Wkedk

Hvordan man kan motivere dig selv til at arbejde ud

Du ved, du har brug for at arbejde ud, men du føler (eller dagen efter at... eller dagen efter at). Her er nogle tips til at få dig til at arbejde nu.

Steps

Hvordan man kan motivere dig selv til at arbejde ud. Gør noget små, lige nu.
Hvordan man kan motivere dig selv til at arbejde ud. Gør noget små, lige nu.
 1. 1
  Gør noget små, lige nu. Gå hele vejen til gymnastik, eller få pyntet i din jogging gear, eller gøre, hvad det er, du føler, du bør gøre klart virker som for meget arbejde. Så bare gøre ti armbøjninger eller sprællemænd. Easy. Og normalt er det bare nok til at få din puls går en lille smule, og gør du lyst til en lidt mere motion ikke ville være så slemt...
 2. 2
  Har en fuld legeme træning på mindre end 5 minutter. Dræb "Jeg har ikke tid" undskyldning ved at udvikle en rutine, der engagerer hver muskel i din krop på blot et par minutter. Du har sandsynligvis ikke vil eller opbygge muskler at gøre dette.
 3. 3
  Stedfortræder stillesiddende, uproduktive aktiviteter med sunde dem. For eksempel, gøre en indsats for at gå til gymnastik hver gang du ville i stedet for at se et tv-show, du ikke virkelig gerne efter en du kan lide. Du vil føle sig motiveret til at udøve, hver gang de gamle, forældede aktivitet kommer op i dit sind, og ikke på kort tid på grund af den ny øvelse vane.
 4. 4
  Overvinde tøven hjælp selvstændige snak. Du er sandsynligvis at fortælle dig selv noget lignende "Jeg bør udøve lige nu. Hvis jeg ikke træne, jeg aldrig kommer til at komme i form." Denne erklæring har mange skjulte forhindringer. For én ting, bør føle at du gør noget gør det ud som arbejde eller en forpligtelse. Det er ikke sjovt. Du er også tænke på, hvad der vil ske, hvis du ikke motionerer - med andre ord, du truer dig selv med straf (billedet af at være uegnede). Ubevidst, du oversvømmelse dit sind med negativitet. I stedet, så husk at motion er et valg, og det er, om du vil, eller ikke! Og i stedet for at tænke over, hvordan du vil se ud, hvis du ikke arbejder ud, så tænk hvor stor du ville se ud, hvis du gjorde!
 5. 5
  Få halvvejs. Hvis du ønsker at gå til gymnastik, men bare ikke har lyst til det, i det mindste bare køre dig selv til gymnastik, og fortælle dig, at hvis du stadig ikke har lyst til at arbejde ud, vil du gå hjem. Odds er dog, når du er der, vil du ikke lyst til at køre hjem. (Men hvis du gør, det er OK også. Men du sandsynligvis ikke.) Så fortæl dig selv, du bare gå på løbebåndet i 10 minutter, selvom din motion rutine indebærer meget mere. Bare at fortælle dig selv at gøre én ting mere, uden at forpligte sig til noget andet, vil gøre tingene meget lettere. Og inden længe, ​​vil dine endorfiner tage over.
  • Hvis din form for motion indebærer at gå udenfor, et godt første skridt er at få klædt og bare sidde udenfor. En god næste skridt er at gå. Du vil opdage, at når du er klædt på til at gå og gå, er motion ikke virke som sådan en stor stretch.
 6. 6
  Sæt et mål for dig selv. Tilmeld dig for en velgørende organisation gåtur eller løb, der vil opfordre dig til at træne. Når du har et sæt dato for at arbejde hen imod, har du et mål i tankerne, mens du arbejder ud. Følelsen af ​​realisering, når du er færdig, vil opfordre dig til at tilmelde dig til en anden, eller bare fortsætte med at være fit.
 7. 7
  Hypnotisere dig selv ved hjælp af bedste mig teknikken. Hypnose er en tilstand af intens koncentration, når dit sind er ekstremt modtagelige. Den "Best Me Technique" er en form for hyperempiria, eller forslag med forbedret oplevelse, som opfordrer dig til at pre-opleve opfyldelsen af ​​et mål. Se videoen nedenfor for mere indsigt til, hvordan selvhypnose kan hjælpe dig med at få motiveret til at udøve.
 8. 8
  Handel vægt for kontanter. En 2007 viste, at jo mere du betaler folk til at tabe sig, jo flere pounds de falder over en tre-måneders periode. Hvis der er nogen, der holder nagende du at tabe sig, bede om, at personen om at betale dig for hvert pund du taber. Hvis din arbejdsgiver er selvforsikret, kan han eller hun overveje at mobilisere de tjenester af en virksomhed, der udvikler belønning programmer for at tilskynde medarbejderne til at tabe sig.
 9. 9
  Komme tilbage på hesten. Har du ikke udøves for en uge? En måned? Et år? Et årti? Hvem bekymrer sig? Må ikke straffe dig selv. Må ikke tænke på, hvor svært det er at komme i form.. Ønsker du at komme i form? Derefter arbejde ud. Til sidst vil du få momentum, og du kan finjustere din rutine. Men der vil komme naturligt, at føle dig godt tilpas og ønsker at tage bedre vare på dig selv. Indtil da, etablere bare i din hjerne, der arbejder det ud er et valg, en sjov valg.

Prøv prøve motion spil

 1. 1
  Brug TV til at hjælpe dig med at arbejde ude. Vælg din favorit show, og lave en liste over ting, der sker mindst én gang pr episode. Parre hvert element på din liste med en øvelse. Som du ser, pause showet og gøre øvelsen hver gang noget på din liste sker. Tjek nogle eksempler spil nedenfor.Tips

 • Lav en spilleliste med upbeat sange, der gør du ønsker at flytte! Det er svært at sidde stille, når du lytter til en tempofyldt sang. De bedste af dem hjælpe dig med at tage dit sind fra den smerte og skub til nye grænser.
 • Prøv at træne med en partner. Det er nemt at snakke dig ud af at arbejde, hvis du er den eneste person, du kommer til at skuffe. Opsætning af en bestemt tid og sted til træning og forpligte sig til en ven, at du vil være der kan radikalt forbedre dine odds for at holde med et program.
 • Have det sjovt! For nogle mennesker betyder det træning med en ven. For andre betyder det at lytte til en bestemt slags musik. Nogle gange er det betyder at spille en omgang fodbold eller fodbold i stedet for at bruge en maskine. Den største vejspærring til at arbejde ud er at se det som "arbejde". Så tænk på alle de ting, du har noget problem at finde motivationen til at gøre uden for arbejdet, og finde en måde at forbinde dem sammen. Elsker du at læse? Læse, mens du ride en stationær cykel. Elsker du at danse? Tag en aerobt intens dans klasse, ligesom salsa eller swing. Elsker du at se tv? Få en mini stepper til og bruge det under reklamer. Eller udfordre dig selv til at gøre X push-ups eller crunches, før dit yndlingsprogram kommer tilbage.
 • Sætte et spejl i nærheden af ​​din træning station! Ser i spejlet, mens du arbejder ud kan give dig et lille løft til træning hårdere.
 • Bruge håndvægte under træning, hvor det er passende.. Det vil hjælpe dig med at forme din krop hurtigt.