Wkedk

Hvordan til at sænke testosteron niveauer

Mens testosteron typisk ses som en "mand" hormon, det er til stede i den kvindelige krop så godt. For kvinder, der får høje niveauer af dette stof, effekter den ubehagelige bivirkninger som resultat kan forlade mange kvinder spekulerer på, hvordan at sænke testosteron niveauer til at sætte en stopper for ubehagelige eller pinlige symptomer. Den gode nyhed er, at der er en række muligheder for at sænke testosteron niveauer i kvindens krop. Mens nogle kræver medicin og vejledning fra din læge, kan andre homøopatiske muligheder håndteres lige derhjemme.

Steps

Hvordan til at sænke testosteron niveauer. Vær opmærksom på dine symptomer.
Hvordan til at sænke testosteron niveauer. Vær opmærksom på dine symptomer.

Metode 1: spørg din læge

 1. 1
  Vær opmærksom på dine symptomer. Spor symptomer, der kan være forårsaget af høje testosteron niveauer.
  • Nogle af symptomerne til at kigge efter, er acne, øget muskelmasse og en dybere stemme.
  • Ved at identificere disse symptomer, kan du give din læge med de nødvendige oplysninger til at diagnosticere årsagen til din hormonel ubalance, og den bedste metode til at sænke testosteron niveauer og behandle andre betingelser.
 2. 2
  Lav en aftale med din læge. Hvis du føler, at der er et problem, har din testosteron niveauer testet. Din læge vil hjælpe dig med at afgøre, om der er en underliggende årsag til de svingende hormon niveauer.
  • Høje testosteron niveauer kan indikere forhold som polycystisk ovariesyndrom eller PCOS, som bør behandles af en læge.
  • For meget testosteron kan også resultere i mistede perioder og en stigning i kroppens harmoni-problemer, som din læge kan hjælpe dig med at løse.
  • Nogle undersøgelser tyder på, at p-piller kan reducere testosteron niveauer i en kvindes krop, hvilket er grunden til disse piller ofte er ordineret til kvinder med PCOS. Dog kan p-piller give ubehagelige bivirkninger hos nogle kvinder, og de er ikke rigtige for alle. Kun du og din læge kan afgøre, om dette er den bedste fremgangsmåde for dig.
  • En medicin er kendt som spironolacton har vist at dramatisk reducere testosteronniveauet hos nogle brugere. At behandle dette specifikke spørgsmål, er en lav dosis spironolacton terapi typisk anvendes. Det betyder patienterne tage en mindre dosis af medicinen over en periode på seks måneder til at se positive resultater i hormonniveauet på lang sigt.

Metode 2: ændre din kost

 1. 1
  Overvej kostændringer. Fødevarer har en stærk indflydelse på hormonniveauer, og kan sænke testosteronniveauet naturligt, uden behov for medicin.
 2. 2
  Knock off candy. En af de nemmeste måder at se en forbedring af hormon udsving er at reducere dit indtag af sukker og raffinerede kulhydrater. Disse stoffer forårsage højt blodsukker, hvilket resulterer i højere insulinniveauer. Højere niveauer af insulin stimulere æggestokkene til at producere flere mandlige hormoner.
  • Ved at reducere disse niveauer gennem kosten, kan testosteron-niveau reduceres i kroppen så godt.
 3. 3
  Spis mere tofu. Det er blevet konstateret, at tofu kan reducere testosteron ved at øge niveauet af kønshormonbindende globulin.
 4. 4
  Kaste nogle pounds. Undersøgelser har vist, at når dit fedt indtag falder, så gør din testosteron. Det omfatter de "gode" fedt-flerumættet fedt-så ikke tage det til ekstremer. Men ved at sænke dit BMI, vil du sandsynligvis sænke dit testosteron niveauer.
 5. 5
  Go vegetar. Undersøgelser har vist, at forholdet mellem næringsstoffer i kosten og testosteron var signifikant lavere i vegetarer end i altædende.

Advarsler

 • Hvis du føler, at der er et problem eller hormonel ubalance, se din læge er den bedste fremgangsmåde. Du kan vælge at ændre din kost, men medmindre du kender årsagen, ikke symptomet, selv-"medicinering" kan maskere mere alvorlige problemer.