Wkedk

Sådan at stå på ski

Ønsker du at fremskynde ned sneklædte skråninger? Hvis ja, så "downhill" eller "alpine" skiløb, den mest populære form i de fleste områder, er den sport for dig! Skiløb er en spændende sport, der kan mætte nogens behov for et adrenalinsus ved at give den enkelte til at glide ned ad skråninger på et par ski. Hvis du altid har ønsket at prøve skiløb, men endnu ikke har haft mulighed for at gøre det, kan denne guide hjælpe dig i gang. Selvfølgelig er det på ingen måde en erstatning for egentlige lektioner, så praktisk læring er stadig nødvendigt at supplere din konceptuelle viden. Hav det sjovt skiløb!

Steps

Sådan at stå på ski. Sæt på din skistøvler.
Sådan at stå på ski. Sæt på din skistøvler.
 1. 1
  Tage lektioner. Selv om dette ikke kan være en første mulighed for alle, da de kan være dyrt og til tider ikke sjovt, det er nok den hurtigste måde at få det grundlæggende ned. Kig efter begyndere 'klasser, der tilbydes i skisportssteder og bjerge.
 2. 2
  Sæt på din skistøvler. Du bliver nødt til at finde den rigtige størrelse og justere tætheden. I hvile, skal din fod skal være væsentligt immobil, men ikke komprimeret. Tæerne skal ikke trykke mod fronten af ​​støvlen, når du bøjer knæene for at pege dit skinneben lidt frem ved den vinkel af støvlen. Toppen af ​​boot skal sidde rundt om din ankel.
  • Det er nemmest at gå i skistøvler ved at tage lange skridt, jævnt rullende stive boot bunden fremad hæl-til-tå med din nederste ben lige som din krop passerer forbi.
  • Når du har dine støvler, bære dine ski og stave ud til sneen. De ski have kanter med skarpe vinkler og måske ru eller skarpe pletter, så tage dem med handsker.
 3. 3
  Sæt på din ski. Find et fladt område i sneen. Hvis dine ski er låst sammen, bund-til-bund, som clip-lignende "sne bremser" strækker sig fra bindingerne forbi de flade sider (deres formål er at holde skiene i at løbe væk, når de pop off støvler til at beskytte din fødder fra overdreven vride), indstille skiene oprejst på ryggen ende, hold den ene med sin bremse "indefra", og forsigtigt ryste og vrikke fra den ene med sin bremse "udenfor". Indstil ski peger i den samme retning omkring en fod fra hinanden. Stick poler i sneen på hver side af ski, et par inches til siden og ved siden af ​​forkanten af ​​bindingen. Hold på polerne, og en fod ad gangen, guffe flangen ved boot tå ind foran binding og skub flangen ved boot hæl i den bageste binding, som skulle lukke med et klik. Skub hver fod frem og tilbage lidt at kontrollere, at ski er vedlagt. Hvis det ikke har, prøv igen.
  • At tage ud en ski, eller til at nulstille sin låsen for at prøve igen en mislykket montering, skub håndtaget ned bag boot til at være parallel til ski. Det er nemmest at skubbes med en stang, ved at sætte spidsen ind i fordybningen.
  • Hvis du falder og har problemer med oprettende selv, tag ski på din "jord side", højre dig selv med den anden ski og poler, og derefter monter fjernede ski.
 4. 4
  Antag den grundlæggende skiløb kropsholdning. Bøj knæene, så dit skinneben hvile på forsiden af ​​støvlerne, og også læne lidt fremad. Længden af ​​ski vil gøre falde fremad usandsynlig. Læner sig tilbage, vil normalt ikke stoppe dig, men vil gøre skiene svært at kontrollere. Put dine hænder gennem stropperne på ski poler og holde polerne af jeres sider. Under mest aktuelle skiløb, du vil have dem klar til brug, men vil faktisk ikke bruge dem.
 5. 5
  Lær at gå i ski. En af de første ting, du skal lære er, hvordan man bevæger sig rundt i ski. Der er et par metoder:
  • Hold skiene parallelt og presse dig selv videre med polerne. Med begge arme samtidigt, polerne stikke, vinklet forsigtigt bagud, i sneen ved siden af ​​dig, rotere hele din arme jævnt tilbage, og gentag. Vinklen kan du bruge dine stærkere skulder muskler snarere end dine svagere underarmsmuskulatur at trække sig tilbage. Træk den ene side mere end den anden for at dreje. Må ikke "så" skiene frem og tilbage som en ski exerciser eller flytte arme skiftevis: langrend anvender speciel til at hjælpe denne bevægelse bevæge dig fremad. Denne metode er god til at starte på en downhill strækning, fordi ski er placeret parallelt, klar til at gå.
  • "Sildeben" (en teknik opkaldt efter den fisk-bone mønstre skiene efterlader i sneen). Peg dine ski væk fra hinanden, og træde frem. Vip den førende side i sneen, og skub fremad. Bøj knæene og læner sig frem lidt, så du kan bruge de stærkere ben-forlængelse muskler til at presse dig selv fremad i stedet for de svagere ben-rotation muskler til at bestå en ski efter den anden under dig. Du kan klatre bakker på denne måde. Spred skiene mere stejlere bakken, og hvis du begynder at glide baglæns. Brug polerne til at undgå at falde i løbet, og holde dem uden for ski-område, så du ikke tur på dem.
  • Du kan også "side-step" op en hældning. Grave i den forreste side, som med sildeben. Hold skiene vinkelret på hældningen på din pointe at reducere side-slip kræfter og bruge polerne til at holde side-slip, her, tag fremad eller bagud snarere end den tilsigtede sideværts retning, fra start.
   • Spred tips fra hinanden (sildeben) for at stoppe glide baglæns og ryggen fra hinanden (kile) for at stoppe glider fremad. Musklerne til at skubbe benene udad er meget stærkere end dem til at skubbe dem indad, så tvinger skiene hinanden mod tyngdekraftens kraft virker, mens tvinge dem sammen bare fører til ubehagelige "splits".
  • Skate-skiing er hurtigst.. Vinkle ski som om at "sildeben", men tillad dig selv at glide fremad glat på en tæt på direkte under dig og overgang til forsigtigt at grave det sidelæns og sparke den udad, som du placerer den anden ski under dig på den anden side, opretholdelse fremdrift, så meget som med skøjteløb.. Du vil problemfrit overgang til sildeben bevægelse på stejle overflader.
  • Benmusklerne er stærkere end armmuskler, især hos kvinder og utrænede mænd, så en nybegynder forsøger at bruge sildeben og skate-skiing teknikker så meget som muligt for at undgå for tidligt trættende din overkrop.
  • Må ikke gå op nogen bakkerne, indtil du er sikker på grundlæggende bevægelser med dine ski.
 6. 6
  Start på bunny hill . En bunny hill er defineret som en lille skråning, helst med et reb slæb. Gå op gulvtæppet lift, reb slæb eller stolelift til toppen af ​​bunny hill.
  • Et tæppe lift er en stor transportbånd. I et arrangement, skubbe dig selv frem på forkanten, ride det meste af vejen med dine poler på båndet, klar til at Bered dig på dem mod et pludseligt stop normalt forårsaget af et barns eller nybegynder fejl. Flere meter fra enden, løft dine poler for at undgå jamming slutningen mekanismen og læner forsigtigt frem til glat ski i stå off i slutningen af ​​det.
  • Hvis det er et reb slæb, vente, indtil et håndtag kommer rundt, få fat i det, og lade rebet til at trække dig op. Må ikke trække dig selv eller sidde på reb slæb. Når rebet trækker dig til toppen, lad gå og bruge sild bord for at komme væk fra elevatoren.
  • Hvis det er en stolelift, vente, indtil operatøren siger, det er din tur, og derefter komme ind lastefladen. Vent en stol kommer rundt, og blot lade det samle dig op. Ofte elevatorerne har plads til to personer pr stol, så sørg for at du og din ven er side om side, når stolen tilgange. Må ikke falde ud af elevatoren, mens det bærer dig op, selvom din ski eller noget falder ned. Du vil være i stand til at få det senere. Når din stol når toppen, peger dine ski frem og skubbe væk fra stolen, da det går rundt.
 7. 7
  Klar dig selv på toppen. Watch out for andre, især hvis bunny hældningen er ved foden af ​​en anden hældning, som andre skiløbere kan komme i hurtig. Først gøre dig bekendt med teknikken for at standse eller bremse: pege dine ski sammen, og skub derefter hælene ud til at danne en kile med et åbent punkt og de førende siderne vippes lidt op i modkørende sne. Dette er kendt som "pizza", "kile" eller "sneplov" efter en gammeldags kileformet plov. Den bredere du sprede det, jo langsommere du går. Ikke overlapper dine ski: har tendens til at føre til et tab af kontrol. Tillad dig selv at begynde at glide ned ad skråningen, men gå langsomt. Hold dine ski pegede sammen. Når du når bunden, pege skiene mod hinanden og gøre en vidvinkel. Dette vil stoppe dig ret hurtigt. Hvis du falder, peger skiene, så de peger på tværs af skråningen, ikke ned det. Skub dig op, orientere dig, og fortsætte ned ad skråningen.
 8. 8
  Lær at dreje. Når du har gjort det bunny hill et par gange, vil du sandsynligvis begynde at ønsker at vende. For at gøre dette, flytte din vægt på ski, der ikke er i den retning, du ønsker at slå. Skubbe mod den tendens til at svinge din krop sidelæns bag det, så det fortsætter, nu i en vinkel skæring mod sneen, foran dig. Lean ind og grave ski kanter i et sving lidt for at gøre det skarpere. Planlægge: kurver vil være bred i første omgang. Giv forhindringer masser af plads! Når du ved, hvordan du gør dette, kan du gå ned ad bakke i en buet form for zigzag.
 9. 9
  Gå videre til resten af skibakke. Når du har mestret bunny hill - det er, kan du ride elevatoren, gå på den flade del, ski ned, drej begge veje og stoppe med lethed - du skal være klar til at prøve en nybegynder bakke. Rådfør dig med din instruktør. Se om han eller hun mener du er klar, og derefter blive klar til resten af ​​bjerget!
 10. 10
  Lær at skelne trail vanskeligheder. Du kan fortælle, hvor hårdt et spor er ved symbolet på sporet markør eller ski kort. I Nordeuropa er trail vanskeligheder angives som følger:
  • En grøn cirkel angiver en let eller nybegynder, trail. Disse stier er ikke for hurtigt, vil indeholde nogle forhindringer, og ikke er for lange.
  • En blå firkant angiver en mellemliggende spor. Det kan indeholde nogle forhindringer eller stejlere kvalitet, og du bør ikke gå på disse, indtil du mestrer lettere stier.
  • En sort diamant viser en vanskelig sti. Det kan indeholde forhindringer, moguler (små bakker af sne), og en stejl, med en smal vej ned.
   • Forsøg ikke et spor som dette, hvis du er uerfaren. Selvom du måske tror, ​​du er klar, har du sandsynligvis ikke. Mange mennesker er blevet såret ved at forsøge alt for vanskeligt en løbetur for tidligt.
  • En dobbelt sort diamant eller en sort diamant med et udråbstegn i det, viser en løbetur, som kun bør forsøges af meget gode skiløbere. Må ikke gå ned en køre som dette, medmindre du er helt fortrolig med alle andre former for kørsler. Det er også en god idé at gå med en partner. Når du er klar til en dobbelt sort, være sikker på det ikke har "EX" i midten. Dette indikerer en "ekspert" trail, det eneste hårdere end helisking. (Hvor de slipper du i helikoptere. Meget lavine udsat.)
  • Disse vanskeligheder ratings er kun i forhold til andre stier på samme resort. Derfor kan en løbetur markeret med en blå firkant i én udvej være mere udfordrende end en løbetur markeret med en sort diamant på en anden resort. Af denne grund, når Skiløb på en ny udvej bør du altid begynde med en grøn køre og arbejde dig op, selvom du er en dygtig skiløber.
 11. 11
  Start med din første nybegynder trail. Rådfør ski kortet til at finde en egnet trail. Det bør være tæt på basisareal. Prøv at finde en grøn kørsel, der starter på toppen af ​​en elevator og slutter ved det basisareal, eller en række af stier som så er alle grønne. Ride op liften, og start på sporet.
 12. 12
  Hold din vægt på det rigtige sted. Hvis du læner dig for langt tilbage, vil du have en meget hård tid drejning, hvilket kan bevirke, at du mister kontrollen og nedbrud. Hvis du læner dig for langt frem, vil dine ski får squirrely, og du kan udslette. En god teknik er at holde dine knæ let bøjet, og holde dine hænder foran dig, som du holder en frokost magasin.
 13. 13
  Prøv at stå på ski uden at bruge "pizza teknik". Som du gå ned flere kører, bør du lære at stå på ski uden at bruge den teknik, der holder dig bevæger sig langsomt. Når du bliver vant til at stå på ski de grønne stier, så prøv at sætte dine ski parallelt med hinanden for dele af skråningen. Parallel skiløb vil få dig til at gå hurtigere. I stedet for at gå tilbage til pizza tur på tværs af bjerget for at styre din hastighed.
 14. 14
  Prøv din første mellemliggende spor. Før du vælger et spor, skal du vide, hvordan du aktiverer og stoppe. Disse færdigheder vil være meget vigtigt. Vælg et spor, der starter på toppen af ​​en lift og slutter i bunden området, eller vælg en sti bestående af blå og grønne stier. Samtidig med at gå ned den mellemliggende trail, kan du opleve det er stejlere, og du vil sikkert udslette lidt mere. Må ikke bekymre dig om dette. Med praksis, vil disse stier bliver lettere og lettere.
 15. 15
  Stick med de mellemliggende stier for en stund. Der er sikkert en masse af dem, og du kan få meget glæde af eventyr gennem forskellige dele af ski bakken. Må ikke begynde sorte stier, indtil du er helt sikker på at du kan klare det.
 16. 16
  Forsøg en sort trail. Dette, når skiløb begynder at få farlige. Ved nu, har du sandsynligvis har forladt pizza langt bagefter, og er nu ved hjælp parallel skiløb og forhåbentlig vender til at gøre din vej ned ad bjerget. Hvis du endnu ikke er på dette tidspunkt, skal du holde sig til de mellemliggende stier, fordi du kan komme til skade, og være irriterende for andre erfarne skiløbere, hvis du forsøger at starte hårde stier for tidligt. Du bør også lære at vende med kanterne af skiene, som du forhånd.

Tips

 • Mens du skal prøve dit bedste for at holde på dine fødder, skal du ikke være bange for at falde. Alle falder på deres første par gange af skiløb. Selv levetid skiløbere fortsætte med at falde hver gang i et stykke tid.
  • Hvis du nødt til at falde, falde til siden. Hvis du falder bagover, vil dine ski fortsætte med at gå ned ad bakke trække dig på din røv bag dem med lidt eller ingen kontrol.
 • Fordi det er koldt og skiliften og tyngdekraften gøre så meget af arbejdet bevæger sig så hurtigt for dig, er det nemt at glemme, at skiløb er anstrengende fysisk aktivitet. Drik noget vand mindst hver time eller to, selvom du ikke føler tørst.
 • Skiløb er en levetid sport. Du kan gøre det på alle alderstrin, og uanset hvor længe du har været på ski eller hvor god du er, er der altid noget nyt at lære eller forbedre. For ikke at nævne, det er en blast! Det vigtigste er at være sikker og have det sjovt.
 • Syntetiske termiske undertøj, lys jakker og og sne bukser er fantastisk til sne sport, fordi de ikke kan absorbere meget vand og få klæg, men let væge igennem og fordampe væk sved. Medmindre det er meget koldt, vil billige syntetiske fungere fint.
 • Få professionel rådgivning. Sørg for at du har det rigtige udstyr til dit behov. Spørg nogen på et leje butik eller ski patrulje, hvis du tror, ​​at noget ikke er rigtigt eller er du bare i tvivl.
 • Se fremad. Hvis du kigger direkte ned på dine ski samtidig med at gå ned en løbetur, kan du ramme et træ, en anden person eller noget andet, der kan blokere din vej.
 • Medbring et kort over bjerget. De normalt har dem, forudsat på indgiver i skisportssted. De kan være til stor hjælp, hvis du er faret vild. Også observere "til basen Area" tegn, de vil guide dig til lodgen i bunden.
 • Selvom det er nogle gange godt at stå på ski stier, der udfordrer dig til at have det sjovt og få det bedre, ophold off stier, du ikke kan håndtere. Denne måde, vil du være mere sikker, vil andre skiløbere ikke nødt til at undgå dig, og Ski Patrol kan bo i deres varme hytte, hvor de er glade.
 • Hvis du er ved at gå ned i et træ eller en anden person, og er nybegynder, skal du ikke forsøge at sno sig, som du nok vil ramme noget andet. I stedet bare falde til din side.
 • Kend type af sne du Skiløb på. På den måde, du ved, hvad de kan forvente.
 • Hvis du undlader at komme væk fra stoleliften på den formodede tidspunkt, ikke panik, og ikke forsøge at springe ned. Du vil rejse en switch, der vil stoppe liften, og nogen vil hjælpe dig ned.
 • Polariserede briller eller beskyttelsesbriller er stor på sne, fordi de selektivt blokerer spejlblank refleksioner af sollys ("glare") snarere end mørkere alt ligeligt.

Advarsler

 • Der er mange ting, der kan stikke dig i øjnene på selv en let skibakken. Altid bære noget over dine øjne, i det mindste hårde plast briller. Goggles er bedre.
 • Aldrig krydse dine ski over hinanden. Du vil opdage, at dette hurtigt hæmmer din kontrol, få dig til at falde ned.
 • Hvis du tror du kan håndtere en sort diamant hældning på din første nogensinde dag på ski, du er forkert. Forsøg på at gøre dette sætter dig og andre omkring dig i alvorlig fare. Med alle midler, arbejde dig op til de sorte diamanter!
 • Skiløb kan være meget farligt! Venligst bo på en skråning, som du kan håndtere. Aldrig stå på ski på pisterne for hurtigt eller for stejl til din evne. Praktisere nye teknikker på lettere skråninger først. Skiløb 60 mph ned ren is kan være hårdt.
  • Hvis du finder dig selv på et spor, som du tror, ​​du ikke kan håndtere, så ved alle midler, spørge nogen til at få ski patrulje. De vil højst sandsynligt give dig en "høflighed" ride ned i en kælk. Også, ikke være bange for at spørge nogen af ​​ski patruljen eller andet bjerg personale, hvis du har spørgsmål om nogen bestemt spor eller bjergene som helhed.
 • Læs og følg "Skier ansvar Code". Disse er et sæt af regler, som alle skiløbere skal adlyde, ligesom de "færdselsreglerne". De skal trykkes på sporet kortet samt på skilte i bunden af ​​alle elevatorer. De er også ofte på et skilt i nærheden af ​​hvor lift billetter er købt (og undertiden trykt på elevatoren billet selv).
 • Altid være opmærksom på dine omgivelser. Hvis du falder i en overfyldt område, være opmærksomme på nærliggende skiløbere, så du ikke får klippet af en anden sæt ski ved en fejltagelse.

Ting du behøver

 • Ski
 • Støvler
 • Skibindinger
 • Helmet
 • Goggles
 • Polakker
 • Yderlag - Ski jakke og salopettes
 • Indvendigt lag - fleece, lange Johns, skisokker
 • Handsker / vanter (vandtæt og varm)
 • Et bjerg eller bakke
 • Sne