Wkedk

Sådan behandler krabber (kønsbehåring lus)

"Krabber" eller kønsbehåring lus er små insekter, der lever i kønsbehåring. De er meget nemme at fange ved seksuel kontakt med en inficeret person. Lejlighedsvis fladlus kan spredes ved tæt personlig kontakt eller kontakt med genstande, såsom tøj, sengetøj og håndklæder, der er blevet brugt af en inficeret person.

Steps

Sådan behandler krabber (kønsbehåring lus). Vide, hvad krabber er.
Sådan behandler krabber (kønsbehåring lus). Vide, hvad krabber er.

Diagnose

 1. 1
  Vide, hvad krabber er: fladlus er 1,1-1,8 mm i længden. Under et mikroskop ser de krabbe-lignende og synes meget forskellig fra hoved og krop lus.
 2. 2
  Diagnose dig selv:
  • Pubic lus angreb er diagnosticeret ved at finde en "krabbe" lus eller æg på hår i pubic region eller mindre almindeligt, andre steder på kroppen (øjenbryn, øjenvipper, skæg, overskæg, armhule, perianal område, lyske, krop, hovedbund). Selv fladlus og nits kan være stor nok til at blive set med det blotte øje, kan en forstørrelseslinse være nødvendigt at finde lus eller æg.
  • En typisk symptom er kløe i kønsdelene.
  • Symptomerne vil typisk blive vist 5-14 dage efter seksuel kontakt med en inficeret person.

Behandling

 1. 1
  Køb en over the counter lus dræbe lotion på et stof butik:
  • Anbefales ikke Perscription option: En lus-drab lotion indeholdende 1% permethrin eller en mousse indeholder pyrethriner og piperonylbutoxid kan anvendes til behandling pubic ("krabbe") lus. Disse medikamenter er sikre og effektive, når de anvendes nøjagtigt i henhold til anvisningerne i emballagen eller på etiketten.
  • Lindan shampoo er en receptpligtig medicin, der kan dræbe lus og lus æg. Men lindan ikke anbefales som en first-line behandling. Lindan kan være giftigt for hjernen og andre dele af nervesystemet, bør dens anvendelse begrænses til patienter, der har undladt behandling med eller ikke kan tåle andre medikamenter, der udgør mindre risiko. Lindan bør ikke anvendes til behandling af for tidligt fødte spædbørn, personer med et krampeanfald, kvinder, der er gravide eller ammer, personer, der har meget irriteret hud eller sår, hvor lindan vil blive anvendt, spædbørn, børn, ældre og personer, der vejer mindre end 110 pounds.
 2. 2
  Vask det angrebne område, håndklæde tørt.
 3. 3
  Følg omhyggeligt instruktionerne i emballagen eller etiketten. Grundigt mætte kønsbehåring og andre angrebne områder med lus medicin. Efterlad medicin på håret for den tid anbefalet i vejledningen. Efter at have ventet den anbefalede tid, fjernes medicinen ved at følge nøje anvisningerne på etiketten eller i kassen.
 4. 4
  Efter behandlingen vil de fleste nit stadig fast på hår skakter. Nits kan fjernes med fingernegle eller med en fintandet kam.
 5. 5
  Sæt på rent undertøj og tøj efter behandlingen.
 6. 6
  Fjern lus fra beskidte tøj.
  • At dræbe eventuelle lus eller luseæg tilbage på tøj, håndklæder eller sengetøj, maskin-vask og maskine-tørre de poster, den angrebne person, der anvendes i løbet af de 2-3 dage før behandlingen. Bruge varmt vand (mindst 130 ° F), og varmt tørretumbler cyklus.
  • Elementer, der ikke kan hvidvaskede kan renses eller opbevares i en forseglet plasticpose i 2 uger.
 7. 7
  Kontakt tidligere sex-partnere. Alle sexpartnere inde fra den foregående måned skal informeres om, at de er i risiko for angreb, og bør behandles.
 8. 8
  Undgå sex. Personer bør undgå seksuel kontakt med deres sex partner (e), indtil både de og deres partnere er blevet behandlet med succes og revurderes for at udelukke vedvarende angreb.
 9. 9
  Gentag behandlingen i 9-10 dage, hvis levende lus stadig findes.
 10. 10
  Gå til en læge og bede om en evaluering for andre seksuelt overførte sygdomme (STD).

Særlig behandling for øjenbryn og øjenvipper

 1. 1
  Hvis kun et par levende lus og nits er til stede, kan det være muligt at fjerne disse med fingernegle eller en nit kam.
 2. 2
  Hvis yderligere behandling er nødvendig for lus eller luseæg på øjenvipper, omhyggelig anvendelse af oftalmologiske-grade vaseline salve (kun tilgængelig ved recept) til øjenlågskanterne 2-4 gange om dagen i 10 dage er effektiv. Regelmæssig Vaseline * bør ikke anvendes, da det kan irritere øjne, hvis de anvendes.

Tips

 • Hunde, katte og andre kæledyr ikke spiller en rolle i transmissionen af ​​humane lus.

Advarsler

 • Personer, befængt med fladlus bør undersøges for andre seksuelt overførte sygdomme (STD).
 • Fladlus fundet på hovedet eller øjenvipper af børn kan være en indikation for seksuelt eksponering eller misbrug.
 • Bruge kondom beskytter ikke en person fra at indgå krabber.