Wkedk

Sådan får din stemme tilbage

At miste din stemme kan være en stor ulempe, og kan være forårsaget af belastende i din stemme eller flere alvorlige medicinske tilstande. Mange vokalister og andre personer, der bruger deres stemmer ved høj lydstyrke i længere tid mister deres stemmer fra tid til anden. Hvis din tab af stemmen er forårsaget af noget andet end en overdreven og midlertidig brug af din stemme, kan du besøge en læge om din tilstand. Hvis din tab af stemmen er forårsaget af den midlertidige dræning eller over-brug af din stemme, kan du levendegøre din opsving i nogle få trin.

Steps

Sådan får din stemme tilbage. Hvil din stemme så længe som muligt.
Sådan får din stemme tilbage. Hvil din stemme så længe som muligt.
 1. 1
  Hvil din stemme så længe som muligt. Blot at tale med normal lydstyrke kan sted fortryde pres på stemmebåndene, der kan forårsage en forsinkelse i den samlede restitutionstid. Selvfølgelig nødvendiggør visse situationer taler. At begrænse brugen af ​​dine stemmebånd kan bidrage til at fremskynde helingsprocessen, så prøv ikke at tale overhovedet.
 2. 2
  Hold din hals fugtig. En ændring i vejret eller et tørt miljø kan irritere halsen. På grund af dette, kan give fugt hjælpe lindre denne irritation. Brugen af ​​hoste dråber eller andre sugetabletter er effektive måder at holde din hals smurt. Ved hjælp af en luftfugter, især hvis et tørt miljø er årsag til den vokale irritation, også kan hjælpe med at løse dette problem. Prøv at undgå stærkt koffeinholdige drikke, der kan forårsage yderligere irritation.
 3. 3
  Undgå syrer. Sure fødevarer og drikkevarer, såsom te, citrusfrugter og chokolade ikke har nogen direkte positiv effekt på stemmebåndene, men fremmer syre refluks. Acid reflux kan forværre inflammation og forværre voice tab. Den bedste måde at slippe af fremmede stoffer og bakterier, som kan være forlænger stemmen tab er at drikke masser af rent vand.
 4. 4
  Gurgle med væsker. Gurgle hydrater din hals, blødgør dine stemmebånd og hastigheder processen med at genoprette din stemme. Der er over-the-counter mundskyllevand du kan vælge at gurgle, der også kan hjælpe med at dræbe bakterier i din hals, der kan forårsage din stemme tab.
 5. 5
  Drik masser af vand. Hold din krop godt hydreret, mens genoprette din stemme. Øge din væskeindtag hjælper din hals producere en sund mængde af fugt og genopretter stemme funktioner.
 6. 6
  Vær tålmodig. Dine stemmebånd vil helbrede og vende tilbage til deres normale tilstand over tid. Hvis du stole på din stemme til arbejde, kan bevare tålmodigheden være svært, men det er nødvendigt.

Advarsler

 • Se en læge, hvis din stemme ikke kommer tilbage inden for et par dage. Den udvidede tab af din stemme kan være et symptom på en mere alvorlig tilstand, der kræver lægehjælp.