Wkedk

Sådan at rydde brystet overbelastning

Brystet overbelastning er ikke kun ubehageligt og ubehagelig, men kan forårsage farlige sundhedsspørgsmål som bronkitis eller lungebetændelse, hvis ikke ryddet op. Det er klogt at gøre alt, hvad du kan gøre for at lindre og rydde overbelastning før det forværres. Denne artikel vil hjælpe dig med at lære at rydde brystet overbelastning ved hjælp af standard fornuft metoder, naturlægemidler eller homøopatiske midler og om nødvendigt, søger medicinsk behandling.

Steps

Sådan at rydde brystet overbelastning. Forkæl overbelastning med Vicks vaporub.
Sådan at rydde brystet overbelastning. Forkæl overbelastning med Vicks vaporub.

Del 1: over-the-counter og receptpligtig medicin

 1. 1
  Brug en inhalator. Spørg din læge om inhalatorer eller dråbeforstøvere, som du kan administrere dine egne vejrtrækning behandlinger.
 2. 2
  Forkæl overbelastning med Vicks vaporub. Placer denne over-the-counter afhjælpe på dit bryst, før du går i seng, og det bør åbne op nogle af gangene.
 3. 3
  Se din læge for at få receptpligtig medicin. Hvis symptomerne ikke forbedres med metoder, kan du spørge din læge om en antibiotisk skud, næsespray, piller eller receptpligtig vitamin terapi til at rydde op stædig eller dyb brystet overbelastning.

Home retsmidler

 1. 1
  Brug damp. En vaporizer, varmt brusebad, eller gryde med kogende vand vil producere damp, der hjælper med at lindre og rydde dine luftveje, lunger og hals.
  • Hvis du bruger en gryde med kogende vand, tage gryden fra element eller brænder, drapere et håndklæde over hovedet, og placer dit ansigt over varmt vand. Træk vejret langsomt og dybt. Vær omhyggelig med ikke at brænde dit ansigt i dampen.
 2. 2
  Løft dit hoved. Brug ekstra puder eller hæve hovedet af din seng. Dette vil hjælpe med at rydde luftvejene af dræning eller slim og øge lufttilførslen, og holder din slim og efterfølgende dræning klar og tynd.
 3. 3
  Prøv en varm pakke. Anvendelse af en varm pack eller dampende varm klud på din hals og bryst vil hjælpe med at dulme overbelastning og varme luftvejene eksternt.
 4. 4
  Undgå problem fødevarer. Mejeriprodukter, salte og sukkerstoffer alle øge slim produktion. Også undgå kolde fødevarer, som vil lukke op luftveje.
 5. 5
  Forøg dit indtag af frugt og grøntsager. Frugter som ananas og appelsiner, samt grøntsager, herunder blomkål og asparges har vist sig at hjælpe med at rydde brystet overbelastning.
 6. 6
  Spis krydret mad. Fødevarer såsom chili, jalapenos og sort peber vil også løsne slim fast i dit åndedrætsorganerne.
 7. 7
  Stop med at ryge. Hvis du ikke er eller kan simpelthen ikke er interesseret i at stoppe permanent, mindst stoppe, mens dit bryst er overbelastet. Rygning kan forværre luftvejsinfektioner.

Naturlægemidler, homøopatiske og andre naturlige metoder

 1. 1
  Drik urtete. Disse er almindeligt kendt for at hjælpe med at rydde overbelastning. Vælg mellem varianter herunder engleagtige rod, kardemomme, cayenne peber og rosmarin. De varme urter giver en aromaterapi fordel, hjælper dulme din trængsel, mens varmen fra væsken vil hjælpe løsne slim og slim i halsen og brystet.
  • Tilføj citron eller honning til te for en ekstra beroligende fordel.
 2. 2
  Tag naturlige hostesaft. Naturlige hoste sirup indeholder ofte en ting, som er et hostestillende middel samt en naturlig slimløsende.
 3. 3
  Tage urter til luftvejssygdomme. Burre, mullein og hvid fyr er alle populære urter til behandling af symptomer i luftvejssygdomme.
 4. 4
  Brug vandfordampningsapparater. Infusion aromaterapi olier såsom eukalyptus eller pebermynte olie i en fordamper eller aroma lamper kan være både beroligende og forfriskende at dit bryst.
 5. 5
  Brug en naturlig rub. Der er koldt relief produkter fremstillet af duftende urter, der hjælper fremmer dybere åndedræt, som vil rydde overbelastning.
 6. 6
  Tag kail. Kali noget, og kail menes at være fremragende til at behandle slim hoste og sinus overbelastning. De gør dette ved at beroligende irriterede slimhinder og løsne tykke brystet slim.
 7. 7
  Tilføj ingefær til varmt vand. Kog vand og derefter tilføje to stykker ingefær til det. Lad vandet sidde og drik derefter.
 8. 8
  Få zoneterapi. Tal med en massage terapeut om zoneterapi til at hjælpe med at rydde overbelastning, såsom at holde tilbage tæerne, mens du trykker på bolden af ​​din fod med tommelfingeren, en metode menes at aflaste af brystet.
 9. 9
  Prøv en yoga klasse. Yoga lærer genoprettende udgør såsom bryst-åbningen udgør eller tilbagelænet bundet vinkel positur, som begge vil hjælpe med at rydde overbelastning.
 10. 10
  Gå en tur. Hvis du er i stand til, kan være fysisk aktiv hjælpe med at opklare nogle af de symptomer relateret til brystet overbelastning.

Tips

 • Hot lemon drink virkelig hjælper.
 • Sørg for at drikke masser af væske.
 • Undgå OTC hostestillende middel behandlinger, som de er beregnet til blot at undertrykke symptomerne. Hvis din hoste producerer slim, den har brug for at komme ud af dit system. Prøv en slimløsende i stedet.
 • Når du hoste, hvis nogen slim kommer op (hvilket betyder at det er en produktiv hoste) så skal du ikke tage nogen antihistaminer, da dette kunne gøre sekreter tørre og sværere at komme op. Nogle hoste meds har antihistaminer så sørg og læse etiketten. Det er helt normalt for dræning til at være gul eller lys grøn, hvis du har en forkølelse eller influenza. Men hvis det er nogen anden farve, se en læge.
 • Vand vil hjælpe tynde slim og hjælpe med at rydde det hurtigere. Reduktion salt vil også bidrage til at mindske trængslen.
 • Mens der i en dampende brusebad, har nogen tap på ryggen omkring lunge-området. En hamrende handling vil løsne slim. Dette vil gøre det lettere at udvise.

Advarsler

 • Hvis dit spædbarn eller lille barn lider brystet overbelastning, afstå fra at bruge nogen metoder til at rydde overbelastning, der involverer indtagelse andet end naturlige klare væsker som vand eller juice indtil samråd med en læge.