Wkedk

Hvordan kommer omkring gør grundlæggende sidde ups

De fleste af os søger efter måder at tone op vores maveregion. Dog kan en masse af os ikke eller ikke ønsker at gøre grundlæggende, af forskellige årsager. Her er et par alternative øvelser, der er meget effektive til at stramme abdominale område.

Steps

Hvordan kommer omkring gør grundlæggende sidde ups. Gør saks nedskæringer.
Hvordan kommer omkring gør grundlæggende sidde ups. Gør saks nedskæringer.
 1. 1
  Brug dine møbler. Bare sidde ret op og ned på en skammel og krog tæerne under en stol i din stue. Læn dig lige tilbage over skammel. Så langsomt bringe dig selv tilbage op til en siddende stilling. Gøre så mange gentagelser som du tror du kan.
 2. 2
  Ligge på din seng. Læn dig tilbage, placere dine arme til dine sider, og løft dine ben (holde begge ben sammen) i en pegende lige op position. Derefter langsomt bringe dem ned. Når dine ben er omkring 2-3 inches fra sengen, holde dem der i 1-2 minutter. Sænk derefter benene og slappe af. Gøre så mange reps som du kan Bemærk:. Hvis du har problemer med at sove, er det ikke anbefales at bruge din seng til andre aktiviteter end søvn. Se Sådan at falde i søvn for detaljer.
 3. 3
  Gør saks nedskæringer. Holde dine ben og arme i samme position på sengen, dine ben løfte og krydser den ene over den anden. Bare arbejde i dit eget tempo og gøre, hvad du føler, du kan.
 4. 4
  Multitask. Mens oprydning køkkenet eller gør gøremål, så prøv at huske at stramme din mave muskler og derefter lade dem slappe af. Dette tip virker fantastisk for din bagende, så godt. Tilsæt lidt bøje og strække i dine daglige aktiviteter, når du kan.
 5. 5
  Forcere trapper. Dette kan være godt for din mave, samt andre dele af din krop. Hvis du gerne vil, kan du købe eller har nogen gøre en trin-master for dig.
 6. 6
  Spis en fiberrig kost, med sunde og moderat mængder af mad. Dette vil hjælpe med at holde din krop i god stand, og gøre det modtagelig for træning. En lille mængde af æble cider eddike tilsættes til en kop sveske juice kan være godt at prøve.
 7. 7
  Udøve, når du kan. Brug en cykel eller motionscykel regelmæssigt - det vil hjælpe til at stramme din maveregion og forbedre din generelle sundhed.
 8. 8
  Stå op, mens du gør sidde op bevægelse. Vær sikker på at holde din ryg lige og vedligeholde din kropsholdning. Suppleant din angrebsvinkel til at arbejde forskellige muskler, endda gå så langt som til at gøre det sidde op baglæns.

Tips

 • Under en motionscykel kan hjælpe dig til at udøve selv når vejret er ikke rart udenfor.
 • Være tro mod, hvad vej du tager.
 • Enhver øvelse er bedre end slet ingen.
 • Hvis sit-ups er for svært for dig, og du begynder at føle alvorlige smerter efter at gøre, nogle crunches i stedet. (Stykket er ikke så effektiv som en sidde op selv)
 • Nogle af de anførte øvelser er nemmere på en persons ryg end den traditionelle sidde op.
 • Gem dine kalendere. På denne måde kan man se tilbage, fra år til år, for at se hvor lang tid, at du sidder fast med det. Forhåbentlig vil du blive overrasket med dig selv og meget glad.
 • Vær sikker på at registrere din træning aktivitet. Det anbefales, at du bruger en kalender med store rum til at skrive i. Hold det hænger i det rum, hvor du har dit træningsredskab, eller hvor du træner. Når du optager motionsaktiviteter, brug forkortelser, såsom "EB" for motionscykel.

Advarsler

 • Må ikke være for hård ved dig selv. Du vil nyde mere motion, hvis du ikke køre selv ned i jorden.
 • Sit Ups er ikke den bedste øvelse for personer, der ønsker at tabe mave fedt.
 • Må ikke sætte urealistiske mål for dig selv, såsom at forsøge at ligne en bestemt berømthed eller supermodel.
 • Vejrtrækning procedurer altid taget complacently af folk, da de ikke kan se nogen direkte og umiddelbare virkninger sker. Det er ikke så, og fortjener opmærksomhed. Kjole båret under træningen skal være let og bør ikke hindre din aktivitet. Korte bukser og sko kan være nyttige for komfort niveauer, men det er op til den person ønske med sin måde at udøve.