Wkedk

Hvordan undgår en forkølelse eller influenza

Efteråret og vintermånederne bringe sprød vejr, komfortable trøjer og ofte kendetegnende sniffling og nysen af ​​forkølelse eller en influenza. Mens der ikke er nogen kur, er der flere enkle trin, du kan tage for at sikre, at de koldere måneder er brugt styrketræning foran ilden i stedet for at nyse ind i en kasse af væv.

Steps

Hvordan undgår en forkølelse eller influenza. Være vidende om det grundlæggende i forkølelse og influenza.
Hvordan undgår en forkølelse eller influenza. Være vidende om det grundlæggende i forkølelse og influenza.
 1. 1
  Være vidende om det grundlæggende i forkølelse og influenza. Både forkølelse og influenza (kort for influenza) er forårsaget af en virus. En virus er et lille smitsomme organisme, der skal leve i en celle at replikere sig selv, dræbe værtscellen, men ikke før virus spredes. Kolde virus inficerer de øvre luftveje celler, mens den influenzavirus påvirker cellerne dybere ned i luftvejene og har flere alvorlige symptomer end den kolde virus. Alle vira er specifikke for en type celle. Nogle af de vigtigste ting at huske på med forkølelse og influenza kan nævnes:
  • Forkølelse og influenza er ikke forårsaget af bakterier. Derfor behøver antibiotika ikke hjælpe med at forhindre eller kurere en forkølelse eller influenza, skønt de kan blive ordineret til en sekundær bakteriel infektion.
  • Forkølelse og influenza bakterier uden et væld krop normalt dø i tre til syv dage.
  • Forkølelse og influenza virus er varmefølsomme (de formerer sig hurtigere, når det er cool), og de først formere sig i din nasal passager derefter spredes derfra.
  • De fleste forkølelser og influenza er fanget ved at placere inficerede hænder til dine øjne eller næse eller i munden.
  • Du kan smitte andre en dag før dine symptomer vises.
  • Inkubationstiden er sædvanligvis 3 dage, men kan variere alt fra 1 til 4 dage.
  • Sjældent dødelig på sin egen, kan influenza føre til fatale sekundære infektioner som lungebetændelse, hvis patienten har et svækket immunsystem. Dette kan påvises ved en forværring hoste, modgang med vejrtrækning, hoste blod op, og / eller en vedvarende og tilbagevendende feber. Omgående lægehjælp er afgørende.
  • Der er tusindvis af stammer af influenzavirus, hvilket betyder, at det er usandsynligt, at din læge kan lokalisere den nøjagtige virus du har fået, men vil foreslå din behandling baseret på den traditionelle vej af en virus. Hvis der er en særlig ondartet stamme af en virus gør runder, vil din læge normalt tage i betragtning.
  • Det er muligt at enten støtte eller hæmme kroppens immunforsvar ved ting, vi spiser, drikker, eller gøre.
 2. 2
  Praksis godt. Det vigtigste middel til at overføre en virus er gennem kontakt med en inficeret person. Som sådan er det vigtigt at vaske hænder ofte og til at dække mund og næse, når ved hjælp af et væv eller lommetørklæde til at dække din næse og mund. Dette kan forhindre dem omkring dig i at blive syge. Væv skal bortskaffes med omhu, og lommetørklæder vaskes hurtigt i varmt vand. Hvis du nyser eller hoster i jeres hænder, vaske dine hænder med det samme, eller du vil blot overføre virus. Desuden røre dit ansigt, især undgå de øjne, mund og næse, hvis du bruger tid sammen med nogen, der har en kold, eller hvis du har været røre ting som dørhåndtag og overflader på offentlige steder.
  • Undgå at give blyanter, papir og andre emner, og afstå fra at låne blyanter, papir osv., når en forkølelse eller influenza sæsonen er i fuld gang.
  • Ren delte objekter jævnligt for at undgå overførsel af virus. Vask, når børnene er syge.
  • Hold håndklæder separate for hvert medlem af familien og for gæster. Virale bakterier kan leve i timevis på klud håndklæder. Det er også en god idé at foretrække køkkenruller løbet klud dem, når der er syge mennesker i huset.
  • Hold alle husstandens overflader rene under den kolde og influenzasæson. Lav en simpel blanding af sæbe og vand, eller bruge en desinficerende opløsning, og tørre ned overflader, dørhåndtag, telefoner, dræn, fjernbetjeninger, lyskontakter, tastaturer osv. med konsekvent regelmæssighed.
  • Bære rundt på en flaske antiseptisk eller gel, hvis en vask ikke er tilgængelig. Alkohol-baserede håndrens anbefales, fordi de er mindre tilbøjelige til at skade dine hænder efterlader dig mere modtagelig over for infektioner.
 3. 3
  Undgå kontakt eller være i tæt nærhed med mennesker, der har en eller influenza, hvor det er muligt. Har syge mennesker sove i et separat rum fra alle andre. For gifte mennesker, kan dette føles mærkeligt, men det er det bedste middel til at forhindre overførsel af influenza eller forkølelse, og for at sikre, at én person er i stand til at se efter den anden person uden også at blive syg.
  • Bliv hjemme, hvis du er syg og holde syge børn og husholdninger derhjemme, når de er syge, for at forhindre spredning af forkølelse eller influenza. Dette vil bidrage til at forhindre andre i at fange sygdommen fra dig eller fra andre husejere.
 4. 4
  Hold så sundt som du kan ved at tage sig godt af dig selv. Der er, velvære og ernæringsmæssige overvejelser at tage hensyn til, når de forsøger at forhindre udbrud af en forkølelse eller influenza. Selv om det ikke er bevist, at sunde praksis forhindre, at få en forkølelse eller influenza, en sund livsstil hjælper dit immunforsvar til at være i bedst mulig form, hvilket giver dig den bedste chance for at være i stand til at kæmpe off udbrud af en forkølelse eller influenza. Ting at gøre for at bevare dit helbred nævnes:
  • Få tilstrækkelig søvn hver nat. Få mindst syv til otte timers søvn hver nat.
  • Spise sundt. Sunde fødevarer såsom grøntsager, frugt, korn mv er en vigtig del af at holde din krop næring på sit optimale. Forarbejdede, fede og sukkerholdige fødevarer giver ikke immun-styrke beskyttelse, sundere mad gør. Sukkerholdige fødevarer kan nedsætte immunsystemets funktion i op til fem timer.
  • Motion regelmæssigt. Motion har immunsystemet styrke effekter, der kan hjælpe afværge sygdom. Må ikke overdrive motion dog, som alt for meget anstrengende eller overdreven motion kan forlade dig udsat for sygdom.
  • . Stress kan skade muligheden for dit immunforsvar til at fungere optimalt, og folk, der er stressede tendens til at fange forkølelser mere end mindre stressede mennesker. Styre din stress godt.
  • Hold godt hydreret. Dehydrering hæmmer immunsystemets funktion. Drikkevand kan også hjælpe vaske forkølelse og influenza virus fra din hals til din mave, hvor de ikke kan overleve.
  • Undgå rygning, eller holde op, hvis du allerede ryger. Røgen fra cigaretter irriterer luftvejene og dette kan føre til øget sårbarhed over for forkølelser, herunder passiv røg.
 5. 5
  Overveje tilskud, hvis du tror på deres anvendelighed. Mange er foreslået for at afværge sygdom. I mange tilfælde er juryen stadig ude på deres effektivitet ved faktisk forebyggelse af udbrud af forkølelse eller influenza, men hvis du ser kosttilskud som et middel til at øge effektiviteten af dit immunsystem snarere end som målrettede forebyggende løsninger, så disse kan være en del af din samlede forkølelse og influenza speditions-off arsenal, i takt med at praktisere god hygiejne og sunde valg. Som med enhver supplement, gør din forskning, så tal med din sundhedsfaglig uddannelse, og være helt klar over de mulige bivirkninger for din egen individuelle tilfælde, før du tager nogen af dem. Her er blot nogle af de mange muligheder derude:
  • C-vitamin: enten i form af en tablet, drikke, eller frugt, kan C-vitamin hjælpe dig forhindre en almindelig forkølelse.
  • Zink: Zink hjælper udviklingen af ​​hvide blodlegemer, som sikrer, at dit immunforsvar fungerer korrekt. Gode ​​valg for at øge zink i din kost omfatter oksekød, østers, fjerkræ, svinekød, berigede korn, yoghurt eller mælk.
  • Selen er et næringsstof, som spiller en vigtig rolle i immunsystemet. Selen hjælper hvide blodlegemer til at gøre cytokiner-proteiner, der hjælper fjerne influenzavira fra kroppen. Gode ​​kilder til selen omfatter æg, kalkun, svampe, tun og andre skaldyr.
  • Hyldebær: En slægtning til blåbær er hyldebær vist sig at have stærke anti-virale egenskaber. Disse anti-virale egenskaber skyldes til dels det faktum, at hyldebær hæmmer neuraminidase, anvendes enzymet af virus til at sprede infektionen til værtsceller. Det er den handling de fleste anti-viral medicin tage. Imidlertid har hyldebær vist sig at have nogen bivirkninger. En lille undersøgelse offentliggjort fem år siden viste, at 93 procent af influenza patienter, der fik ekstrakt var helt symptomfri inden for to dage, dem tager et placebo nyttiggøres i omkring seks dage. Hyldebær er også vise kraftigt forøge immunforsvar funktion. Dette tilskrives det højeste indhold af flavonoider, som er antioxidanter. Også andre forbindelser i hyldebær, kaldet anthocyaniner, har en anti-inflammatorisk virkning, hvilket kan forklare effekten ømhed, smerter og feber.
  • Hvidløg: Hvidløg har stærke anti-viral, antibiotika og anti-svampe egenskaber og øger immunsystemet i almindelighed. Undersøgelser har vist, at dem, der forbruger hvidløg dagligt er to tredjedele mindre tilbøjelige til at fange en forkølelse.
  • Echinacea har et ry som en immun booster, og forskning synes at validere dette. En undersøgelse fra 2007 af University of Connecticut kombinerede resultater fra 14 tidligere rapporteret studier, der undersøger echinacea og konkluderede, at echinacea kan skære chancerne for at fange en forkølelse med mere end halvdelen, og forkorte varigheden af ​​en forkølelse med et gennemsnit på 1,4 dage.
  • Quercetin: Det har ikke kun vist sig at have ekstremt høje antioxidant egenskaber, men det har også vist sig at have immune øge kapacitet, især når under stress, og især når det tages med vitamin C. Det er også anti-viral. Kilder omfatter bl.a. skind af æbler (røde æbler har mest), røde eller mørke druer, soltørrede rosiner, broccoli, rødløg, bær (især blåbær, tranebær, tyttebær), citrusfrugter, kirsebær, pærer, grøn te, ginkgo biloba, grapefrugt frø, sort te, bladgrøntsager og bønner.
  • Andrographis: Denne urt er alment tilgængelig i kosttilskud. Det er traditionelt anvendes til behandling af infektioner og sygdomme, der ofte anvendes inden antibiotika. Andrographis er også rapporteret at have anti-hepatotoksisk, antibiotikum, malaria, anti-lever-, anti-inflammatorisk, anti-slangegift, og antipyretiske egenskaber, foruden den generelle anvendelse som et immunstimulerende middel. Det har endda for nylig vist sig at besidde anti-HIV egenskaber.
  • olie: Denne gruppe indeholder laurinsyre som har vist sig at have anti-virale og antibakterielle egenskaber og monolaurin (fundet i laurinsyre) kan ødelægge lipid-overtrukne vira, såsom influenza.
  • Goldenseal: Denne gruppe indeholder Berberin som har vist sig at øge blodgennemstrømningen til milt og stimulere aktiviteten af ​​makrofager, hvide blodlegemer, som er en vigtig del af immunsystemet. Det er normalt rådes til at tage Gyldensegl med echinacea henblik på at afværge forkølelser og flus.
  • Lakrids: Lakrids er en potent antiviral urt anvendes mod en bred vifte af virale midler. Den indeholder otte antivirale forbindelser, der alle inhiberer samt blok virus at trænge ind i kroppens celler. Det øger ved at øge niveauet af interferon og glycyrrhizinsyre fundet i lakrids har vist sig at standse væksten af ​​nogle vira, såsom influenza A. Det har en handling, der svarer til hyldebær (se ovenfor).
  • Probiotika (yoghurt, etc.): En probiotiske vil bestyrke dit tarmflora, som er afgørende for en ordentlig fordøjelse og optagelse af næringsstoffer. Dette er en nøglefaktor til et godt helbred og et stærkt immunforsvar og probiotika synes at stimulere hvide blodlegemer.
  • Sort te: Folk, der drak 5 kopper sort te en dag viste sig at have 10 gange mere interferon i blodet end ikke drikke det. Aminosyren ansvarlige (L-theanine) findes også i grøn te og koffeinfri versioner.
 6. 6
  Få vaccineret. Den influenza kan forebygges eller mindskes gennem vaccinationer og vacciner ændring fra år til år for at holde trit med de virale ændringer, så de er rettet mod de mest sandsynlige influenza gør det runder for denne sæson. Folk, der har sænket immunitet, herunder de meget unge og dem over 50, kan drage fordel af at have en influenzavaccination, men sørg for at gøre din forskning, før de søger en, som du har brug for at blive overbevist om, at dette er den mest hensigtsmæssige metode til at afværge influenza i din egen sag.
 7. 7
  Hold dig varm. Skønt at få kolde faktisk ikke forårsage en forkølelse eller influenza (virus gør), kan være kold reducere din udholdenhed og at du føler dig ulykkelig og træt. Hvis din krop føles kold og du har allerede været udsat for influenza eller forkølelse virus, kan din personlige reaktion på den kolde være nok til, at influenza eller forkølelse til at tage fat.

Tips

 • Du vil stadig få forkølelser og influenza, men din primære mål er at minimere deres indvirkning, sværhedsgraden og varigheden ved at være fit, der har en boostet immunsystemet og ved at holde aktiv.
 • Nasal kunstvanding med varmt saltvand kan hjælpe med at opklare dine bihuler af slim, som bærer den kolde eller influenza-virus. Mest luftvejsvira er varmefølsomme og vand, der er kun to eller tre grader over kropstemperatur kan være effektiv til at immobilisere disse vira.
 • Det lyder hokey, men den tid, det tager at synge følgende sang to gange, er den tid, det tager at dræbe bakterier, mens vask. Syng følgende to gange, mens vaske dine hænder (til tonerne af "Row, Row, Row din båd"):
  Vask, vask, vaske dine hænder.
  Se bakterier til at ned i afløbet,
  Få dem pæne og rene! Anden sang at synge, når vask hænder er Happy Birthday, sunget to gange.
 • Drikke urent vand og spise usikre produkter, der kan indeholde farlige mængder af E. E. coli kan føre til symptomer såsom mavesmerter, opkastning og kvalme.
 • Den bedste måde at forebygge influenza er at få vaccineret. Under indgangen influenzasæson giver sygeplejersker og frivillige influenza vaccinationer i tilfældige steder. Kig efter det i din købmand, lufthavn, selv som tilfældigt som lokale messer og markeder. De bedste steder er apoteker, sygehuse, lægens kontorer og MinuteClinic er. (I Europa er MinuteClinic anbefales, fordi de giver ud influenza vaccinationer hver dag i vaccination sæsonen, ikke én bestemt dag som andre.)
 • Fyld munden med vand, mens du tager et bad. Spytte vandet ud når du er færdig. Gør det til en daglig habit.It vil beskytte dig mod hyppig gentagelse af kulde.
 • En af de vigtigste ting er for vask dine hænder! Når din klar til at spise vaske dine hænder. Når du kommer hjem fra skole eller en butik vaske dine hænder. Når du kommer hjem fra arbejde vaske dine hænder! Også en anden måde at forhindre fra at få influenza er at få influenza skudt! Det er smertefuldt, men tro mig det vil betale sig og hjælpe dig forblive sunde!
 • Undgå kortison. Det hæmmer immunsystemet.
 • Ingefær indeholder phenolforbindelser, der er ansvarlige for at afslappe musklerne i maven, og forklarer ingefær effekt at lempe køresyge. Gingeroler fundet i ingefær, er blevet opdaget af japanske forskere til at blokere de organer refleks at kaste op. Ingefær har også vist sig at have anti-inflammatoriske og antipyretiske egenskaber og kan således anvendes til nogle af de symptomer forbundet med forkølelse og influenza.
 • Honning indeholder vitaminer og mineraler, som kan forbedre immunsystemet. Rå honning er den bedste.
 • Gurkemeje er en anti-inflammatorisk og immunstimulerende. Når taget internt, kan det tendens til at fortynde blodet.
 • Prop op dit hoved, og har en kølig drink. Dette kan gøre du føler dig mindre varmt.

Advarsler

 • Må ikke tage din forkølelse eller influenza til at arbejde. Det er uretfærdigt at andre arbejdstagere, og du vil komme hurtigere, hvis du hvile for den første dag eller to af en forkølelse eller influenza. Dvælende forkølelse og influenza gøre dig synes ghoulish og martyr-ish på arbejde - brug sygefravær til at forbedre hurtigt. Selv hvis du er nødt til at gå uden løn for en dag, er det sandsynligvis være et bedre afkast end bærer en sygdom, der påvirker din præstation for kommende måneder.
 • Altid kender de mulige bivirkninger af kosttilskud, før du bruger dem og tale med din læge først for at se, om medicinen er det rigtige for dig.
 • Må ikke lægge alle dine æg i én kurv - ikke stole på den ene vitamintilskud eller bare motion for at holde dig i form. Holde sund og rask er en kombination af ernæring, motion, positiv tænkning og omhyggelig hygiejne.
 • Tal med din læge, før du bruger lakrids, hvis du har forhøjet blodtryk.
 • Se din læge, hvis en høj feber fortsætter i mere end 24 timer, mindre tid til børnene og tage enhver baby eller barn med høj feber til lægen med det samme.

Ting du behøver

 • Ferskvand
 • Sund mad
 • Egnede vitaminer