Wkedk

Sådan vinder din fantasi fodboldliga

Fantasy fodbold er ikke alt held. Sure, det er nok 75 procent chance. Men de andre 25 procent? Det er dygtighed, forberedelse og Moxie. Og det er noget, der kan læres: her er hvordan.

Steps

Sådan vinder din fantasi fodboldliga. Tænk over hvilke spillere du ønsker, før udarbejdelsen spillere.
Sådan vinder din fantasi fodboldliga. Tænk over hvilke spillere du ønsker, før udarbejdelsen spillere.
 1. 1
  Tænk over hvilke spillere du ønsker, før udarbejdelsen spillere. Koncentrer dig om spillere, der har store statistik, samt et favoritter.
  • Spild ikke en krone på aviskiosk placeringer. Disse er offentliggjort i maj, og ved den tid, dit udkast ruller rundt, de er så godt som forældet. I stedet gennemgå lokale avis sport sektioner i træningslejr: du finder flere skade opdateringer, end du ved, hvad de skal gøre med, og du vil finde super-sveller. For eksempel, for nyheder om vikingerne lave en Google søgning efter "Minneapolis" og "avisen". Du finder Star Tribune og Pioneer Press, som begge kan være uvurderlig. For eksempel blev denne metode anvendt til udarbejdelsen Nate Burleson, en virkelig værdig 4th WR finde.
  • Se kørsler. En køre betyder alle begynder udarbejdelsen fra samme position. For eksempel sige, du har planer om at tage din startende quarterback i runde 4, og i runde 3 er der bliver en run på quarterbacks, ændre din udkast til strategi og få fat i ham dengang.
  • Må ikke nogensinde udarbejde en eller en kicker, før du har udfyldt de fleste af dine færdigheder positioner. Defense er dybest set heldet og uge til uge match-ups. Overveje at udarbejde 16 forsvar, dvs udarbejde et moderat hold, og derefter vente en uge. Find ud af, hvem der spiller et hold med en grøn quarterback eller svag offensiv og derefter samle dem op. Du kan finde en moden match-up hver uge.
  • Som for kickers, snup bare en kuppel booter og du vil være fint.
  • Find kontrakten børnene. Hvert år spillere, der spiller ud det sidste år af deres kontrakt udføre på langt højere niveauer end deres kolleger, der har underskrevet fedt løn ark.
  • Læs, hvordan at udarbejde din fantasi fodboldhold.
 2. 2
  Spil for penge. Selv hvis du spiller i en liga med venner kun, pengene aspekt gør det meget mere sjovt og spændende. Det behøver ikke at være en masse, blot et par dollars.
 3. 3
  Handel ned. Hvis du har plukket 3-5, handle ned. Du vil føle sig meget bedre om at tage to spillere tilbage til tilbage end du vil se dine favoritter flyve fra brættet hver anden pick.
  • Vent et par uger før den faldt eller handel væk spillere du plukket inden for de første 10 runder af udkastet og være tålmodig med wide receivers, der har tendens til at skrive inkonsistente tal fra uge til uge. Spillere, der lider af en hel sæsons skade er en undtagelse.
 4. 4
  Gør det math. Tag din liga pointsystem, snup en lommeregner og et papir box score sektion. Find ud af om din liga er skæv til quarterbacks eller running backs. Chancer er det forudindtaget, selvom skaberen ved det ikke. Hvis det skaber paritet under midten, og derefter holde ud på dit signal ringer, og gå til jorden eller omvendt. Dette er en utrolig vigtig opgave. Der er endda tjenester online, der vil tage din liga pointsystem og analysere det for dig.
 5. 5
  Hold fra samme hold, samme afdeling, eller endda spiller, der samme hvile uger. Lad ikke en underlig spil eller en uge tage fire eller fem spillere. Hvis du indlæser op med Bengals og Ravens, og de spiller et spil, der går lav på grund af sne, du er død. Væsentlige, holde dine æg i mange forskellige kurve.
 6. 6
  Saml frie agenter. Frie agenter er spillere, der ikke hører til nogen af ​​dine liga hold. Frie agenter bliver tilgængelige på en tirsdag, efter først til mølle, får først malet. Brug din fodboldnyheder viden til at kræve gode frie agenter. Du bliver nødt til at droppe en spiller eller to at gøre plads til dem på din vagtplan, men det er det værd, hvis du ser en god spiller.
  • Handle med andre teams til at opnå centrale aktører til at udfylde huller i din kontaktliste. Vær opmærksom på at handler skal indsendes til kommissæren inden en fastsat frist, og de kan blive afvist tider.
 7. 7
  Må ikke hvile. Den clincher er selvtilfredshed. Hvis du har fået det, er du i problemer. Genkende, når dit udkast er lidt af en crap shoot - nøglen er at anerkende fejl og handle på dem, såvel som at være foran dine modstandere ved at kende spillerne og vildt tidsplan godt. Hvis nogen går ned tidligt, logge på og få fat i hans back-up først. Hvis nogen buster ud et stort spil eller to, tilmelde ham op! Må ikke videregive den næste Kurt Warner, Stephen Davis eller endda, Billy Volek.
  • Følg fodboldnyheder regelmæssigt. Vær opmærksom på skader og spillere, der udfører over eller under forventningerne. Holde et konstant øje på ugentlige match-ups.
  • Tilmeld dig en opdatering tjeneste, der holder dig på toppen af ​​udviklingen i løbet af sæsonen. Mens disse tjenester varierer meget i kvalitet, holde udkig efter et godt og bruge det, de er afgørende, hvis du ønsker at nå play-offs.
  • Grab running backs, hvis stats er på opsvinget. Hold dem på din vagtplan som overenskomstforhandlinger chips for handler: running backs er altid i efterspørgslen.
 8. 8
  Se kampene regelmæssigt. Hver søndag og mandag, skal du sørge for at se spil til nydelse og for at indsamle mere værdifulde oplysninger.
 9. 9
  Have det sjovt. Fantasy fodbold er en blast, hvis du husker at tale godmodige trash til dine ofre. Det vil anspore rivalisering, holde tingene og sikre, at følelser af sejr, når du tager kagen. Men hvis du mister så du ikke lov til at have det sjovt!

Tips

 • Selv i en liga, der giver dig point for hjemvendte yards, ikke gå væk fra at underskrive uoverensstemmende eller obskure spillere. Hvis de har en dårlig dag vender tilbage, i det mindste en no.2 modtager eller top running back kan gøre op for det ved at tage fangster og køre for touchdowns.
 • Kend din liga regler! Der er næsten intet, der er virkelig standardiseret i fantasy fodbold, så det er svært at have tillid til hjemmesiden eller et blad rankings, der blev beregnet med forskellige pointsystemer i tankerne. Har din liga giver point til receptioner? Så udkast besiddelse modtagere og running backs, der kan fange tidligere, end du ville gøre i en liga, der belønner kun værfter og touchdowns. Der er snesevis af spilvariationer, så vide, hvordan din liga adskiller sig fra normen, og du har en stor fordel lige fra starten.
 • I en standardinstallation scoring league, prøv altid og få din start running backs i de første 3 runder. Opbyg dit team fra dine running backs. Selvom dag, med fremkomsten af ​​de brede modtagere, kunne dette være noget at se som den tendens er begyndt at skifte. Points pr fangst ligaer kan tillade ejere til at bestanden op på modtagere i stedet. Dog vil nogle ejere på de mindre ligaer stadig forsøge at få succes i strømpe op på running backs.
 • Et nummer 2 eller nummer 3 modtager på et godt hold er bedre end en nummer 1 på en dårlig.

Advarsler

 • Lad ikke nogen tilmelde dig mere end et hold i en enkelt liga. Gennemgå alle handler for tegn på hemmelige aftaler mellem hold, der er ude af jagten og hold, der er stadig er konkurrencedygtig.

Ting du behøver

 • Internetadgang
 • Fodbold nyheder (aviser, update service, osv.)