Wkedk

Sådan airsoft

Airsoft er en sjov og aktiv militær simulation sport, hvor mange der deltager. Det er meget ligesom paintball, undtagen små plastik kugler anvendes som projektiler, og kanonerne er beregnet til at simulere de faktiske skydevåben.

Steps

Sådan airsoft. De vigtigste typer er lpeg, mpeg, og AEG.
Sådan airsoft. De vigtigste typer er lpeg, mpeg, og AEG.
 1. 1
  Spar op dine. Dette vil tage penge.
 2. 2
  Få en pistol. Der er tre typer af Airsoft guns.
  • Der er i foråret pistol (Springer), som bruger en høj effekt foråret at starte bb. Den downside til dette er, at efter hvert skud, er du nødt til pik pistolen. Også medmindre du betaler 70 + for pistolen, er det sandsynligvis meget unøjagtige sammenlignet med en AEG.
  • Der er den elektriske pistol, der bruger elektricitet til magten pistolen.
  • Der er også gaskanoner der benytter naturgas til at drive BBS på meget hurtigt hastighed.
 3. 3
  De vigtigste typer er lpeg, mpeg, og AEG. LPEG er lav effekt elektrisk pistol, MPEG er mid power elektrisk pistol, og AEG er simpelthen automatisk elektrisk pistol.
 4. 4
  Der er tre typer primært: Automatic Electric Gun (AEG), Automatic Electric Pistol (AEP), og den elektriske Blow Back Gun (EBB). Normalt AEG er en højere kvalitet pistol, og du får meget mere bang for din sorteper. De fleste lang tid airsofters sidste ende få en god AEG, og det varer et stykke tid. Dette er din standard "alvorlig airsofter" type af Airsoft gun. Det er normalt strøm fra et genopladeligt batteri.
  • AEP er kun lavet af Tokyo Marui og er anstændige kanoner. Ebbe er en eBay speciel og som regel er en mindre værd end du har betalt for det. IKKE får en EBB medmindre det er høj kvalitet.
  • Så endelig er der gaskanon (GBB). Det bruger HFC132a (svageste), Propan (stærk), grøn gas (stærk), Rød Gas (meget stærk), CO2/Black Gas (Stærkeste). Til magten pistolen.
  • Elektriske og blow back pistoler kræver ikke cocking. Hvis du har en gas non-slag tilbage, eller en fjeder pistol, de har brug for at være spændt før fyring (men der er nogle gas non-blowback pistoler, der kan affyre semi-auto). Spring pistoler er meget pålidelig, men har en langsom skudhastighed (ROF), automatisk elektrisk Guns (aegs), har en høj ROF, men er sværere at vedligeholde og har normalt en lavere FPS. GBBs har en høj FPS (normalt afhængigt), kan være automatisk, men de er som regel semi, men du har brug for gas, og du har brug for at fortsætte med at købe gas. Men gasdrevne airsoft guns og AEG er blevet eksponentielt mindre pålidelig i koldt vejr, og plastdele findes i mange airsoft guns er tilbøjelige til at bryde.
 5. 5
  Find en gruppe af mennesker, der også er interesseret og forsøge at danne et hold, eller find et hold at deltage. Dit "hold" kunne bare være en gruppe af dig og dine venner. Der er ikke nogen form for registreret hold-system, bare komme derud og have det sjovt.
  • Du og dit team skal blive enige om de grundlæggende regler, der bærer ind i ethvert spil. Disse bør være overvejende sikkerhedsregler. Her er de grundlæggende regler fra mit hold, for at give dig en idé:
   • 1.. Gun safties beskæftiget indtil alle spillere har deres briller på.
   • 2.. Hænder / pistol i luften betyder "hold din ild" (dette er nyttigt, hvis du ikke ønsker at holde pause i hele spillet, men dine briller har dugger, og du har brug for at tørre dem.)
   • 3.. Definer en "sikker zone". Alle spillere, der er ude, eller har brug for at genindlæse, nødt til at bo i den sikre zone. Du kan ikke fyre ind i eller gennem den sikre zone. Sikre zoner skal være et sted, hvor nogen kan trygt være uden beskyttelsesbriller.
   • 4.. 1 hit, og du er ude for denne runde.
 6. 6
  Find et område at spille i. Paintball og Airsoft felter anbefales. Har masser af steder for dækning, da åbne områder er ikke sjovt. Woodsy steder er stor i dag tid, men om natten tendens til at være for mørkt til den afslappede spiller. Enhver juridisk placering med et veldefineret område er stor.
  • Strukturelt set layoutet typisk for grundskoler har tendens til at give en veldefineret spille område, masser af dækning, og endda nogle små halve vægge. Dette er blot et eksempel på, hvad man skal kigge efter. IKKE faktisk spille i skolerne. Sanktioner for fører nogen form for våben på skolens ejendom er alvorlige.
  • "Backyard Airsofting" er generelt set ned på i Airsoft samfundet. Først og fremmest, at spille på grund af andre mennesker sætter dig i risiko for at retshåndhævelsen kaldt af en skræmt nabo. Så latterligt som der kan synes, så husk at hvis nogen ture eller drev ved dit hus, og fanger et blik af mennesker fyring meget realistisk udseende rifler på hinanden, er det meget nemt for den pågældende person at gå i panik og ringe til politiet. For det andet, hvis du skulle uheld fyre din pistol og ramte en tilskuer, kan du komme i alvorlige problemer med loven.
  • Under ingen omstændigheder må du nogensinde spille i et offentligt område som en park. Det er den type adfærd, der fører byerne at forbyde airsoft. Find privat jord til at spille på, få tilladelse fra ejeren, og holde airsoft sjov for os alle.
 7. 7
  Få tilladelse til at spille i det ønskede område. Det skal være privat ejendom! Du bør informere dine naboer om, hvad du planlægger at gøre. Hvis du ikke er sikker på, hvor du får lov til at spille, kan du altid ringe til den lokale politistation og spørge om de love vedrørende airsoft brug.
 8. 8
  Lære gode taktikker. Der er nogle grundlæggende taktik, som du skal bruge, når du først starter ud, og du måske allerede kender nogle af dem.
 9. 9
  Vælg dit spil type. De to mest almindelige er sidste mand / hold stående (deathmatch) og objektiv baseret på.
  • I sidste mand / hold stående, bare du skyder hinanden eller det andet hold. Du og dine holdkammerater forsøge at "dræbe" det andet hold ved at skyde dem. Hits er baseret på ære politik. Et hit-system bør udarbejdes. Normalt en eller to hits og du er ude, nogle gange er der mulighed for at komme tilbage til livet via en læge eller respawn point. Det hold, der dræber alle medlemmer af det andet hold vinder.
  • I en objektiv baseret spil, samle dig to hold, og hvert hold har enten forsvare eller angribe et mål, der er oprettet et baghold, mulighederne er uendelige. En sjov mulighed kunne være fange flaget.
 10. 10
  Korrekt beklædning og sikkerhed! Hvis du spiller dine spil natten, kan du ønsker at investere i nogle tøj til at snige sig rundt. Camouflage er sjovt, men det har en tendens til at være meget specifik for den form for miljø, du er i. Dens bedre at investere i nogle mørkeblå tøj til natten spil, da mørkeblå vil fungere godt til at blande dig i næsten overalt. Du skal altid bære en slags øjenbeskyttelse! En Airsoft pellet rettet mod dit hoved kunne tage dit øje ud. Bær noget som sikkerhedsbriller eller Paintball Mask, selvom du bruger briller normalt. Du kan få beskyttelsesbriller til at passe over dine briller. Altid teste ALLE sæt beskyttelsesbriller med hver ny pistol, der føjes til teamet, for at sikre det er sikkert. Den bedste måde at teste, er at sætte dem op på toppen af ​​et plankeværk eller en anden overflade. Udfør ikke testen foran huse, biler, eller noget andet med knuses vinduer. Hvis du ikke kan få dem ud af jorden, kan du indstille dem på fortovet og knæle ned. Test altid på et nogenlunde tæt hold (6-10 meter, ikke blankt).
 11. 11
  Hav det sjovt, ikke være den ene fyr, der alle hader, fordi han / hun er også i det, og råber til alle. Bo løs og bare skyde.
 12. 12
  Brug låget. Cover er et objekt eller ændring i terræn, som du kan bruge til at skjule / beskytte dig selv bag eller i. Et godt eksempel på dækning er en grøft. Mens en grøft er god til at tage dækning, det er ikke perfekt, huske på, at det både begrænser dig fra at bevæge sig fremad og tilbage, kan du generelt bevæge sig parallelt med din modstander (alt dette afhænger af krumningen og længden af ​​renden.
  Andre end de åbenlyse eksempel på en skyttegrav, kan mange ting blive brugt som dække: Et bredt træ, menneskeskabte dæksel (ligesom nogle stacked dæk), hjørner af en bygning, og selv tætte buske eller buske kan blokere de fleste, hvis ikke alle airsoft BBs.
  • Bad dækning er også en ting at holde øje med, dårlig dækning er noget, der ikke fuldt ud kan skjule / blokere din krop: som et lille træ eller en lavvandet pit i jorden. I nødsituationer er disse bedre end ingenting, men det er bedst at undgå dem, hvis det overhovedet er muligt. Cover er et værdifuldt aktiv i retning af at vinde en kamp, ​​altid holde øje med god dækning foran, bagved og til venstre og højre for dig. dette vil hjælpe dig, når du har brug for at flytte til et andet sted for enten en bedre fyring position, eller et sikrere sted at falde tilbage til.
 13. 13
  Ansæt stealth. Nu er det næsten umuligt for en utrænet civil til effektivt skjule sig endsige flytte uopdaget under et trænet øje, men forhåbentlig du ikke kæmper professionelle soldater. I airsoft skjule selv kan være så simpelt som opholder lav, langsom og stille.
  • Sørg for at du har alle redskaber sikret og tavshed (det vil være svært med high-cap mags).
  • Ophold krøb ned (eller endda tilbøjelige på en sjælden lejlighed, dette er ikke ideelt på grund af det faktum, at det dybest set immoboliserer dig, hvis du bliver opdaget).
  • Sørg for at alle reflekterende / farverigt tøj eller gear er dækket, og nogen lys er slukket. dette hjælper dig falde i med dine omgivelser, især hvis du har passende camouflage mønstre på, og du har tætte træ dækning / skygge).
  • Vær opmærksom på alle dele af din krop, og hvor de er i rummet omkring dig, herunder gear og din pistol, som bør betragtes som en forlængelse af din krop, og dette vil hjælpe dig fra at træde på kviste / skrotning mod træer / blander rundt.
  • Undgå en fjende sigtelinje, hvis det overhovedet er muligt, og hvis du bliver fanget i deres synsvidde fryse og ikke bevæge sig, selv om de er i hovedrollen lige ved dig, at de måske ikke har opdaget dig. Det menneskelige øje er meget gode til at opdage enhver bevægelse, men ikke særlig god til at plukke en camoufleret ikke-bevægelige figur. Men hvis de har dig i deres seværdigheder forblive lav og køre til den nærmeste dækning.
 14. 14
  Praksis skydning. Der er et par vigtige skridt til optagelse, som kan hjælpe dig både får Kills, holde fra at blive ramt, og spare ammunition. # * Vælg et mål. Overvej først "kan jeg ramt dette mål?". Du er nødt til at huske på, at airsoft BBs normalt har en maksimal effektiv rækkevidde på 200 m (dette er ofte den øvre grænse for selv gode kanoner) og en generel effektiv rækkevidde på 75-120 meter.
  For at få den maksimale afstand ud af din pistol er det bedst at fyre en placering skudt for at se, hvordan du nødt til at kompensere det næste skud, hvis den rammer kort, vil du nødt til at sigte opad for at kompensere for faldet. Hvis du ikke kan synes at få langtrækkende skud på mål inden for de første 5-7 skud ikke at forsøge, airsoft BBs er ikke meget forudsigelig på lang afstand. Altid vide, hvordan din pistol præforme og hvordan præcis en shooter du er.
  • Lær at skyde. Gør din trigger trækker med en greb snarere end med et ryk, langsomt trække på aftrækkeren med ensartet tryk. Dette vil bidrage til at forbedre nøjagtigheden (hvilket er særligt vigtigt i de forskellige flyvebaner BBS). Hvis du har et automatisk pistol, brand i tre-shot brister eller halvautomatisk. Med single shot våben, har din ladning proces mestret, forstår at betjene bolt på din bolt handling, eller hvor hurtigt og hårdt du nødt til at trække pumpen på din shotgun. Også vide, hvordan at betjene slide på din pistol. Dette vil reducere reload tid og holde din skudhastighed højt.
  • Fyring fra dækning. Forsøge at skyde fra den side af dækslet, og ikke over toppen. Fyring rundt i kanten af ​​dækslet holder mere af din krop er dækket, og det gør dig sværere at ramme.
 15. 15
  Være en holdspiller. Denne ene er temmelig simpel, lytte og arbejde med dine holdkammerater, give dækning ilden for dem, og flytte med dit team.

Tips

 • dækningsild er meget vigtigt. Det vil give en soldat for at komme fra A til B uden at blive skudt til h ** l og tilbage to gange.
 • Få en pistol, du er komfortabel med. Det bør ikke være for tung og bør gribe godt i din hånd.
 • Hvis en soldat bliver ramt i et område fyldt med fjender, skal du ikke forsøge at få ham tilbage i. En død til et lille team er dårlig to, er imidlertid meget værre.
 • Når du køber BBs, er du nødt til at vide, hvad du ønsker:
  • Tungere BB er ligesom.25,.30 og større, vejer mere. Vægten gør dem mere præcise, men de behøver ikke rejse så langt eller så hurtigt. Lighter BB er ligesom.12 (anbefales ikke), og.20 rejse videre og hurtigere, men er mindre nøjagtige..23 Giver dig det bedste fra begge verdener, men kan være svære at finde. Der er en balance, og du er nødt til at vælge den rigtige BB til jobbet. Husk også bør du aldrig købe mindre end en.20 i en AEG. Nogle kanoner vil sige i manualen, som vægten er bedst, men i almindelighed, er.20 en god tommelfingerregel.
 • Der er mange gode taktikker ud på internettet. Leap frogging er en af ​​dem. Det er, når en mand i et cover position foran de andre menneskeskabte skud på fjendens non stop, mens den anden mand løber at slutte sig til manden, der dækker ham på samme dækning. Gør igen og igen, indtil du er, hvor du ønsker at være.
 • Hold altid godt på din pistol. Efter hvert spil, rense det godt med klud. Glidecreme den interne med silikone spray! Ikke WD-40, vil det æde igennem sæler og nogle plast.
 • Du behøver ikke at få en meget dyre pistol (40€ -60 vil gøre), men i airsoft, får du hvad du betaler for. En god pistol (kun 115€ eller deromkring) vil vare et år eller deromkring med god pleje. En høj kvalitet pistol (en TM eller CA eller G & G), vil koste omkring 190€, og vil vare lang tid, med god pleje. Eventuelle kanoner med lav FPS, og pistolen vil ikke skyde meget langt og vil ikke påføre megen smerte. 330-350 FPS er gennemsnitlige bestand og anbefales. Nogle kanoner over 400 FPS kan være ulovligt i din stat eller land. Altid tjekke din stat eller land love.
 • Altid arbejde med dit team. Selvom du måske være i stand til rambo det og tage ud alle på de andre hold i Call Of Duty, vil denne taktik simpelthen ikke arbejde i airsoft. Hvis du arbejder med dit team, udføre gode flankerende bevægelser og kommunikere, vil du blive en succes i Airsoft.
 • Hvis det er muligt, underrette de lokale myndigheder (politi, osv...), som du holder en Airsoft begivenhed inden for det område, før du spiller en hel dag spil. Også sat plakater, bannere rundt i området, hvor en Airsoft skal afholdes. (Dette vil give andre mennesker tanken om, hvad der virkelig sker, før de får panik og bange.)

Advarsler

 • SE IKKE ned i løbet af pistolen TIL ENHVER TID.
 • Altid bære beskyttelsesbriller. Airsoft er en farlig sport, når der spilles forkert, og man skal altid bære beskyttelsesbriller for at beskytte øjnene.
 • Orange tips er for TOLD KUN! En orange tip betyder ikke, at en officer vil tage det som et stykke legetøj. Det er stadig et våben, og skal du lave en fjendtlig bevægelse, de har al mulig ret til at skyde.
 • Grøn gas er blevet laboratorium testet til at være en kombination af propan og silikone. Vær opmærksom på, hvordan og hvor du lægger din gas magasiner, behøver nb ikke indlæse dem i nærheden af ​​åben ild eller andre antændelseskilder.
 • Carring en Airsoft pistol på et offentligt sted (eller enhver pistol for den sags skyld) er dumhed i bevægelse. Hvis du medbringer en Airsoft pistol på et offentligt sted og få skudt eller i problemer, dens din egen skyld. Selvom det er en POS klar pistol.
 • Må ikke spille, hvor det ville være forstyrrende for dine omgivelser. Mange mennesker har ingen problemer ringer til politiet på dig. Vær omhyggelig med at spille på privat ejendom, du får lov til at spille på.
 • Skulle myndighederne dukker op, råbe en våbenhvile og sætte ned dine våben og tage masken. Overhold deres enhver kommando.
 • Peg aldrig eller skyde på nogen, der ikke har øjenbeskyttelse eller ikke er i spillet.
 • Hold sikkerheden på indtil spillet begynder. Hold fingeren fra aftrækkeren indtil din pistol er rettet mod, hvad du ønsker at skyde på.
 • Hvis du ejer en AEG ikke tør brand (Fyring uden BBs) det for meget, eller du vil risikere at bryde de indre dele.

Ting du behøver

 • Airsoft pistol.
 • Goggles. Brug kun godkendt eye wear.Eye slid skal opfylde eller overstige ANSI stor gennemslagskraft standarder, og der er tæt ansigt / skum sealed.Do ikke anvender "skyde briller".
 • En helmaske (såsom en paintball maske), er også en god idé, men ikke bruger mesh masker fordi BB vil splintre og stadig gå ind i dine øjne.
 • Heavy Beklædning
 • plast eller bio-nedbrydeligt airsoft BB er.
 • Andre mennesker! Dette spil er så meget bedre med masser af mennesker.