Wkedk

Sådan fjerne noget fast i et barns øre

Børn har været kendt for at sætte fremmedlegeme i deres ører. Fordi de aktivt lege udenfor er der også en chance for at have fejl eller andre mærkværdigheder i øret. Hold læsning for nogle tips til at fjerne fremmedlegemet og vide, hvornår man skal søge professionel lægelig rådgivning.

Steps

Sådan fjerne noget fast i et barns øre. Se om du kan bestemme, hvad der er i øret.
Sådan fjerne noget fast i et barns øre. Se om du kan bestemme, hvad der er i øret.
 1. 1
  Se om du kan bestemme, hvad der er i øret. Brug en lommelygte til at se, så spørg dit barn eller andre børn, der leger at se, om de kan hjælpe med at identificere elementet.
 2. 2
  Vide, hvornår man kan få hjælp. Så dyrt som læger, presserende plejecentre, børnelæger og skadestue ture du kan ikke forlade et objekt i øret i håb det vil falde ud. Dette kan føre til infektioner.
  • Et fremmedlegeme i øret er yderst distraherende, kan forårsage kvalme, og kan gøre patienten elendige indtil den fjernes.
  • Tag dit barn til skadestuen, hvis du ikke kan få det, eller er usikker på hvad du skal gøre. Dette er en normal procedure i Skadestuen og sker ofte. De ER læger vil være i stand til at få dig ind og ud hurtigt.
  • Hvis dit barn ikke er i smerte, kan du vente og tage ham til sin egen læge eller måske få en henvisning for at se en øre, næse og hals specialist. Pas på, irritation kan blive værre i løbet af natten og din plan kan være nødvendigt at inddrage ER.
 3. 3
  Berolige barnet fjernelsen ikke omfatter skud eller en smertefuld procedure. De fleste børn bliver skræmt af Otoscope (lys bruges til at kigge i ørerne), de hemostats (saks søger værktøj, der griber og ikke klippe) eller sprøjte bruges til at skylle vand i øregangen.
 4. 4
  Vær forsigtig, når du forsøger at fjerne et element, så du ikke skubbe den længere ind i øret og forårsage permanente skader. Hvis du ikke kan se det element, du bør undgå at forsøge at fjerne det med et værktøj er.

Tweezer metode

 1. 1
  Sørg for at du kan se varen og har god belysning.
 2. 2
  Har barnet lå fladt og forblive stille.
 3. 3
  Fjern element med et par stump spids pincet eller hemastat, hvis du har et par til rådighed.
 4. 4
  Vær forsigtig ikke at skubbe elementet længere ind i øret.
 5. 5
  Sørg for at du får varen ud, og det ikke bryder.
 6. 6
  Forudse nogle øre irritation efter fjernelsen. Det kan være øm, især fra folk trækker på øreflippen, barns fingre i øret, at irritation fra posten mv

Vand kunstvanding metode

 1. 1
  Brug håndklæder til at beskytte gulvet eller nogen møbler.
 2. 2
  Brug en lille skål eller bækken for at hente vand.
 3. 3
  Har barnet lå fladt og forblive stille.
 4. 4
  Placer hovedet til øret med udenlandsk organ er tættere på gulvet end det andet øre. Tyngdekraft vil hjælpe skylle varen ud og ikke dybere ind i kanalen.
 5. 5
  Brug en sprøjte (ingen nål).
  • Nogle apoteker vil lade dig have en sprøjte eller sælge dem billigt.
  • De er almindeligt anvendt til at medicinere børn og kæledyr, så du måske allerede har en.
  • Du kan også bruge en ubrugt og ren sprøjte fra en marinering kit.
  • Bulb sprøjter kan også bruges til at suge vand op og overrisle øre.
 6. 6
  Tegn tilbage i stemplet og fyld sprøjten med mildt varmt vand. Du ønsker ikke at brænde den indvendige øre.
 7. 7
  Sprøjte varmt vand i kanalen.
 8. 8
  Fortsæt skylningen vand ind i øret.
 9. 9
  Efter flere minutter, og du ikke kan se et fremmedlegeme i skålen, kan du prøve at visualisere det element for ekstraktion med ovennævnte metoder.
 10. 10
  Brug en mild tilsætningsstof til at dræbe insektet. Hvis du har mistanke om den udenlandske post er en fejl, kan du tilføje et strejf af baby sæbe, Bactine, peroxid eller fortyndet balsam til vandet. Du kan være nødt til at dræbe fejlen for at få det ud. De forsøger ofte at gå dybere, indtil de dør. Sørg for at du skylle øret med rent vand.

Tips

 • Når du besøger en ER lægen vil ofte sprøjte Lidocain ind i øregangen. Dette vil hjælpe dulme eventuelle irriterede områder og dræbe et insekt.
 • Vær tålmodig, hvis du beslutter at bruge skadestuen. Mest sandsynligt er det ikke livstruende, og andre patienter kan få prioritet.
 • Insekter vil ofte flyve ind ører på udendørs aften sportsbegivenheder med bug tiltrækker lys. Overveje iført ørepropper.
 • En bug flyvende eller kravlende ind i en øre kan være surt for voksne og børn. De ovennævnte trin kan anvendes til næsten enhver aldersgruppe undtagen til spædbørn.
 • Tag et spædbarn til lægen for fjernelse af et objekt. Ørerne er for følsomme og sarte, og du ikke ønsker at forårsage yderligere skade.

Advarsler

 • Hvis du ikke kan se objektet, brug forsigtighed, før du forsøger at fjerne det selv. Du kunne tvinge det længere tilbage eller forårsage andre skader. Det vil normalt være sikrere at have en læge gøre det.
 • Du kan være nødt til at prøve flere trin og stadig ikke være i stand til at udtrække elementet. Gå ikke glip af din læges åbningstid forsøger at få det ud selv.
 • Hold små genstande såsom perler, brudte legetøj stykker, små sten osv. utilgængeligt for små børn, især dem, der har en tendens til at indsætte elementer i deres ører.

Ting du behøver

 • pincet eller hemastats
 • vatpinde
 • Vandopløseligt skole lim (Elmer, etc. Brug ikke noget, der kunne holde og ikke fjerne nemt med vand.)
 • Håndholdt vakuum (en med mild sugning)
 • Sprøjte eller pære sprøjte
 • Skål eller bækken mildt varmt vand