Wkedk

Hvordan til at bygge en sump seng

Hvis du er faret vild i en sumpet eller mudret område, og har brug for en hurtig husly, overveje at bygge en sump seng, som vil holde dig tør, indtil du kan fortsætte på din måde den næste morgen.

Steps

Hvordan til at bygge en sump seng. Kig efter fire træer placeret således, at de gør et rektangel med ingen træer i midten.
Hvordan til at bygge en sump seng. Kig efter fire træer placeret således, at de gør et rektangel med ingen træer i midten.
 1. 1
  Kig efter fire træer placeret således, at de gør et rektangel med ingen træer i midten. De skal være godt fordelt.
  • Hvis du ikke kan finde træer, at dannelse, skåret nok stabil stang, (f.eks bambus). eller tynde logs til at gøre fire stativer. Binde dem fast. Placere dem i mudderet, så de danner et rektangel stor nok til at holde din krop og dit udstyr.
 2. 2
  Fastgør to lignende længde pinde til de længste sider af rektanglet. Brug snor, wire, rør, vinstokke, eller hvad der ellers er til rådighed. Sørg for, at pindene er jævnt placeret og langt over jorden eller vandet. (Husk på, at vandet kan stige.)
 3. 3
  Opret en ramme til siddende og liggende på. Lay robuste pinde på tværs af de vandrette pinde, der tager sig at de er stærke nok til at holde din vægt. Hvis du har nok streng, vin, etc., tilgængelige, binde pindene på plads for ekstra robusthed.
 4. 4
  Put en klud, såsom en frakke eller sovepose over pindene. Hvis du ikke har stof til rådighed, kan du bruge brede blade og / eller græs i stedet.
 5. 5
  Overnat på sump sengen. Du vil have en lettere hvile end at være på jorden, og være mindre tilbøjelige til at blive generet af dyr og kryb.
 6. 6
  Færdig.

Tips

 • Hvis du tilfældigvis har myggenet eller ost klud med dig, hænge det over toppen af ​​sumpen sengen for at holde insekter væk.
 • Du kan holde netting nede ved at sætte sten på kanterne eller stikke pinde igennem det ned i jorden.
 • Betydningen af ​​at bringe mesh eller i det mindste dækker din sump seng kan ikke overvurderes. Du kan være høj og tør over sumpen, men der er stadig myg og andre bidende insekter rundt.
 • Sover på en sump seng er ikke den samme erfaring som sover på en madras, ikke forvente at få en god nats søvn på det!

Advarsler

 • Sørg for, at kluden du sætte over de stillinger er åndbar nok for dig til at sove inde.