Wkedk

Hvordan til at skrive til en person, der er blevet diagnosticeret med kræft

Det er svært at skrive til en person med kræft, især hvis du er usikker på dine følelser selv. Hvis modtageren er en elsket en, kan du føler forvirret, såret eller bange. I livet kan man ikke undgå smerter. Du kan hjælpe med at gøre det synes mindre smertefuldt gennem din oprigtige støtte.

Steps

Hvordan til at skrive til en person, der er blevet diagnosticeret med kræft. Vælg ægte bekymring over sympati.
Hvordan til at skrive til en person, der er blevet diagnosticeret med kræft. Vælg ægte bekymring over sympati.
 1. 1
  Uddan dig selv. Før du skriver, lære, hvad du kan om karakteren af ​​sygdommen, og specifikt om patientens individuelle forhold fra hans eller hendes familie eller venner. Men giv ikke lægelig rådgivning: lægens har taget sig af allerede.
 2. 2
  Vælg ægte bekymring over sympati. De har brug for at vide, at du støtter og omsorg for dem, ikke at du har ondt af dem. Det mest vigtige ting at gøre, når du skriver dette brev er at sikre, at de forstår, at du er der for dem og omsorg for dem. Du bør ikke skrive at sige, hvordan du føler om deres diagnose.
 3. 3
  Være oprigtig, men taktfuld. Kræft kan være terminal, håndterbar, eller helbredes. Under alle omstændigheder bør du være forsigtig med ikke at nærme sig patienten som om du anser dem for at være uhelbredeligt syg. Må ikke nærme sig dem med en »endelig farvel 'tone i dit brev.
  • Der er flere og flere kræft overlevende historier end tidligere. Mange alternative helbredende behandlinger tilbyde løsninger, der har arbejdet for nogle patients.Visit disse websteder til at læse nogle af disse historier. Du vil føle mere håbefuld, og det vil afspejle i din tone. Du kan endda kortvarigt foreslå nogle sådanne behandlinger eller hjemmesider, hvor patienten kan læse mere. En kræftpatient er på udkig efter den mindste skygge af håb, så alt der tilbyder muligheder for helbredelse i de dystre dage efter diagnosen, ville være velkommen.
  • Men ikke stress terapi eller hjemmesider til at besøge, er din skriftligt. Det er i orden at nævne det kort, men ikke bo på emnet kræft: snakke om de ting, du normalt ville også. Mind dem om, at livet går videre.
 4. 4
  Hvis patienten er troende, og du er også, sige, at du vil bede for dem. Det er en sygdom, der kommer ud af ingenting, og ingen ved, hvordan det syge ende. Med andre ord kun Gud har svarene, og det ville være en trøst for den person at vide, at der er folk der påberåber Ham.
  • Skriv i dit brev, at du agter at have dit sted for tilbedelse dedikere en service til dem, eller noget af den slags, og følg derefter igennem Selv hvis du ville have den service være en anonym patient,. At bevare deres privatliv, de vil føler opløftet af den større mængde bønner, at de vil modtage.
 5. 5
  Vigtigst er det, husk at der er liv både under og efter kræft. Kræftpatienter behøver ikke altid ønsker at tænke eller tale om sygdom. Gør et punkt til at skrive om de sædvanlige ting du ville snakke eller skrive om.
 6. Vær forsigtig med at tilbyde enhver rådgivning uden din egen erfaring. Hvis du ønsker at tilbyde positive ord, skal du vælge dem omhyggeligt, deling tanker og ideer, der er opløftende og give styrke. Igen, det er din personlige støtte, der vil være mest nyttige.
Læs dit brev, før du sender den. Sæt dig selv i den andens sted og sørg for, at dit brev er noget, du ville ikke noget imod at modtage.

Tips

 • Tal fra dit hjerte. Selv om sygdommen er terminal, kan du stadig tale hvad der er i dit hjerte. Efter hospice blev bragt i, jeg sendte simpelthen et kort, der sagde "Håber du tager tingene let, og er omgivet af varmen for os alle, der elsker dig."
 • Hold overordnede tone i dit brev positive, ikke negative. Genlæse dine ord og lukker på en positiv tone.
 • Hold din tone svarer til, hvordan du måske skrive til en person, der lider af en alvorlig, men almindelig sygdom. Kræft kan ikke være en almindelig forkølelse, men det er ikke usædvanligt!
 • Nævne nogen lignende sager, du kender, som havde et positivt resultat. Dette giver et glimt af håb.

Advarsler

 • Undlad at skrive et bogstav og forsvinde. Ægte støtte kommer med fortsat handling, ikke bare et par ord.
 • Må ikke kommentere om ting, som du tror, ​​de kunne eller burde have gjort anderledes for at forhindre sygdommen. Selv om det er sandt, er det ikke støttende.
 • Da personen er sandsynligt under meget fysisk og følelsesmæssig stress, kan du få nogen form for reaktion. Vær venlig ikke at blive skuffet, selvom reaktion synes uvenlige.
 • Må ikke fortælle patienten, at de "skal" tænke positive tanker for at få det bedre. Siger dette sætter en uacceptabel byrde på patienten, og det er ikke engang sandt.