Wkedk

Hvordan at værdsætte en fodboldkamp på tv

Få mest ud af en fodboldkamp på tv betyder at gøre mere end bare at sidde ned og følge bolden rundt på skærmen... Her er hvordan man kan engagere og fordybe dig i både spillet og sporten fra komfort i din egen stue- eller den lokale bar!

Steps

Hvordan at værdsætte en fodboldkamp på tv. Lær om de lande, der leger, inklusive deres historie, kultur og politiske tilstand.
Hvordan at værdsætte en fodboldkamp på tv. Lær om de lande, der leger, inklusive deres historie, kultur og politiske tilstand.
 1. 1
  Lær om de lande, der leger, inklusive deres historie, kultur og politiske tilstand. Hvor populær er fodbold i disse nationer? Hvilke lande har særlige rivalisering med hinanden? Ofte i World Cup, tidligere kolonier er opsat på at vinde mod det land, de opnåede uafhængighed fra, eller har anspændte miljøer på grund stærke politiske forskelle og konflikter.
 2. 2
  Analyser strejf af spillerne. Kan de styre bolden i luften på én touch og derefter straks være klar til at skyde eller videregive? Har de kontrollere bolden i forventning om, hvad de ønsker at gøre næste? Kan de undgå en forsvarer, når presset, skærmer bolden og stadig finde en åben holdkammerat? Fokusere på frispark og hjørne spark, kendt som dødbolde, som ofte resulterer i mål.
 3. 3
  Identificere de vigtigste aktører. Mens du ser deres bevægelser, så prøv og udvælge individer og forstå de roller, de hver spille for tiden. I særdeleshed, ser ud til:
  • The Star - Normalt er der er én spiller, der hver spiller bolden løber gennem. Ligesom Ribery i Frankrig, Messi for Argentina eller Gomez Tyskland, Cristiano Ronaldo fra Portugal eller Neymar Brasilien - de kører showet for deres hold.
  • Rookie - Identificere de kommende og fremtidige stjerner. Der er normalt en ny ung spiller, der bryder igennem i VM og blænder verden, såsom Fernando Llorente (Spanien), Eden Hazard (Belgien), Alex Oxlade-Chamberlain (England) eller Rafael og Oscar (Brasilien).
 4. 4
  Granske taktik holdene. Er det hold der er ved at vinde Stalling spillet for at få bolden til et indkast? Er de forsøger at holde boldbesiddelse snarere end gå videre? Har de holder boldbesiddelse og langsomt arbejde op feltet eller skal de sende en lang bold op til frem (de bedste hold gøre lidt af begge)? Se hvordan holdene forsvarer: spiller de en off-side fælde og flytte den defensive linje op marken eller spille dybere, kompakt og i nærheden af ​​deres mål? Har de makkerpar en spiller, når han modtager bolden? Er de strækkes eller organiseret?
 5. 5
  Overhold hastigheden af spillet. Gode ​​hold varierer og styre tempoet i spillet, et par korte afleveringer og derefter en lang aflevering, der splitter forsvaret og sætter en holdkammerat igennem med en chance på mål. Store hold spiller bolden på hastighed - skarpe afleveringer, drevne bolde og piskes i kors. Opmærksomme på, hvordan momentum skifter spil. De siger ofte de første fem minutter, og sidste fem minutter af hver halvleg er vigtige øjeblikke i spillet, ikke indrømme en tidlig mål og kigge efter et sent mål, da det andet hold er træt. Teams angribe andre hold lige efter de scorer.
 6. 6
  Føl den følelsesmæssige plan af holdene. Er holdene spiller med energi og være aggressiv eller sidder tilbage intimideret? Se, hvordan hver 50/50 bold er udfordret efter. Nogle gange, en stor kamp og udfordring for en bold er en ting at værdsætte, da de hopper op i luften for at lede bolden til en holdkammerat blandt to forsvarere, en albue i ansigtet i processen. Lyt til når ventilatorerne juble, synge og fløjte. Lyt til deres nationale hymner. Se hvordan publikum synger, hopper, klapper og står næsten hele spillet.
 7. 7
  Delight i målet festlighederne. Et mål er svært at komme med, og en spiller kan overvindes med følelser og fortjent det, en løbetur til bænken for at fejre, en dans, glide på deres bryst mod hvor deres fans er placeret, flå trøjen og afslørende en under skjorte med en besked og så videre. Må ikke holde tilbage, hvis du er ophidset, vise det!

Tips

 • Check out fremhæve videoer af nogle af verdens største aktører, såsom Steven Gerrard, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, Thierry Henry og Samuel Eto. Det er værd at tjekke ud videoer af fodbold greats såsom Maradona, Pele, Marco Van Baston, Zico, Zinedine Zidane, Dennis Bergkamp, ​​Johan Cruyff, George Best, Bobby Charlton, Alfredo di Stefano, Gianfranco Zola og Eusébio, for at se, hvordan spillet anvendte skal afspilles. Der er også alle tiders fantastiske spil værd at se-1999-Champions league finalen, hvor Manchester United kom tilbage for at vinde i overtiden mod Bayern München, i 2008 nedrivning af Real Madrid med Barcelona i den førnævnte "El Clasico" eller Liverpool Football Club vs AC Milan Champions League finalen i 2005, hvor Liverpool kom tilbage fra 3-0 på halv tid til at vinde på straffespark.
 • Se kampene på en latinsk kanal eller udenlandsk station - de kommentatorer er bedre, kan du ikke forstå et ord, men det vil ikke så meget - du vil vide, hvornår noget spændende sker. Dette er bedst bruges, hvis du forstår spillet og ikke-verbale signaler. Hvis du ikke forstår signaler, såsom gule kort og frispark, begynde at se spil på engelsk og derefter som du forstår spillet mere fremskridt på fremmedsprog kommentarer.
 • Kig efter et hold, der er en mand nede. Ofte en team vil være en mand ned på grund af et rødt kort, og spille bedre, bare fordi de er tvunget til. Hver pass og run er en smule mere præcis, da de ved, at de kører for den spiller, der er væk, og de ved, de er nødt til at arbejde så meget hårdere. Sommetider ser et team med en mand kamp og kamp mod en fuld team er spændende.
 • Find ud af hvor spillerne optjener deres løn, som i hvilken klub hold de spiller for uge i uge ud. Man ser ofte holdkammerater i samme klubhold kæmper mod hinanden, da deres lande går hoved til hoved på internationalt plan.
 • Den bedste måde at opleve en fodboldkamp er rent faktisk at være der. Sporten følges lidenskabeligt i de fleste lande over hele kloden, men der er nogle få lande, der hævder at have den bedste support. Måske den berømte spil er kampen mellem River Plate og Boca Juniors i Argentina-absolut værd at turen for den simple lidenskab og volumen tilhængerne giver. Tilsvarende er derby mellem Celtic og Rangers i Glasgow, Skotland eller en af ​​Barcelona versus Real Madrid ("El Clasico") i Spanien altid opvarmet anliggender. Endelig er der England, som er beskrevet af FIFA præsident Sepp Blatter som "Motherland" af fodbold og er bredt anerkendt som opfinderen af ​​den moderne fodbold spil. Premier League, der er den engelske spil højest placerede liga, er den mest sete fodboldliga i verden, og live-spil er strålede til 600 millioner hjem verden over. Manchester United er den mest berømte klub i England, med en global fanskare, der overstiger enhver anden klub i verden. Spil for at få fat omfatter The Manchester Derby, og byder Manchester United og Manchester City, The North London Derby, og byder Arsenal og Tottenham og Merseyside Derby byder Liverpool og Everton. Selvom det er værd at bemærke, at på grund af karakteren af ​​fodbold i England er du sandsynligvis til at se en høj standard for fodbold uanset hvad hold du går til at se. Hvis du går til en selve spillet, udvise forsigtighed. Fodbold hooliganisme stadig eksisterer i alle lande og i Derby spil som ovenstående, kan fans få meget "lidenskabelig". Vær smart. Bær neutrale farver, hvilket betyder kontrollere hjemmet og væk trøjer for begge hold og undgå at bære nogen af ​​de farver, der er forbundet med enten klub. Tjek hvor du er i jorden, er det altid bedre at sidde med de hjem fans. Dobbelttjek hvilket hold er hjemme før du gå og være sikker på at heppe på hjemmeholdet, selvom din præference er for udeholdet. Hvis du planlægger at gå til en af ​​verdens fodbold berømte derbys som dem, der er anført ovenfor, være parat til at sidde og lytte til kraftudtryk og trusler om vold. Hvis du ikke er fortrolig med dette, så vælge et spil, der ikke har en rivalisering som dit første spil. Være opmærksomme på stemningen i befolkningen omkring dig. De må ikke sætte pris på din tilstedeværelse.
 • Hvis du bare ikke kan bringe dig selv til at deltage i et live-spil, så spillet er bedst set på en stor TV, fortrinsvis en 32 eller højere og i High Definition.
 • Hvis man virkelig ønsker at finde fodbold mere interessant, sætte nogle penge på spillet. Betting hjælper dem, der befinder sig som regel temmelig apatisk mod fodbold, finde nogle intriger i sporten.

Advarsler

 • Nogle mennesker, især fans af spillet, kalder "soccer", "fodbold". Du bør være opmærksom på dette, når de søger spil på »udenlandske stationer '. Hvis du kalder det "soccer" vil du være ansvarlig for at komme under kontrol fra ordentlige fans af sporten. "Fodbold" er betegnelsen accepteret i de fleste lande, og internationalt.
 • Holde ud og belønner vil følge. En fodboldkamp, ​​meget gerne en boksekamp synes kan langsom og kedelig omgang, men en punch, eller i fodbold, en pass, man spare, ét mål, et rødt kort eller en række andre begivenheder kan slå et spil på sin hoved.

Ting du behøver

 • En tv.
 • Muligvis nogle snacks og nogle kammerater eller andre mennesker tæt på dig.
 • En kølig drik (sodavand, øl, osv.) af en slags. Ser alt det kører kan gøre nogen tørstig.
 • Noget, der gør en ugudelig mængde støj.