Wkedk

Hvordan til at være udadvendt

I modsætning til populær tro, behøver du ikke være sikker for at være udadvendt. Tænk over det. Du har sikkert kendt folk, der var usikker og udadvendt på samme tid. Det er fordi det at være udadvendt har intet at gøre med at tro på dig selv, det har alt at gøre med praksis. Nu, hvis du ønsker at være charmerende, bliver du nødt til at opbygge selvtillid, men bliver mere udadvendt, er faktisk temmelig nemt. For at komme til et punkt, hvor du føler dig tryg at tale med helt fremmede, følge disse trin. Nogle gange kan det føles akavet at være omgivet af mennesker, der er mere selvsikker og udadvendt end dig, så du kan føle sig mere komfortable møde nye mennesker med disse trin.

Steps

Hvordan til at være udadvendt. Foster din nysgerrighed om mennesker.
Hvordan til at være udadvendt. Foster din nysgerrighed om mennesker.

Være udadvendt

 1. 1
  Foster din nysgerrighed om mennesker. Uanset hvor du går, så prøv at observere folk, og stille spørgsmål om dem. Jeg spekulerer på, hvad hans forældre se ud? Jeg spekulerer på, hvad hendes yndlingsfarve er? Er han fra her? Er hun pigen jeg så i biografen i sidste uge? Det vil tage nogen bevidst indsats, men du kan ikke være udadvendt, hvis du ikke giver en hoot om mennesker.
 2. 2
  Smile til folk. Gør det til et mål at smile til én person om dagen. Det kan være nogen, og det kan være den mest subtile Smil. Et hurtigt blik parret med en smørret, derefter køre væk, hvis du ønsker det. Jo mere du gør det, selv om, det mindre skræmmende vil det være. Det er nemmest at smile på nogen, når de går ind i et rum, eller når du går ind i et rum, fordi det er et simpelt venlig hilsen, og det synes ikke så tilfældigt. Til sidst vil du ønsker at komme til et punkt, hvor du smiler instinktivt når du foretager første øjenkontakt med nogen.
 3. 3
  Sørg for at forbedre venskaber med mennesker du møder, vil det sætte dig ind i løkken og i stedet for bare hænge ud med folk, du vil forbedre dine relationer med andre.
 4. 4
  Tillad dig selv at være morsom! Prøv at lave vittigheder om ting, som du har til fælles med andre mennesker. Ligesom hvis du har en intern joke med en person, du hænge ud med så prøv og lave en joke om det. Være sjov vil også lette op stemningen, og gøre folk ønsker at være omkring dig.
 5. 5
  Spørg folk spørgsmål. Igen, giv dig selv det mål at gøre dette en gang om dagen. Den standard "hvordan er du" ikke rigtig tæller, fordi folk bruger det som en hilsen snarere end en reel spørgsmål. Hvis du allerede har udvekslet øjenkontakt og smiler med nogen, og du er tæt på, starte med at sige "Undskyld mig, men jeg tænkte på..." eller "Hey, jeg kan spørge dig om noget?" og udgør et spørgsmål. Dette er hvor nysgerrigheden kommer i spil. Her er nogle ideer:
  • Hvad synes du om, at bogen / blad?
  • Du ser bekendt ud. Arbejder du i biografen?
  • Er det en egyptisk barn sele?
  • Hvad synes du om dette som en gave til en mor?
 6. 6
  Giv en kompliment. Hvis du er interesseret i mennesker, er du forpligtet til at lægge mærke til små ting, som du kan lide eller værdsætte, som:
  • Jeg har læst den bog. Godt valg!
  • Jeg elsker disse sko. De går godt med denne nederdel.
  • Det er en fantastisk klipning.
 7. 7
  Tal med et par fremmede om dagen. Brug de forrige trin, vil du være at nå ud til folk, og øvelse gør mester. Sæt dig selv i miljøer, hvor der er masser af folk, du ikke kender, og masser at snakke om, som en bog eller musikbutik. Der vil være tidspunkter, hvor nogle mennesker er kolde og afvisende, og det er normalt! Du må ikke tage det personligt. Og der er tidspunkter, hvor du vil kludder og føles som et fjols - og det er normalt også! Bare grine det og komme videre. Du behøver ikke at være helt sikker, for at være udadvendt, og når du føler selvtillid holder dig tilbage, så tænk på folk, du kender, der har deres usikkerhed, men er stadig venligt til fremmede alligevel. Hvis de kan gøre det, så kan du, ikke?
  • Sørg for at du nyder dig selv. den nemmeste måde at være mere udadvendt, er at gøre andre mennesker føler sig trygge og naturligt omkring dig. Have det sjovt!

Tips

 • Vær dig selv og indse, at ikke alle vil kunne lide dig.
 • Aldrig handle som en person, du ikke er.
 • Se aldrig trist, når en gruppe af personer, du ikke rigtig kan lide eller ikke rigtig venner med. Start en samtale og holde cool. Men hvis de er betyder, og begynde at blive betyder for dig, ignorere dem og starte samtaler med en anden.
 • Husk, at det ikke kommer til at være bare en hurtig transformation fra genert til at stille. Det kan tage dage, måneder eller endda år til at være på din bedste konfidensniveau. Tag din tid selv. Øv at være udadvendt ved at chatte med mennesker. Det kunne være i klasseværelset eller bestyrelseslokalet. Det gør ikke en forskel.
 • Du behøver ikke at være en "bad boy" for at få de damer, bare være rart og respektfuld, og har en god sans for humor
 • Når du føler dig tryg at nå ud til folk, tage det næste skridt. Lær at have en god samtale og hvordan man kan være charmerende.
 • Må ikke handle som en, du ikke og tale til alle i gruppen!
 • Gå op til folk. Hvis du ser en person, du ikke kender, men synes temmelig cool, bare sige "Hej, hvad er dit navn?" og derefter efter de reagerer sige "Jamen, jeg er (indsæt navn), og du skal være min nye ven." De vil sandsynligvis reagere på dette, som om du er underlig, men det er normalt. Det vil gøre dem se, at du er venlige og du har ikke noget imod at tale med folk.

Ting du behøver

 • Courage
 • Venlighed
 • En god (og ikke far lignende) sans for humor