Wkedk

Hvordan til at genkende symptomer på lavt kalium

Kalium i blodet påvirker nerver og kommunikation med muskelceller i fordøjelsessystemet, hjerte og alle andre muskler. De fleste af kroppens kalium er i celler og kalium niveauet i blodet holdes normalt inden for et bestemt interval af det endokrine system. Mennesker med et lavt kaliumindhold (hypokaliæmi), vil opleve en bred vifte af fysiske vanskeligheder - hvilket også gælder for høj kalium (hyperkaliæmi).

Steps

Hvordan til at genkende symptomer på lavt kalium. Forvent de første tegn på for moderat lavt kalium skal være muskelsmerter, kramper og abnorm svaghed.
Hvordan til at genkende symptomer på lavt kalium. Forvent de første tegn på for moderat lavt kalium skal være muskelsmerter, kramper og abnorm svaghed.

Identificere almindelige tegn

 1. 1
  Forvent de første tegn på for moderat lavt kalium skal være muskelsmerter, kramper og abnorm svaghed. Lavt kalium vil ikke tillade neuromuskulære celler at genoplade hurtigt, hvilket forhindrer dem i at affyre flere gange, hvilket betyder, at musklerne har svært ved kontrakter.
 2. 2
  Observere effekten af lavt kaliumniveau på hjerte, en - kan og lavt kaliumniveau forårsage ændringer i dens funktion. Dette kan omfatte uregelmæssige hjerteslag såsom farlig arytmi i alvorlige tilfælde.
 3. 3
  Indse, at hvis man oplever diarré, dehydrering, opkastning og svaghed, så man kan have brug for at bestemme deres kalium niveauer ved at have blod tegnet og få de basale metaboliske panel af tests (BMP), herunder dem for elektrolytter (som omfatter natrium, kalium, calcium, magnesium, chlorid, hydrogen-phosphat og hydrogencarbonat,...). Den omfattende metaboliske panel (CMP) tilføjer leverfunktionsprøver, som kan kan anvendes i avanceret diabetes, alkoholmisbrug eller svær blodtryk.

Diagnose årsager

 1. 1
  Check for underliggende årsager til lav kalium. For eksempel patienter med forhøjet blodtryk kan behandles med diuretika udvikle lavt kalium på grund af stoffet forårsager væsketab (formålet med vanddrivende).
  • Diuretika er en klasse af medicin, der indeholder furosemid og hydrochlorthiazid (HCTZ). Diuretika forsøger at lindre højt blodtryk ved at øge vandladning sats. Men dette kan forårsage mineraler som kalium til at være svært at opretholde en afbalanceret til den kropslige behov, da de udskilles fra kroppen i urinen.

Udføre laboratorieforsøg

 1. 1
  Har en elektrokardiogram (EKG eller EKG). Dette vil overvåge hjertets funktion for tegn på skader eller andre problemer. Patientens hud er barberet, hvis nødvendige og 12 elektriske ledninger er placeret på arme, bryst og ben. Hver ledning overfører elektrisk information om hjertet til en monitor for 5 til 10 minutter. Patienten bør forblive så stille som muligt, og det kan være nødvendigt at gentage EKG.
 2. 2
  Kontroller kalium i blodet. Et serum kalium på mindre end 3,7 millimol per liter (mmol / L), kan betragtes som lav. Yderligere elektrolytter, såsom calcium, glucose, magnesium og fosfor kan kontrolleres på dette tidspunkt. En blodtest kan også omfatte blodureanitrogen (BUN) og kreatin niveauer, som er indikatorer for nyrefunktion. Patienter, der tager digitalis også brug for deres digoxin-niveau kontrolleres som denne medicin påvirker hjerterytmen.

Tips

 • Kalium er et grundstof, der kun forekommer i naturen som salte, for eksempel: kaliumklorid, der anvendes som en salterstatning, men mindre ønskeligt, forskellig smag fra bordsalt, natriumchlorid. Det er almindeligt i havvand, og mange mineraler, og er også et vigtigt element for stort set alle organismer.

Behandling lavt indhold af kalium

 • Testning kan indikere behov for at tage flydende eller kalium piller for at øge indholdet af kalium i blodet. (Kontrol af eventuelle underliggende årsager til din lavt kalium er også nødvendig.)
 • Mild hypokaliæmi kan ikke kræve ordineret behandling - når der er "ingen symptomer". Lægen kan blot stole på kost og kroppens evne til at korrigere et lavt kalium-niveau naturligt, spise fødevarer, der er høj i kalium, herunder mørk grøn, bladgrøntsager, tomater, citrusfrugter (såsom appelsiner), og også bananer.
 • Svære tilfælde af hypokaliæmi kan også behandles ved at indsprøjte en kalium opløsning direkte ind i venerne.