Wkedk

Hvordan til at administrere medicin til en resistent barn

Hvis dit barn tager medicin dagligt, kan det være en udfordring. Her er et par tricks til at hjælpe dig igennem.

Steps

Hvordan til at administrere medicin til en resistent barn. Skræddersy din tilgang til barnets alder.
Hvordan til at administrere medicin til en resistent barn. Skræddersy din tilgang til barnets alder.
 1. 1
  Skræddersy din tilgang til barnets alder. Du kan henvende sig til en syv år gammel meget anderledes, end du kan en 2-3 år gammel. Medmindre syvårige opfører sig som en 2-3 årig. Årsag med dit ældre barn, medicin er vigtig. Belønninger er gode for god opførsel. Den ulige tilfælde af bestikkelse ikke er ude af spørgsmålet enten.
 2. 2
  Stop med at bruge flydende oral medicin eller chewables! De smager væmmeligt og har for meget sakkarin og røde farvestof for at være godt for nogen. Lær dit barn at sluge piller. Dette kan og bør ske så tidligt som fire. (Se tip)
 3. 3
  Har din flydende medicin flavored. Det koster 5€ 0,00 på de fleste apoteker og er værd at pengene, hvis det sparer kampen. Der er mange kid venlige varianter, med kirsebær og tyggegummi er den mest foretrukne. Vid, at hvert barn er forskellige, så du måske nødt til at tilføje en smule vand blandet med deres flydende medicin eller få dem bruge vand eller sukker fri saft som en chaser.
 4. 4
  Brug en chokolade chaser. For et barn, der er fyldt af en, kan du give dem en chaser af Hershey sirup på en ske efter den dårlige smag medicin. Har det klar på skeen, så der er minimal forsinkelse tid. Den chokolade sirup er tyk nok til pels munden og skjule bitterhed visse lægemidler. Du kan også bruge en blød Hershey kys.
 5. 5
  Find ud af, hvorfor barnet ikke vil tage medicinen (hvis dit barn er fem år eller ældre). Barnet kan have en berettiget grund, at de ikke er i stand til at sætte ord effektivt. Børn kan have medfødte reaktioner på ingredienser, uden at vide hvorfor - MSG, nitrater eksempelvis i fødevarer. Den medicin kan meget vel have en bivirkning, der gør dit barn føler sig dårligt - se Tips.
 6. 6
  Brug denne metode som en sidste udvej (kun bruge denne teknik, hvis ikke at tage medicinen ville resultere i potentielt umiddelbare, skadelige muligheder):
  • Lægge barnet på gulvet (kan kræve to mennesker, når barnet får færten af, hvad der kommer) med deres hoved mellem dine knæ, og deres ben står foran og væk fra dig.
  • Brug dine knæ til at holde barnets hoved stadig. Vær forsigtig, ikke klemme, bare holde. Dette giver dig begge hænder til at administrere medicin.
  • Knib barnets næse lukket med den ene hånd og sprøjte medicinen ind i munden med den anden. Lad ikke gå indtil de sluge. Når du knibe næsen, vil de nødt til at åbne deres mund til at ånde, ingen valg. Med næsen tilsluttet, skal de sluge eller kvæle. Igen, dette er en sidste udvej, midlertidig indtil bedre ordninger kan gøres.
  • Må ikke rose barnet efter at bruge denne teknik - at gøre det en ikke-plus situation. Giver det nogen kredit vil kun opmuntre en gentagelse episode.

Tips

 • Forestil dig, hvor meget lettere det vil gøre det for dig, ingen måleskeer, ingen køleskab, ingen kampe på grund af dårlig smag medicin, ikke flere spild.
 • Farmaceuter bære titlen Pharm D, læge of Pharmacy. Deres uddannelse specifikt relaterer til dig og din medicin.
 • Hvis dit ældre barn ikke tager medicin, og du har mistanke om en underliggende årsag foruden dårlig smag, gør dit hjemmearbejde. Spørg Deres apotek for indlægssedlen fra medicin. Det er forskelligt fra det Patient informationsblad du får med hver ny recept. Dette er en lille papir fastgjort til medicin af producenten. Du kan også gå til Public Library og slå det op i en PDR (Lægens Desk Reference). Dette dokument vil give dig alle de bivirkninger og interaktioner med andre medikamenter, mad osv. sammen med flere oplysninger, end du sandsynligvis nogensinde ville pleje at vide. Læs dette dokument med forsigtighed, det er skrevet til de medicinske fagfolk, så lad ikke de oplysninger skræmme dig.
 • Hvis du opdager en mulig bivirkning eller interaktion, kontakte apoteket og diskutere det med dem. De er eksperterne. De har den viden og erfaring til at hjælpe med at bestemme, om hvad du har opdaget er sandsynligt, og tilbyde nogen alternativer. Tag noter, så du tydeligt kan kommunikere til lægen i hans eller hendes eget sprog.
 • Begynde, når dit barn er ikke syg. En 4-årig er perfekt til dette, fysiologisk deres kæbe er ved at ændre form, gør synke voksen mad lettere. Psykologisk de ønsker at gøre alt stort, ikke være en baby.
  • Gør det et spil, der arbejder på det lidt ad gangen. Start med at vise barnet en mønt og forklare, at det var på størrelse med din hals, da du var en baby. Kravler rundt på gulvet og finde noget mindre end en fjerdedel. Dette giver dem forstærkede billeder af størrelse. Aldrig fortælle et barn at en tablet er for stor for dem at sluge, kan de være mere vanskelig på grund af form eller konsistens, men de er ikke for stor. Medmindre det er større end en fjerdedel, vil det gå ned.
  • Næste tur til butikken engagere barnet ved at spørge dem, hvilket de kan lide bedre, Skittles eller regelmæssig M & Ms Lad dem samle dem ud og give dem en separat pose. Dump candy ind i en speciel skål bare for dem. Hjælp barnet med at adskille alle de grønne slik og læg dem i en separat beholder. Sætte den oprindelige beholder væk. Forklar, at de lærer at tage vokset op medicin, så de ikke bliver nødt til at have barnet medicin længere. Brug de grønne slik for praksis, og når de sluger dem alle, kan de have den resterende slik som en belønning.
  • Praksis over flere dage, så de får hænge af det. Vis dem, hvordan man sætte "pille" på bagsiden af ​​deres tunge, tage et glas vand og sluge. Go Easy de faktisk underviser tungen at gøre noget anderledes. Når et barn sygeplejersker eller drikkevarer fra en flaske de skubber tungen til ganen at tvinge mælken ud og sluge. Når de gør dette med en pille, det stikker, smelter og smager forfærdeligt. De skal lære at holde tungen ned, når de sluge. Skub aldrig eller skælde dem, rose dem for at forsøge og forsikre dem, at med praksis, vil dette arbejde. Følge op på dit løfte at give dem resten af ​​slik, de har fortjent det.
 • Først efter at have talt med apoteket, skal du kontakte din læge. Vær vedholdende, men vær tålmodig, kan lægerne ikke muligvis har alle den bivirkning og interaktion oplysninger i deres hoved. En lav hændelse reaktion kan kræve noget research på deres side. Må ikke blive afskrækket af dem diskontering hvad du siger. De føler måske, du sætter spørgsmålstegn ved deres dømmekraft og ordinering evne. Læger er uddannet til at være sikker i deres beslutninger, som ofte flyver i ansigtet af at gøre "den rigtige beslutning." Hvis du ikke får tilfredsstillelse, overveje at ændre læger, eller i det mindste en anden udtalelse får.
 • Al medicin har bivirkninger, nogle gode og nogle dårlige. Det er pointen. Igen med eksemplet med Amoxicillin det gode (ønsket) bivirkning er, at den medicin, der faktisk forårsager infektionen til at vokse for hurtigt, (bakteriostatisk), hvilket gør det svagere, så vores kroppens eget immunsystem til at slå fejl. Det betyder ikke dræbe fejlen på egen hånd. Nogle af de dårlige (mindre ønskeligt) bivirkninger det kan forårsage kvalme, diarré, nældefeber, gær infektion, åndenød, hævelse af halsen og anafylaksi. Disse ikke ske for alle, er de eneste mulige.
 • Du kan finde nogle modstand fra børnelæge at skrive for tabletter eller kapsler. De fleste synes at være programmeret til at skrive for flydende former. De fleste doseringer kan konverteres eller allerede ækvivalente. Eksempel: Amoxicillin suspension 250mg pr 5ml (teskefuld), Amoxicillin kapsler kommer i 250 mg hver. Dette er den samme og vil have nogen terapeutisk forskel. Afhængigt af staten, kan apoteket konvertere dosis fra én form til en anden. Hvis staten loven ikke tillader en farmaceut til at foretage en form forandring, de kan, og skal ringe til din læge for dig. Men det kan tage tid, er det bedre, hvis du har recept skrevet til tabletter eller kapsler, til at begynde med (lære at læse recepter.) Må ikke lade lægen fortælle dig, det gør ingen forskel, hvor de skriver det, fordi det gør. Dit apotek kan også lægge en kommentar i barnets filen som til præferencer for medicin formular.
 • Den korrekte medicinering, på den korrekte dosis, på det rigtige tidspunkt, for den pågældende tilstand, for den korrekte patient.
 • Optælling piller og stikning klistermærker er kun begyndelsen.
 • Hvis du læser denne insert, før du tager medicin, kan du aldrig tage noget igen. De samme bivirkninger regler gælder for homøopatiske medicin så godt. Hvis indsatsen siger, at der er en 2% chance for en given bivirkning, ikke rabat det. Ofte patienter er allergiske eller følsomme over for en inaktiv ingrediens i medicin IE et konserveringsmiddel eller et farvestof. Hvis dit barn har ADHD og er følsom over for rødt farvestof, derefter det røde farvestof i Amoxicillin suspensionen kan genere dem.

Advarsler

 • Aldrig bryde, knuse eller opløse en kapsel eller tablet uden at tale med apoteket. Flere og flere nye medicin er i en form med forsinket frigørelse. Dette kan blive ustabil, hvis struktur pille ændres.
  • Resultatet kunne være farligt enten på grund af for megen medicin for hurtigt eller medicinen aldrig kommer ind i systemet på alle.