ikke luftsyg, læsning faktisk dræber kedsomhed.
 7. 7
  Prøv at sidde tæt vingerne af flyet. Nær vingerne flyet er mere stabil, så der er mindre ryster at sende din hjerne forvirrende signaler. Hvis der ryster din hjerne, kan modtage forvirrende signaler på grund af det faktum, at dit syn ikke må vise bevægelse, men du kan føle, at du bevæger dig.
 8. 8
  Væn dig til bevægelse inden flyvningen. Nogle mennesker har udtalt, at ved at deltage i aktiviteter såsom at hoppe på en trampolin i tiden før flyvningen, kan du få mere vant til bevægelse, og som et resultat ikke påvirkes af sygdommen så meget. Du bliver nødt til at udføre bevægelsen baseret aktivitet mange gange før du opdager effekten, dog.
 9. 9
  Brug scopolamin patches. De er lidt patches du bære bag øret, men dette er ikke bruges til børn under 12 år. Bivirkninger kan omfatte døsighed, mundtørhed, og sløret vision.q
 10. 10
  Tygge på frisk mynte tyggegummi. Dette vil tage dit sind off det faktum, at du føler dig syg og koncentrere sig om smag og tygge. GUM Metoden virker også i biler, busser og rutebiler.

Tips

 • Prøv at tænke på noget relateret til luft sygdom at stoppe dig selv at tænke på luft sygdom, som at gå et sted du elsker (f.eks stranden).
 • For folk der er bange for at flyve, fordi de er bekymrede og få bange for højder, se flyet take off. Dette vil vise dig, hvad der virkelig foregår.
 • Prøv at tænke på noget andet. Hvis du er et barn, så prøv at tænke på en historie i hovedet, ser frem til de fly sodavandsis, så tænk på en slags papir spil eller tegne et billede. Og når du lander, det er naturligvis noget at se frem til, fordi du vil få ud af flyet!
 • Hvis du går på en lang flyvning, ville flyet normalt har en form for underholdning, såsom et personligt tv, hvor du kan spille spil, se daglige tv-shows og de seneste film. Udnyt denne og få dig interesseret i en film eller show. Denne måde, vil du glemmer din nuværende plads.
 • Altid spise et let måltid før de går på en flyvning. Valg omfatter kiks, et stykke frugt, oliven eller sutte på en. Hvis du spiser kiks, så prøv at spise almindelig kiks, ikke ost eller jordnøddesmør, fordi de tydelige crackere ikke vil påvirke din mave så meget.
 • Hvis flyet begynder at gå op og ned, og du føler dig syg, så prøv og gå op og ned med det. Og prøv at sidde ved vinduet side!

Advarsler

 • Tror ikke eller bekymre sig om at få syge, fordi det vil øge dine chancer for at få det.
 • Medicin kan give dig bivirkninger, der kan vare i timevis. Konsultere en læge, før du tager nogen medicin, især Scopolamine.
 • Må ikke gå på en tom mave, eller en fuld mave. Spis et let måltid før du tager flyvningen. Se afsnittet Tip til at vælge et let måltid.