Wkedk

Hvordan man undgår at få en øl gut

En af de bedste måder til at opretholde en flad mave er at tage skridt i retning af at undgå den frygtede øl tarmen i første omgang. Anvende grundlæggende sund fornuft bør holde dig i den slanke, men så kan ekstra fysisk aktivitet og blande din rutine. Uanset om du går efter seks pack abs eller du blot ønsker en flad, lean mave, holde sig til disse regler og undgå øl inspirerede pose.

Steps

Hvordan man undgår at få en øl gut. Vurdere din nuværende fysiske udseende.
Hvordan man undgår at få en øl gut. Vurdere din nuværende fysiske udseende.
 1. 1
  Vurdere din nuværende fysiske udseende. Er du i øjeblikket tilfreds med din nuværende fysiske tilstand eller har du brug for at tabe et par (eller mange) pounds for at få en øl gut fri krop?
  • Undersøg, om du er inden for normale vægtintervaller. Mens body mass index (BMI) lommeregner bør ikke være den "ende alt, være alt" måde at afgøre, om du er fit (fordi den ikke tager hjerte-kar-sundhed eller muskelmasse i betragtning), kan det give dig en hoppe fra punkt til at afgøre, om du har brug for at tabe sig. Bestemme din BMI er færdig med en matematisk beregning, der sammenligner din højde til din vægt at afgøre, om du er inden for, hvad der anses for at være en sund vægt. Talrige online BMI regnemaskiner er tilgængelige for hurtig beregning, eller du kan køre numre selv (vægt i pounds gange 703 divideret med kvadratet på din højde i inches). Et BMI læsning på 18,6 til 24,9 anses for at være inden for normalområdet. Se Hvordan til at beregne din BMI for flere detaljer.
  • Tøj pasform. Har du haft til at gå op en størrelse eller to i bukserne over de seneste par år? Har din mave "muffin top" over dine bukser - betydning betyder det løber over toppen af ​​dine bukser, der ligner toppen af ​​en muffin? Hvis din mave ser ud til at udvide, kan det være tid til at ændre din kost og motion rutine.
  • Er du behagelig at bære en badedragt? Føler du dig som om dit midsection er ikke for stramme, eller at du bærer flab i maveregionen? Du ønsker at føle sig trygge og godt ved stranden og en slasket mave kan afholde dig fra selv at gå.
 2. 2
  Overhold en ren kost. En af de bedste måder at undgå at få en øl gut er at holde sig til en ren kost. En "ren kost" er én, der består af naturlige, hele fødevarer, der ikke er blevet alt for forarbejdede. Et eksempel på en ren kost kan bestå af en portion af stål skæres havregryn til morgenmad, baby gulerødder til en snack, en spinat salat med eddike og olie dressing til frokost og et stykke grillet fisk med dampede grøntsager til middag.
  • Watch portionsstørrelser. Grøft din regelmæssige middagstallerkener og i stedet bruge salat plader for din vigtigste kursus. Læse etiketter omhyggeligt, så du spiser præcis én portion.
  • Spis en ren morgenmad. Gå ud og læse etiketten på din favorit korn nu. Hvis du ser sukker og vegetabilsk olie i de ingredienser, begynde at søge efter noget sundere. Prøv et æg en formiddag (Tim Ferris 'forslag), eller har havregryn med skiver af frisk frugt. Sunde korn skal være fri for sukker og vegetabilske olier, såsom hvede flager, hvedeklid, sukker-fri naturlige granola, amaranth korn, osv. Hvis dit supermarked midtergangen mangler, skal du kontrollere helsekostforretning.
  • Spis rene fedtstoffer, der ikke lå sig ned omkring din tarm. Fats mindre tilbøjelige til at blive lagret som kropsfedt omfatter fedtstoffer i EVOO (ekstra jomfru olivenolie), magert kød, fisk og skaldyr, nødder og frø og avocadoer. Fats forventes at hjælpe med at opbygge en øl gut omfatter friturestegt mad, margarine, transfedt forarbejdede produkter, wienerbrød (beklager!) og mange bagværk.
  • Skær ned på hvide kulhydrater (forarbejdede kulhydrater). Skift det hvide brød, hvide pasta, hvide ris og hvidt mel bagte produkter ud af dit liv. Deres raffinement og glat smag vokser din øl gut. Skift til fuldkornsbrød, brune ris og fuldkorn / uraffinerede mel-typer. Vær opmærksom på, at din krop vil forbrænde lagrede kulhydrater før lagret fedt, hvilket kan gøre at tabe sværere for dig.
  • Medtag mere protein i din kost uden at gøre det alt du spiser. Nogle mennesker synes at være besat med protein-tunge kost på bekostning af sunde kulhydrater og fedt. Det er langt bedre at spise kvalitet protein i små mængder for at holde dig mæt, end at nægte dig selv det fulde spektrum af næringsstoffer fra alle sunde fødevarer typer. Vælg protein fra kilder som f.eks magert kød, fisk og skaldyr, bælgfrugter, unflavored og usaltet mejeriprodukter, æg og moderate mængder af nødder.
 3. 3
  Overveje at spise din mad "nøgne". Saucer indeholder ofte en masse sukker, natrium og additiver din krop ikke har brug for, og alligevel de er en lusket måde at få flere kalorier i ubemærket. Hvis du køber høj kvalitet (og endda økologisk) råvarer og kød, kan du finde, at fødevaren har stor smag ved hjælp af kun et par krydderier i stedet for at drukne din mad i sauce. Desuden kan god madlavning metoder såsom bagende, dampning og lys sauteeing, og giver dig tid til at vænne sig til smagen af ​​mad uden tilsat krydderier hjælpe dig med at vænne dig ud af sådanne ekstramateriale.
  • Væn dig til at læse ingredienserne. Være kyndige om, hvad disse navne på etiketten betyder for din mave. Husk, at navne kan forklædt med alle former for markedsføring fnug, så tjek online, hvis du ikke er sikker på, hvad navnene for ingredienserne betyder. For eksempel, hvis du ser en etiket, der indeholder saccharose, glucose og invertsukker på det er det lige fortalt dig, at processoren har tilsat sukker tre gange for at produktet under dets fremstilling!
 4. 4
  Eliminer sukker fra din kost. Sukker er en af ​​de største syndere til at opbygge en gut, og det er skjult i næsten alle forarbejdede fødevarer, der forbruges og drikkevarer. Mens sparke sukker afhængighed kan være svært, vil du i sidste ende opdage, at selv frisk frugt smager sødere efter du har fjernet raffineret hvidt sukker. Og som for øl øl tarmen, er det fuld af sukker, medmindre du vælger en sukker-reduceret udgave. Det er flydende sukker, og det går lige til din mave.
  • Vær tålmodig med dine smagsløg. Det tager tid at uddanne dem til mindre sukkerholdige smag. Smagsløg forny sig hvert par uger, så hænge derinde for omkring en måned gradvise forandringer i smag, og nye vil blive lykkeligt uddannet til at acceptere mindre sukker (og andre tilføjelser).
  • Brug krydderier til at forbedre sødme af fødevarer.
  • Har mere reelle frugt i stedet for Juiced frugt, læder frugt eller sukkerholdige, forarbejdede frugtprodukter.
 5. 5
  Curb alkohol indtag. En øl gut er såkaldte fordi det først blev bemærket (af lægmand, ikke bare de medicinske broderskab) i forbindelse med dem, der hengiver sig regelmæssig og højt øl drikker. De fleste alkohol er høj i kalorier, og alle alkohol er tomme kalorier og et potentielt ernæringsmæssig tyv, hvilket betyder, at udskiftning af sunde fødevarer med alkohol fratager din krop af essentielle næringsstoffer. Hvis du er faktisk på en kost, bør alkohol ikke være en del af det. Hvis du blot prøver at bevare din nuværende sund vægt, bør alkoholforbrug holdes på et minimum.
  • Med aldring kommer mindre evne til at arbejde det alkohol. Unge og skinny du måske være i stand til at suge det op som en svamp lige nu, men du om grundlaget for opfedning op senere, og en dag, vil du vågne op og mærke forandringer, som du ikke meget gerne, og som er meget sværere at rokke, fordi du ikke metabolisere eller bevæge sig som du gjorde, da yngre.
  • Skær en drink om dagen fra din kost. Hvis du nyder tre glas øl, vin eller spiritus om dagen nu vælge kun at have to. Måske vælge at reducere det til en om dagen et par uger senere, og derefter reducere det til kun én eller to genstande om ugen.
  • Hvis en cocktail er mere til din smag, skal du vælge en lav Carb øl eller en vodka og club soda drikke - begge har mindre end 100 kalorier per portion.
  • Drik masser af... vand! Vand forhindrer sult, stopper dig fra at spise mere, end du har brug for, forbedrer dit stofskifte og kan afværge mad cravings. Plus, det er godt for dig.
 6. 6
  Afsætte mindst 30 til 45 minutter til at udøve fem eller seks gange om ugen. Motion kan hjælpe tone musklerne og kickstarte dit stofskifte. Find en træning, du nyder så du ikke frygter det hver dag, og hvis det betyder, at kun walking er dine ting, så får vandre hver dag i mindst 20 minutter (tage din bedste hunde ven med, hvis du har en).
  • Cardio er konge. Miste din tarm dybest set betyder, at du skal kaste fedt og sparker op cardio træning vil hjælpe dig med at nå dit mål hurtigere. Husk, den bedste måde at få mest ud af din træning er at presse dig selv så hårdt, som du kan i små intervaller. Du vil ikke få en god træning ved at slentre på løbebåndet. I stedet forsøge at injicere små byger af energi mellem langsomme ture og bygge op til længere energiudladninger.
  • Medtag 02:58 vægtløftning dage eller kombinere cardio og vægte for en fed sprængning træning. Muscle har været kendt for at øge stofskiftet, så tilføje et par vægt dage i mellem cardio kan hjælpe med at opbygge magert væv. Ud over at opbygge muskler, vil en vægt rutine mellem cardio dage blandes op monotoni af at gøre det samme træning hele ugen lang og tillade visse dele af din krop til at hvile, mens du arbejder andre områder. Mange fitnesscentre tilbyder vægt og cardio kombineret klasser - også mange fitness-eksperter sælger træningsrutiner på dvd.
  • Bland din træning hver par uger til at fremme muskel forvirring. Efter en måned at gøre det samme træning, kan din krop plateau. Det betyder at du ikke fortsætte med at opleve de samme resultater, som du gjorde i tidligere uger. Hvis dette sker, sætte din nuværende træning på hylden og prøve noget nyt. For eksempel, hvis du har kørt prøv et spin klasse eller elliptiske træner for en måned. Derefter gå tilbage til at køre igen.
  • Hvis du er en walker, så prøv at gå 10.000 skridt om dagen. At vide, at du opnå dette, få en skridttæller eller gøre brug af skridttælleren gemt i nogle MP3-afspillere, iPods og lignende digitale enheder. Motivationen for skridttælleren er et fremragende redskab for selvdisciplin og gør walking så personligt konkurrencedygtig og sjov som enhver anden form for sportslig aktivitet. Prøve for mindst 4.000-6.000 trin uafbrudt, mens resten udgøres gennem dagen.
  • Må ikke være en sofa daske. Couch kartofler er berygtede for deres øl tarme, netop fordi de ikke udøver, og de spiser, mens du ser tv. Inaktivitet + mad = vægtøgning (aka øl tarm). Lidt ludende nu og da er fint, en daglig aktivitet er det ikke.
 7. 7
  Tillad dig selv en snyde dag eller måltid mad én gang om ugen. Selv den mest disciplinerede person har brug for en snyde dag eller et måltid hver gang i et stykke tid. Tillade dig selv at have en snyde måltid eller dag en gang om ugen eller deromkring, vil holde dig fokuseret på din kost resten af ​​tiden. Det kan endda vise dig, at du ikke er så opsat på sukker eller fedt, længere, hvis du har været at holde sig til en ren kost, fordi den pludselige sødme virkelig vil ramme dig.
  • Har man snyde måltid om ugen, der ikke består af mere end 1.000 kalorier på ét møde. Selv om en snyde måltid eller dag er fint, ikke gå Hog Wild. Hold øje med kalorier, fedt og sukker til at have en vis kontrol over din snyde måltid.
  • Må ikke falde af vognen helt, hvis du ikke snyde. For nogle Dieters Og hvis de snyder én gang helt droppe deres kost til gode. Husk, ideen om snyde måltid eller dag giver dig mulighed for at forlade din normale rutine på døren og forkæl dig at bryde op monotoni af at spise clean 24/7. Har dit snyde måltid, men med alle midler genoptage dine regulære spisevaner den næste dag.
  • Vælg "smart" snyde poster. Vælg sunde alternativer til "junk" eller snyde poster. For eksempel. Hvis du tørster popcorn, air pop corn og tilføje non-stick smør spray og lys salt stedet for at gå til filmen slags

Tips

 • Hvis du går efter rippede abs, undgå at bruge for meget tid på at gøre crunches eller ab værk. Hvis du gør push ups og nogle ab arbejde, er det mere om at kaste fedt omkring mave muskler for at se dem pop.
 • Arbejde en masse tilfældig bevægelse ind i dit liv, såsom at tage trappen i stedet for elevatoren, gå i stedet for at køre, cykle i stedet for at fange bussen, etc.
 • Vær forsigtig under ferie sæsoner, disse kan være tider med ballooning vægt på grund af for meget mad indtag.

Advarsler

 • Se din læge, før du gå i gang på en ny kost og fitness rutine.
 • Hvis du har nogen bekymringer om din vægt eller kost, er det vigtigt at diskutere dette med din sædvanlige sundhedspersonale.
 • Alkohol sinker vægttab. Forbruge det i moderate mængder.