Wkedk

Hvordan til at gøre en kip up (sparke op)

Nogensinde se en Jackie Chan film, og spekulerer på, hvordan han går fra liggende fladt på ryggen til stående op i en flash? Det ser ud som han springer op fra gulvet uden besvær, men du kan gøre det også med lidt øvelse! Her er hvordan.

Steps

Hvordan til at gøre en kip up (sparke op). Lig fladt på ryggen.
Hvordan til at gøre en kip up (sparke op). Lig fladt på ryggen.

Face-up-metoden

 1. 1
  Lig fladt på ryggen.
 2. 2
  Træk dine ben op til brystet. De kan bøjes ved knæene, eller (hvis du virkelig fleksibel) holdes lige.
 3. 3
  Put dine hænder fladt på jorden ved siden af dine ører. Hold dine fingre peger mod toppen af ​​dine skuldre.
 4. 4
  Rulle tilbage, så alle din vægt er på dine skuldre. Din ryg under dine skuldre og din bageste bør være i luften.
 5. 5
  Kick dine ben op direkte i luften. Den vigtigste del er at sparke opad så hårdt, som du kan, ikke i en vinkel.
  • Din krop skal flyve i luften fra den kraft af dig sparke benene.
 6. 6
  Presse hårdt med hænderne, så snart du føler din momentum skifter opad. Billede, du laver en baglæns push-up, og skub så hårdt som du kan.
  • Prøv at gøre denne bevægelse som eksplosiv som muligt.
  • Der er ingen vej tilbage på dette punkt - du enten udfylde kick-up eller jord fladt på ryggen. Tid til at give det din alle!
 7. 7
  Land i en squat. Når du føler, at følelsen af ​​vægtløshed lige før du er ved at falde nedad, træk dine ben nedad så hurtigt som du kan. Snap dem hårdt ned, og det momentum vil forårsage resten af ​​din krop til at hvirvle opad (lander på tæerne først). Du vil pludselig, næsten magisk, være på dine fødder.

Face-down metoden

 1. 1
  Ligge med forsiden nedad på gulvet.
 2. 2
  Bøj dine ben på knæ og krølle dem op. Hælene skal røre bagsiden af ​​lårene.
 3. 3
  Put dine hænder fladt på jorden ved siden af dine ører. For en face-down kip-up, kan du bruge flade håndflader eller knytnæver - alt efter hvad der virker bedst for dig.
 4. 4
  Kick tilbage hårdt med benene, samtidig med at skubbe op med hænderne. Flyt dine arme som du laver en pushup, mens flippe dine ben hårdt tilbage. Mellem momentum i dine ben, og de lille skub opad fra dine hænder, bør du være i stand til at vende ind i en hugsiddende stilling.

Tips

 • Hvis du stadig falder på ryggen, er du nødt til at sparke hårdere, eller du har brug for at vente, indtil du føler dig vægtløs, før snapper ned. Mange mennesker føler sig akavet og hjælpeløse, når sparke op, så de instinktivt trækker benene ned. Dette vil gøre dig i stand til at gøre en kip-up, skal du virkelig gå efter det.
 • Det mest almindelige problem med kip-ups er mennesker falder på ryggen. Dette er fordi du tøver, når du sparke opad. I det øjeblik du nå dit fulde back roll du nødt til at sparke op. Det bør være en glidende bevægelse.
 • Når rullende, ikke trække dine ben så langt over dit hoved som muligt. Hvis du gør det gør du over-spole, og det forhindrer dig glatning korrekt i luften, når de lander.
 • Du vil få det, hvis du prøver hårdt og holde på det. Giv ikke op!
 • Du kan finde skubbe med hænderne og sparker på samme tid at være lettere for dig at rydde jorden. Prøv en bred vifte af kip-up metoder til at afgøre, hvilken er nemmest for dig, personligt.
 • Du har brug for meget stærke triceps. Må ikke give op. Gør dette på en blød måtte, så du ikke skader dig selv.
 • Benene skal være i niveau med dine øjne, når rulle tilbage, og begyndere kan drage fordel danne en rombe med deres ben, med fødderne møde på toppen.
 • Hvis du stadig falde på ryggen, du er ikke skubbe ud med hænderne hårdt nok. Du har brug for stærke triceps til at gøre dette, men give det dit bedste, og du vil få det.
 • Praksis. Nogle kan gøre dette skridt automatisk, andre tager måneder at få det. Må ikke blive modløs, hvis du ikke kan gøre det i første omgang, det tager praksis. En god måde at øve, er at gøre 20-40 normale ruller, 3 sæt 20 sekunder broer, og har en partner, som du kan nå ud til, hvis du begynder at falde bagover. Prøv at forsøger en kip op 35 gange om dagen, eller mindst en uge. Øve gør alting lettere.

Advarsler

 • Brug en workout mat eller en anden blød overflade. Dette gør laver en kip-up betydeligt hårdere end på en hård overflade, men vil beskytte din tilbage fra skader, bør du falder, mens du prøver.
 • Dette kan være farligt, da det indebærer faldende din ryg, hvis du laver en fejl. Vær omhyggelig med ikke at falde på noget skarpt eller stumpe.
 • Du kunne komme til skade, hvis du prøver en kip op på en sofa, fordi (a) du ikke har en masse plads, og (b), kan du lander på toppen af ​​sofaen og få ondt temmelig dårlig.