Wkedk

Sådan at starte din egen motion regime og holde sig til det

Ønsker du at komme i form, men aldrig synes at holde sig til den beslutning? Her er nogle ideer til at give den lille skub, du har brug for.

Steps

Sådan at starte din egen motion regime og holde sig til det. Find en aktivitet, du nyder.
Sådan at starte din egen motion regime og holde sig til det. Find en aktivitet, du nyder.
 1. 1
  Gøre tid. Det kan synes som om du ikke har nok tid i din dag til motion, men du sikkert gøre - du skal bare nødt til at gøre det til en prioritet. Her er nogle måder at gøre det.
  • Indstil en aftale. Udvælge de tidspunkter, hvor du ønsker at udøve, og planlægge forude. Hold din aftale med dig selv panserskib, og lad ikke andre engagementer blande sig. Hvis du holder en kalender på telefonen eller computeren, skal du indstille alarmer, der vil minde dig om din træning tid.
  • Udskift en vane. De fleste af os har nogle unødvendige og ikke særlig behageligt vane, såsom at se TV, der kunne erstattes af (eller tilføjet til) udøver. Spørg dig selv, hvor meget tid du bruger på denne vane, og hvorvidt du kunne gøre det på samme tid. Hvis svaret er ja, lave en ny regel, der foreskriver (for eksempel), at du kun kan se tv, hvis du træner på samme tid.
  • Brug den som social tid. Hvis du har en stående aftale med en ven eller et familiemedlem til at tilbringe tid sammen, se, om han eller hun er villig til at indarbejde motion ind i denne tid. I stedet for at gøre skridt aerobic sammen, dog overveje at gøre en mere social aktivitet, som at spille et spil som tennis eller dans.
  • Rutine er nøglen. Efter ca 2 uger af rutine, vil du finde det meget mindre af en akkord.
 2. 2
  Find en aktivitet, du nyder. Hvis du kan lide at udøve, er du mere tilbøjelige til at holde sig til det. Ikke alle træning er på en gym: prøv cykling, rulleskøjteløb, roning, skateboarding, svømning, hockey, eller en rugby team, og du kan endda danse i dit soveværelse med en iPod. Nydelse er nøglen til at holde sig til det.
  • Hvis du keder dig, mens du træner, kan du prøve at deltage i en mere social aktivitet såsom et team eller intramuralt sport.
 3. 3
  Hold regnskab. Hold styr på, når du motionerer, og hvor længe. Lav noter i din kalender, eller beholde en øvelse tidsskrift. Skrive ned, hvad du rent faktisk gør, vil holde dig ansvarlig og vise dig, hvor hårdt du faktisk arbejder. Derudover kan kigge tilbage og se, hvor meget du har gjort skabe et inspirerende følelse af realisering.
 4. 4
  Start med rimelige mål. Må ikke sat sig for at starte en streng regime lige fra starten. I stedet begynder at udøve i et rimeligt tempo og øge så snart du stoppe følelse udfordret. Prøv 30 minutter tre gange om ugen og se, hvordan du føler.
  • Undgå udbrændthed. Arbejde dig selv for hårdt i første omgang kan føre til muskel belastning og træthed og knytte øvelse med smerter kan gøre dig mere tilbageholdende med at arbejde ud næste gang.
 5. 5
  Spor dine målinger. I stedet for at holde styr på din træning succes ved, hvor meget vægt, du taber, så prøv at holde en blød målebånd handy og måle din talje og hofte størrelse. Du kan opbygge muskler og tager på i vægt, men du vil miste inches.
  • Skriv ned dine målinger. Som du begynder at trimme op, at se dine fremskridt kan øge din selvtillid.
  • Mål din nakke, arme og ankler så godt.
 6. 6
  Lær. Hvis du skyder til at tabe, skal du lære at spise sundt. Må ikke "falde i" en diæt. Du ville "falde ud" til sidst. Ting som Weight Watchers kan hjælpe dig med at lære, men jeg blot anbefale at udvikle en livsstil, vil du ønsker at beholde, og ved hjælp af din sunde fornuft. Se tip til mere hjælp.
 7. 7
  Drik vand! Drikkevand er absolut det bedste, du kan gøre for din krop. Altid bringe vand til din træning sessioner. Husk ikke at drikke store mængder af almindeligt vand efter anstrengende træning - din krop mister salte gennem sved, og for meget almindeligt vand kan hjælpe med at skylle ud, hvad der er tilbage. Sportsdrikke kan være nyttigt for intens træning, men overvej sukkerindholdet hvis dit mål er at tabe sig.
  • Drikker nok vand til at erstatte det tabte. Beløb vil variere baseret på din kropsvægt, klima, indsatsniveau, etc. Dehydrering ville bremse dit vægttab mål, øger risikoen for muskel tårer, og kunne gøre dig føle kvalmende. Undgå kaffe og sodavand drikkevarer, for bedre resultater.
 8. 8
  Holde sig motiveret. Som du holder arbejder ud og opbygge din styrke, din træning sandsynligvis blive lettere. Må ikke tillader dig selv at få selvtilfredse, selv om - så snart din nuværende regime føles let, ændre det op og prøve noget andet.

Prøv prøve motion spil

 1. 1
  Vær kreativ. Du behøver ikke at træne i et motionscenter at komme i form. Prøv at oprette din egen motion spil baseret på din favorit tv-show.
  • Lav en liste over ting, der sker ofte i episoder af dine favorit show (r), og parret hvert punkt på listen med en øvelse.
  • Pause showet, når noget på din liste sker, og gør den tilsvarende øvelse. Du kan begynde at se igen, når du er færdig med dit sæt. Tjek nedenstående eksempler.Løb hjælp


Tips

 • Må ikke bekymre dig, hvis du ikke ser hurtige resultater. Det tager normalt ca 8 uger efter resultater til virkelig sparke visuelt. Husk, du kan ikke gøre det hele i et møde. Regelmæssig indsats med entusiasme, er nøglen!
 • Ikke har nok tid til en god træning? Tag en tur i løbet af din frokostpause, gøre crunches og sprællemænd, mens du ser tv eller tempo, mens du taler i telefon... Med andre ord benytte enhver lejlighed til at udøve.
 • Spil op-beat musik for at holde tempo og motivere dig selv.
 • Hver dag, skal du notere alle de fordele, du kan opfatte: øget energi, stolthed og så videre. Gør det, så længe du kan og holde udkig efter nye emner.
 • Gå tidligt i seng, og har masser af hvile på dage du træner. Muskler vokse og reparere sig selv under-dyb søvn.
 • Hvis du ikke er vant til at træne, vil det være svært for den første uge eller så, at holde dig fra at bruge en elevator. Hold gå, og snart vil du opdage, at du nemt kan forcere trapper uden at komme ud af åndedrag. Plus, i togstationer og metroen har gå den ekstra fordel - du undgå skarer - som ingen tager trappen!
 • Forbrænder flere kalorier spiller end hvad du får fra fødevarer. Optælling kan hjælpe med i første omgang, men med regelmæssige øvelser og 5-6 planlagte måltider, vil du nemt holde på sporet. Regelmæssige og moderat måltider vil holde "ilden" brændende!
 • Dit helbred er dit mest værdifulde aktiv. Høfligt afviser tilbud om at køre dig korte afstande med en bil, når du kunne gå i stedet.
 • Overveje alternative former for motion. Cykling, indendørs klatring, Yoga, Thai-chi, kampsport osv. vil alle udfordre dine muskler på forskellige måder, og give nogle sjove og sort.
 • Prøv ikke at udøve i aften. Hvis du motionerer før du går i seng, er dit stofskifte øges, endorfiner frigivet, og det vil gøre det meget sværere at falde i søvn naturligt. Hvis den eneste gang, du kan udøve, er i aften, forsøge at gøre det så tidligt som muligt, inden du går i seng for at give din krop til hvile.
 • Du behøver ikke nødvendigvis at betale en træner til at træne med dig hver uge. Gym medlemskab kan være nyttigt, fordi en monetær forpligtelse vil sandsynligvis motivere dig til at holde fast i det almindelige program. Hvis din gym har gruppe fitness klasser, kan de hjælpe dig blande tingene lidt op.

Advarsler

 • Kontakt din læge, hvis du er stærkt undervægtige, overvægtige, fede, eller lider af astma, før du begynder at arbejde ud, som du kan skade dig selv.
 • Kontakt din læge, før du starter en ny workout regime, især hvis du har haft hjerte eller lunge sygdom i fortiden.
 • Hvis du føler dig svag, svimmel, syge eller i smerte, mens du arbejder ud, tage en pause. Hvis du begynder at få bedre snart, så bare starte, når du føler dig bedre. Hvis der er en alvorlig smerte eller du græder, du tror, ​​at noget er brudt, eller vil det ikke gå væk, stoppe og vente et par timer. Hvis det stadig ikke gået, ringe til en læge! (Dette oprindeligt siges at vente et par dage før du kontakter en læge. Hvis du er i smerte, der ikke mindsker for mere end en time, bør du kontakte en person. Hvis du er i stærke smerter, kontakte nogen umiddelbart som det kunne være et tegn af noget alvorligt galt.)