Wkedk

Sådan undgår type 2-diabetes

I de seneste 30 år har forekomsten af ​​diabetes type 2 eksploderet i en sådan grad, at det nu ses som en epidemi i den vestlige verden. Fra at være en gang forholdsvis milde og sjældne lidelse for de ældre til at blive en kronisk sygdom, der påvirker diabetes mellitus folk i alle aldre, race og baggrund og er nu en stor moderne årsag til for tidlig død i mange lande rundt om i verden, med en person dø af diabetes type 2 hvert 10. sekund på verdensplan.

Som den førende årsag til nyresvigt, lavere amputation og blindhed i de udviklede lande, samt at øge sandsynligheden for at dø af hjertesygdomme, er diabetes mellitus en moderne svøbe. Sin gradvise skadelige virkninger ødelægger livskvaliteten godt før at forårsage tidlig død. Og forfærdelig bekymring er, at de fleste tilfælde af diabetes type 2 var forebygges eller helbredes, mens type 1 diabetes "er uhelbredelig", almindeligvis en arvelig sygdom, eller på grund af en syg bugspytkirtel.
Denne artikel fokuserer på de måder, hvorpå du kan søge at undgå type 2 diabetes, med stor opmærksomhed til skiftende risikable adfærd (fedme, rygning, binging, sukkerholdige og fedtholdige kost, ignorerer de mange symptomer halvt forventer dem til at bare gå væk,...).

Steps

Sådan undgår type 2-diabetes. Bemærk de forskellige typer af diabetes.
Sådan undgår type 2-diabetes. Bemærk de forskellige typer af diabetes.
 1. 1
  Bemærk de forskellige typer af diabetes. Diabetes påvirker den måde, at blodsukkeret (glukose) er forarbejdet i din krop. En vigtig energikilde, glukose er til stede i blodstrømmen efter fordøje maden. Normalt produceres af bugspytkirtlen, bistår glucose ud af blodet og distribuerer det til levercellerne, muskler og fedt, hvor det omdannes til brugbar energi til kroppen. Der er to typer af diabetes: type 1 og type 2. Ca. 10 procent af folk med diabetes har type 1, mens type 2 er mere udbredt. Kort sagt, er baggrunden for de typer af diabetes som følger:
  • Type 1 diabetes: Denne betingelse indebærer destruktion af mere end 90 procent af insulin-producerende celler i bugspytkirtlen, hvilket bugspytkirtlen til at indstille insulin eller gøre meget lidt. Type 1 diabetes har tendens til at ske før en alder af 30, og det kan indebære en miljømæssig faktor, samt en genetisk disposition.
  • Type 2-diabetes: Mens bugspytkirtlen fortsætter med at producere insulin, eller endnu højere niveauer af insulin, kroppen udvikler en resistens over for insulin, der forårsager mangel på insulin til kroppens behov og blodsukker forblive permanent for høj. Selv om denne type af diabetes kan forekomme hos børn og unge, er det normalt begynder i personer over 30 år, og bliver mere almindeligt som folk alder. Det har tendens til at køre i familier og omkring 15 procent af folk over 70 har diabetes type 2. Type 2, kan ikke vise symptomer i år eller endda årtier, før bliver diagnosticeret, da sundhed kan, lydløst, når en krise omstændigheder inden man søger lægehjælp. Vær opmærksom på mulige indikatorer...
  • Svangerskabsdiabetes udvikles under graviditeten. Venstre udiagnosticeret og / eller ubehandlet, alvorlige bivirkninger kan skade moderen og påvirke det ufødte barn. Under svangerskabsdiabetes, der løser efter levering, øger dine chancer for at udvikle type 2 diabetes i et tidspunkt i dit liv og få svangerskabsdiabetes i en næste graviditet. Det øger også chancerne for at få hjerte-kar-sygdomme, efter 15 til 20 år fra 1,5 til 7,8 gange!
  • Diabetes på grund af operation, narkotika, fejlernæring, infektioner og andre sygdomme, arvelige sygdomme, der kan føre til diabetes (såsom cystisk fibrose) kan alle højde for 1 procent til 2 procent af de diagnosticerede tilfælde af diabetes. Diabetes insipidus er ikke relateret til blodsukker. Det er en relativt sjælden sygdom, og er ikke omfattet i denne artikel.
 2. 2
  Være berørt. Farerne ved hvordan type 2-diabetes kan afspore dit liv er en vigtig del af at motivere dig til at ønske at undgå at få det af dårlige vaner kost. Ofte komplikationer af diabetes forekommer hurtigt i diabetes, mens andre fremskridt langsomt. De typer af komplikationer, der opstår med diabetes omfatter:
  Sænkes blodforsyningen til huden og nerver,
  Fedtstoffer og blodpropper tilstopning blodkar (kaldet aterosklerose)
  Føre til hjertesvigt, og slagtilfælde,
  lægkramper når du går,
  Permanent dårligt syn,
  Renal (nyre) svigt,
  Nerveskader (med følelsesløshed og smerte og tab af funktion),
  Betændelse, infektioner og hud opdeling,
  Angina (hjerte smerte) osv.
  • Overforbrug af, saccharose og andre almindelige sukker er en stor bekymring for at udvikle diabetes type 2. Men alle sukkerarter har de samme virkninger i diabetes.
 3. 3
  Vær særlig opmærksom på eventuelle risikofaktorer for diabetes, der gælder for dit liv. Der er flere vigtige risikofaktorer, der øger mulighederne for at du lider af diabetes, og mens nogle af dem ikke er under din kontrol (såsom alder og genetik), andre er (såsom fødeindtagelse og motion). Risikofaktorer for type 2-diabetes kan nævnes:
  • Fedme - baseret på body mass index, BMI over 29 øger dine odds for diabetes til en ud af fire.
  • Ældre end 45 år. Bemærk, at præmenopausale kvinder sandsynligvis hjulpet af niveauet af østrogen, som hjælper med at fjerne fedtsyrer, der forårsager insulinresistens, og hjælper insulin optage glukose hurtigere.
  • At have en forælder, søskende, bedsteforældre, tanter og onkler, etc., der har eller har haft type 2-diabetes. Dette kan indikere en familie gen disponerende dig til diabetes.
  • En diagnose af hjertesygdomme eller højt kolesterol. Kardiovaskulære risici omfatter højt blodtryk, lavt HDL og høj LDL-kolesterol, og en undersøgelse viste, at en ud af fire mennesker i Europa lider af disse risikofaktorer blev også præ-diabetes.
  • Folk af latinamerikanere, afrikansk europæisk, Native europæiske, asiatiske eller Stillehavsområdet Islander afstamning er på næsten fordoble risikoen for hvide europæere.
  • Op til 40 procent af kvinderne, der oplevede svangerskabsdiabetes er i risiko for at udvikle diabetes type 2 senere i livet.
  • En lav fødselsvægt øger dine chancer for at udvikle diabetes med 23 procent for babyer 5.5 pounds og med 76 procent for børn under 5 pounds.
  • Kost med højt sukker, kolesterol, og forarbejdede fødevarer.
  • Uregelmæssig eller ingen motion - mindre end 3 gange om ugen.
 4. 4
  Lov tidligt. Højt blodsukker kan korrigeres, før varig skade sætter i. Hvis du har risikofaktorer forbundet med diabetes, er det vigtigt at få regelmæssige screeningstest - simpel urin og blodprøver - og reagere ved at kontrollere dine livsstilsfaktorer. Hvis testen viser, at du har "pre-diabetes" (metabolisk syndrom), betyder det, at du har en øget chance for at blive diagnosticeret med type 2-diabetes i fremtiden. Mens en sådan diagnose kan være skræmmende, det er også en mulighed for at tage tilbage dit helbred og til at bremse, reverse, eller undgå type 2 diabetes gennem livsstilsændringer.
  • Pre-diabetes foreligger, når dit blodsukker er højere end normalt. Det er en vigtig indikator for metabolisk nedbrydning finder sted, hvilket fører til type 2 diabetes.
  • Pre-diabetes er reversibel. Venstre ignoreret, advarer den europæiske Diabetes Association, at dine odds for at få type 2-diabetes inden for et årti er næsten 100 procent.
  • CDC anbefaler, at alle i alderen 45 år eller derover bør testes for diabetes, hvis du er overvægtig.
 5. 5
  Ændre dine kostvaner. En kost rig på sukker-laden fødevarer, samt fødevarer med højt kolesterol, øger din risiko for pre-diabetes og type 2-diabetes udvikling. For at forbedre dine chancer for at vende høj normalt blodsukker (præ-diabetes) og genoprette hele kroppen sundhed, er der nogle kosten løsninger, som du kan gennemføre fra i dag. De følgende kosten forslag fokuserer på huskeliste og hvad.
  • Forøg dine daglige portioner af frugt og grøntsager. Målet for syv til ni daglige portioner af frugt og grøntsager. De kan være friske, frosne eller tørrede, men det er at foretrække at fejl på siden af ​​så meget friske produkter som muligt. Prøv at reducere dit indtag af grøntsager på dåse, fordi de har højere saltindhold.
   • Spis mørkegrønne grøntsager (f.eks broccoli, spinat, rosenkål).
   • Orange veggies (f.eks gulerødder, søde kartofler, vinter squash).
   • Bønner og ærter (f.eks sorte bønner, garbanzo bønner, kidneybønner, pinto bønner, flækærter, linser).
  • Spis gode kulhydrater. Springe kager, kager, fries og andre forarbejdede kulhydrater. Fyld op i stedet på kulhydrater, der er sunde - frugt, grøntsager, hele korn og brød. Kig efter valg med god fiberindhold, fiber har vist sig at sænke blodsukkeret ved at fungere som en "moppe" bremse fordøjelsesprocessen og den hastighed, hvormed glukose ind i blodbanen.
   • Spis fuldkorn, fuldkorn ris, morgenmadsprodukter med 100 procent fuldkorn indhold fuldkornspasta, etc.
   • Spis hele hvede brød, bagels, pitabrød og tortillas.
  • Stop drikke sukker. Sluk tørsten med vand det meste af tiden. Hvis du er bekymret for dets kvalitet, købe en. Sodavand, sodavand, frugtjuice, hjerteligt, frugtdrikke, aromatiseret vand, energidrikke, osv., er alle kilder til usynlig sukker, at din krop ikke har brug for. Efterlad disse drikke for godbidder alene og stole på drikkevand, mejerimælk eller usødet soja, havre, nødder, etc., mælk. Sodavand og danskvand er fri for sukker, et par dråber citron eller appelsinjuice friskpresset kan være tilstrækkelig til at give smag disse drikke behageligt. Kaffe og te er også OK i moderate mængder, uden sukker. Persevere, din krop vil tørster sødet drikkevarer oprindelig indtil du vænne dig fra den vane.
  • Stop snacking på sukker - og »raffineret carbs '(såsom hvidt mel produkter), der næsten øjeblikkeligt henvende sig til sukker Sukker bosat i mange snacks fra de åbenlyse kager, kager, slik og chokolade til de mindre åbenlyse frugtstænger og sødet. yoghurt. Sukker er billigt og det opfylder cravings, giver en hurtig pick-me-up for efter-frokost går ned, og serverer en uendelig behov for hurtige energi rettelser. Har du en cookie eller sød snack med hver kop kaffe? Disse snart tilføje op. Må ikke bestanden op på sukkerholdige lækkerier og ikke række ud efter dem, når du har lyst til en elevator. Forlad frugt, grøntsager stykker, og andre sunde elementer inden for rækkevidde i stedet. Lidt nødder er en fantastisk erstatning for chips og sådan - og en stor kilde til fiber, æteriske olier og proteiner.
   • Watch out for alle sukkerholdige fødevarer, især morgenmadsprodukter. Foretrækker korn med mindre sukker, og som er 100 procent fuldkorn. Eller erstatte med havregryn, amarant eller andre kornbaserede sukkerfri muligheder. Prøv at lave din egen müsli.
  • Spis mindre fedt. Forbruge mindre end 30 procent af dit daglige kalorier som fedt, og kun 10 procent af, at så mættet. Undgå transfedtsyrer så meget som muligt. Trim fedt ud kød, spise magert kød, og bruger mere enkeltumættet olier, såsom.
  • Hold godbidder til særlige lejligheder. Den konstante tilgængelighed af søde og fede fødevarer er svarende til en permanent fest. Mange af os har mistet evnen til at begrænse os selv fra at spise søde og fede behandler og har absorberet dem ind i vores kost på daglig basis. I fortiden, mennesket kun kunne nyde sådan en bred vifte af godbidder ved særlige lejligheder såsom fester og festlige lejligheder. Den forsinkede tilfredsstillelse er involveret i at vente på sådanne lejligheder øget sødme og liflig smag af godbidder, i dag, er det næsten en taget for givet løsning på alle hikke i løbet af dagen - "Nogen sagde mit arbejde sugede jeg har brug for chokolade!". Selvom vi ikke kan ændre vanvittige tempo i vores arbejdsplads og liv (endnu), vi kan stå op for vores personlige sundhed ved ikke at bruge fødevarer som stress krykke er det blevet, og ved at lade godbidder til sand særlige lejligheder for savoring.
 6. 6
  Hvis du ændrer dine spisevaner til sundere dem som en livsstil valg, vil du tabe sig med en masse mindre indsats end hvis du fokuserer på afsavn-tænker på en "kost". Spis sundt og motion godt, og vægten vil begynde at fjerne sig selv. Husk på målet om at være sunde livslang, og det faktum, at selv ekstremt overvægtige mennesker har sænket deres diabetes risiko med 70 procent bare ved at miste 5 procent af deres samlede vægt.
  • Tag det roligt. "Kost" tendens til at mislykkes, fordi de er kortsigtede og vi ønsker at nå frem til en "ende" point. En livsstil spise ændring er for god og indebærer efterhånden skære ud fødevarer, der øger sundhedsrisici, og samtidig øge de sundere fødevarer. Da det er en gradvis, din krop bliver mere tilpasset til sundere mad, og du vil begynde at nyde det meget mere uden tilsatte aromaer, forarbejdning, sukker, fedt og salt.
 7. 7
  Det er blevet vist ved forebyggelse af diabetes-programmet (DPP), som mennesker, der mistede 5 til 7 procent af deres kropsvægt og udnyttes i en halv time hver dag 5 dage om ugen skære deres risiko for at udvikle med 58 procent, hvilket står i kontrast til kun 31 procent nedsat risiko for mennesker, der har påberåbt blot på medicin. Uanset hvad din vægt, motion er en vigtig del af at holde sund. Overdreven kropsfedt hindrer nedbrydningen af ​​og brug af glukose afgørende for energi. Den store nyhed er, at blot 30 minutters motion om dagen, ved hjælp af aktiviteter, der øger pulsen for en passende længde af tid, er en vital måde at hjælpe dig med at undgå diabetes og til at opretholde en sund vægt.
  • Tage ture i løbet af din frokostpause. Hvis du kan gå en halv time hver frokost til 5 dage om ugen, vil du være at holde dig sund og rask.
  • Undgå myldretiden ved at udøve nær dit arbejde efter knock-off tid. Gå hjem lidt senere, udøves, og tryksvage fordi trafikken niveauer har lempet.
  • Få en hund eller begynde at gå din eksisterende hund - hunde gøre det lettere at udøve og er en form for ansvar, forpligtede dig at komme ud.
  • til din lokale butikker snarere end at tage bilen. Medmindre du har fået tunge pakker til at bære, gå lokalt giver god mening. Det er en god mulighed for at gå med en ven eller et familiemedlem også, og til at have en chat. Samtale, mens du går gør gåtur synes kortere.
  • Forny sangene på din iPod eller mp3-afspiller. Giv dig selv en stor undskyldning for at gå eller løbe, mens du lytter til din musik valg.
 8. 8
  Retur til test. Efter 6 måneder til et år for at forbedre din kost og motionsvaner, vende tilbage til en test for at se, hvordan dit blodsukker har ændret sig.
  • Hold altid overvåge op med din læge. Følg lægens råd.
  • Hvis du har brug for hjælp, kan du overveje at tale med en registreret diætist, som kan hjælpe dig med at udvikle en madplan.
 9. 9
  Overveje at se en psykolog, hvis du har underliggende følelsesmæssige problemer, der får dig til at forbruge for meget eller at spise en usund kost.
 10. 10
  Spørg din læge om at sænke dit blodsukker og behovet for insulin under din søvn (nat eller dag): ikke spiser andet end lys protein snack nær sengetid, især stopper ikke-essentielle næringsstoffer 2 eller 3 timer før din søvn-tiden, drikker kun vand (ikke alkohol, ingen koffein eller andre stimulanser) på sådanne tidspunkter, fortæller dig selv: "Det fødevarer vil være her i morgen!"
  • Hvis du tager insulin eller andre diabetes medicin, og mener, at du "skal snack" før sengetid for at undgå lavt blodsukker (hypoglykæmi), i løbet af natten - hvordan kan du "forebyggelse", at overskydende insulin Tal med din læge om at justere din dosis af? din medicin til "ikke har brug for en sen nat snack."
  • Sultne efter middag - disse "gratis" fødevarer har få, om nogen, vil kulhydrater og kalorier, så "en" af dem ikke forårsage vægtstigning eller øget blodsukker Vælg en "gratis" mad, såsom:.
   • En dåse kost soda,
   • En servering af sukker-fri gelatine,
   • Fem baby gulerødder,
   • To saltede kiks,
   • Et vanille wafer,
   • Fire mandler (eller lignende nødder),
   • Et stykke tyggegummi eller små hårde slik...
  • Giv dine nerver, lever og fordøjelsessystemet tid til at afslutte arbejdet og for at hvile og for generelle opsving fra sukker produceret af [fortsat] fordøjelse efter at være i søvn, så sukkeret er mindre forhøjet i blodet, og for at stoppe fedtstoffer eller sukker behandles hele natten i leveren (tillader in-fordøjelsen at rydde, såvel), etc.
 11. 11
  Sleep (på en næsten tom mave!) - Få 6, fortrinsvis 7 eller flere timers søvn til nyttiggørelse tid til nerver og alle andre systemer til at slå sig ned og hvile. Dette vil sænke din diabetes problemer, nemlig: blodsukker [og forbedre dit blodtryk].
  • Hvis du har brug for hjælp med at sove, (1) prøv den ene antihistamin til at forårsage døsighed, der ikke giver højere blodtryk (HBP), så billigt som 5€ for 100 (som Equate brand "Chlortabs): Det er chlorpheniraminmaleat - også sælges som »Chlortrimeton« og som »Corcidin-HBP. (Brug ikke sukkerholdige antihistamin sirup.) (2) Under Valerian som en yderst afslappende urt - hjælper med søvn og er især kendt for at reducere krop ømhed og smerter. Hvis du vågner for tidligt, drikke vand og tage en anden dosis af begge dele, hvis fire timer eller mere er gået siden den første dosis. (3) Tag calcium med magnesium og vitamin D3 og B-vitaminer, omega3, omega3-6-9, der alle arbejder sammen, hvilket meget bedre afslapning og mange andre sunde fordele! (4) Et "lille servering af protein mad" hjælper søvnen - såsom almindelig kalkun eller kylling og spiser mandler (! Have mere fiber), valnødder, pekannødder, solsikke-og græskarkerner, pistacienødder, røde jordnødder med skind-on (også, den slags frø og alle nødder har æteriske olier!).

Tips

 • Regelmæssigt planlægge aftaler på forhånd med din læge til at overvåge din urin og blod, hvis du er i risiko for diabetes. Sæt automatiske påmindelser på din telefon eller online kalender til at sikre, at du holder dine aftaler.
 • Det er blevet bemærket, at ammede babyer er mindre tilbøjelige end flaskebørn at udvikle diabetes type 1.
 • "Diabetes mellitus" betyder "honning-sød diabetes", med henvisning til de høje niveauer af sukker i patientens urin.
 • En undersøgelse i Holland viste, at mænd spiser en kost høj i kartofler, fisk, grøntsager og bælgfrugter synes at have en lavere risiko for diabetes. På trods af den unfair dårlig rap at kartofler ofte får, når kogt og spist uden tilsat fedt, er de betragtes som sundt, fordi de er højt i komplekse kulhydrater, som skal opdeles i simple sukkerarter, før de kan optages i blodbanen, et faktor, der holder blodsukkeret stabilt.

Advarsler

 • Ubehandlet diabetes kan føre til hjertesygdomme og eventuel død. Hvis du opdager, at du har nogen risikofaktorer for diabetes eller afprøvning afgør du har præ-diabetes, foretage livsstilsændringer at vende tilstand og undgå diabetes diagnose.

Ting du behøver

 • Sunde valg af fødevarer
 • Kvalitet sunde fødevarer kogebøger for opskrift ideer