Wkedk

Sådan kjole til skiløb

Skiløb kan være sjovt, men uden den rette gear, vil du ende op med forfrysninger eller svedtendens. Her er hvad de skal bære, mens skiløb.

Steps

Sådan kjole til skiløb. Bær følgende for at gøre op det første lag (lange underbukser eller noget lignende).
Sådan kjole til skiløb. Bær følgende for at gøre op det første lag (lange underbukser eller noget lignende).
 1. 1
  Bær følgende for at gøre op det første lag (lange underbukser eller noget lignende):
 2. 2
  tynd, fugtspredende, termisk skjorte. Det skal monteres på dit bryst, og det bør ikke glide rundt mens du går. Dette vil være din base beklædningsgenstand, og det bør passe dig godt.
  • Tight, termiske bukser. De bør også være tynd, og de skal trykkes op mod dine ben. Disse vil blive base for dine ben.
 3. 3
  Sørg for at du har alt hvad du behøver for det andet lag:
 4. 4
  yderligere lag bør undgå at blive bomuld som bomuld ikke vil væge fugt som syntetiske materialer eller uld er i stand til at gøre (bomuld heller ikke holde dig varm godt). Det behøver ikke at være så stram, men det skal stadig passe godt. Du bør bære en med en lang hals, da dette vil holde dig varmere.
  • Joggingbukser. De skal være forholdsvis stramt, ellers vil det være for omfangsrigt at sætte noget andet på.
 5. 5
  Klæd ind i det tredje lag:
  • Glide på en ski jakke. Dette behøver at passe til dig, men ikke perfekt. Så længe det ikke er for lille, vil noget at gøre. Sørg for, at det er en ski jakke - ikke en hættetrøje, ikke en sweatshirt, men en ski jakke. Ski jakker er lavet specielt til at holde dig varm, mens skiløb. Hvis din jakke har et pulver nederdel, klip, der på også.
 6. 6
  Sæt på skibukser. Igen, skal du bære skibukser, ikke noget andet. Skibukser har et indre lag for at forhindre sneen i at komme ind, hvilket er meget nyttigt.
 7. 7
  Tilføj sidste hånd:
  • Layer dine sokker, en tynd, bomulds sok på det nederste lag for åndbarhed og en varm uld eller anden type tykkere sok i løbet, der fungerer godt for mig.
 8. 8
  # * Sæt skistøvler. Alle andre støvler vil ikke klippe i dine ski. Kontroller, at de passer dig godt, fordi du ikke ønsker dem, der falder fra.
  • Bær beskyttelsesbriller. Disse er ikke nødvendige, men de gør en stor god. Goggles anbefales på blæsende dage, eller hvis det er fældningen. Jo større jo bedre.
  • Slip på en gator. Gators er dybest set følte rør, du slip på din nakke, som du kan trække over munden på kolde dage. De er meget nyttige, og anbefales.
  • Sættes på en hat eller hjelm. Helmet foretrækkes, men en hat er også fint. Hvis du stå på ski gennem lysninger, bør du bære en hjelm, og ikke en hat. Hvis du gør noget farligt, hvor man kunne falde endnu som en ekspert skiløber, bære en hjelm.
  • Sæt på ski handsker. Sørg for, at de er tykke, og ikke regulære handsker. Ski handsker er tykkere og har en gummi foring på ydersiden for nem greb. Disse er ikke valgfrit, fordi hvis du ikke bære dem, vil du have forfrysninger efter cirka en time.

Tips

 • Bær termoundertøj ud over almindelig undertøj.
 • Følg denne regel: jo mere du har på, jo bedre, men på den samme grund, ikke bære alt for meget tøj!
 • Brug hjelm og rygbeskytter, du aldrig vide, hvad der kunne ske, og lander du i intensiv pleje!

Advarsler

 • Iført for lidt tøj kan resultere i forfrysninger og iført alt for meget kan resultere i overophedning.
 • Skiløb, ligesom mange sportsgrene, er farligt. Ski på egen risiko.