Wkedk

Hvordan til at forberede en svømmetur mødes

Alle svømmere ved, du har brug for at være veludhvilet til stævner. Du skal være udhvilet, men ikke træt og doven. De tips, der følger bør hjælpe dig med at finde en god balance.

Steps

Hvordan til at forberede en svømmetur mødes. Få i poolen og svømme, men ikke gør noget meget aerob eller ved 100%.
Hvordan til at forberede en svømmetur mødes. Få i poolen og svømme, men ikke gør noget meget aerob eller ved 100%.
 1. 1
  Få i poolen og svømme, men ikke gør noget meget aerob eller ved 100%. Komme ind og strække ud og få en fornemmelse for vandet. Boremaskiner er stor for dette. Hvis du føler behov for at gå hurtigt, gøre en kort hård sæt, men ikke går over 80% af din maks. hastighed, og sørg for dine intervaller giver dig en god mængde af resten. Dette vil få blodet flyder, vil du få en fornemmelse for din slagtilfælde, og du vil forblive udhvilet til din store mødes. Pointen er, at du har brug for at spare på energien og samtidig holde din krop konditioneret ved samme tid.
 2. 2
  Spis en god middag med masser af kulhydrater og proteiner natten før du svømme. Også nogle sunde fedtstoffer (mandler, jordnøddesmør)
 3. 3
  Gå i seng så tidligt som muligt, især hvis du får tidligt op. Natten før en mødes, du har brug for en masse søvn.
 4. 4
  Spis en let morgenmad, såsom en skål af korn og en banan eller en energi bar, hvis du svømme en formiddag begivenhed. Hvis du svømning i eftermiddag, spise en stor morgenmad og en let frokost. Spis en eller to timer før arrangementet. Bananer, crackere og almindelig toast med ingen smør i beskedne beløb er god mad. De bedste fødevarer er pasta, korn, bagels, brød, frugt og grøntsager. Disse er ud af maven i to timer, bør derfor ikke spises mere end tre timer, før svømning eller de kunne tilsidesætte energien i tide til race. Bananer er stor, fordi de har kalium, som gør dig mere modstandsdygtig over for træthed. Husk, ingen sukker!
 5. 5
  Rest. Hvis du har skole, ikke haste mellem klasser. Tag din tid gå op og ned ad trapper. Må ikke over-anstrenge dig, gemme det til løbet.
 6. 6
  Drik masser af væske. Frugtsaft og vand er de bedste væsker. Mange mennesker tror, ​​at Gatorade er god, men det er højt indhold af sukker (men kan stadig hjælpe). Kun drikke dette fem minutter før en begivenhed. Drik masser hele dagen og i løbet af mødes. Mangel på væske kan påvirke din præstation så godt, selv før du føler dig tørstig.
 7. 7
  Sæt på din badedragt lige før du forlader og samle dine ting til at mødes. Må ikke lægge Fastskins indtil efter varme op, og du er tør. Vær sikker på at du har vand og sunde snacks. Hvis du er svømning begge forsøg og finaler, vil du få brug for op til fem håndklæder, men du kan hænge dine håndklæder til tørre for at spare plads i din taske.
 8. 8
  Sæt på solcreme, hvis udenfor. Husk, det tager 30 minutter at suge i. Du ønsker ikke goggle tans, der er for visse.
 9. 9
  Lyt til nogle gode pumpe op musik. Tilslut din iPod eller discman og lytte til din favorit blanding af melodier. Dans, hvis nødvendigt, men ikke bære dig ud.
 10. 10
  Visualiser din race. Sæt dig ned et roligt sted, og visualisere løbet fra det øjeblik, du er oppe på blokken til det øjeblik du rammer muren. Visualiser det nøjagtige tidspunkt, som du ønsker at se på den tid bord. Dette hjælper med at holde en positiv holdning.

Afhængigt af hvilken slags person du er, kan du ønsker at få pumpet. Har en super intens, men hurtig pre-race i 30 sekunder af push-ups, sprællemænd, eller anythings der passer dig til at få dig i gang, 10 minutter før din race.

Tips

 • Du bør altid strække før din mødes, strække i ca 20 minutter derhjemme, laver arm gynger, og strækker disse quads, især for breaststrokers.
 • Det er en god ide at ophøje dine fødder for omkring en time, mens du hviler. Lå på ryggen og sætte fødderne op på en stol. Træk vejret langsomt og dybt. Nu er et godt tidspunkt at gøre visualisering af din race strategier eller afslapning øvelser.
 • Husk altid at holde dine briller og kasket tæt på alle tidspunkter, og se bord, så du kan være forberedt til dit arrangement.
 • Hold dig varm, når ikke svømning. Bær din favorit sweatpants og comfiest sweatshirt.
 • Skriv ned dine løb, så du ikke går glip af noget.
 • Bare slap af, ikke stress over noget, og nyd dig selv, mødes er en god mulighed for at obligation med venner og få nye.
 • Især i løbet af sommeren, skal du et væld af vand. Fire til seks vandflasker bør få dig igennem mødes. Hold dig til én flaske Gatorade, omkring en slurk før / efter løbene. For meget Gatorade vil få dig sukker højt, hvilket vil bare lade dig ned til højre, når du har brug for energien.
 • Må ikke blive for nervøs. Det kan påvirke din præstation.
 • Prøv og tage sig af visse kropsfunktioner, før kapløbet om muligt! Nervøs mave kan altid løsne tingene op som du nærmer blok.
 • Mit gæt ville være dette er korrekt, som de siger man skal ikke svømme efter at spise, drikke alkoholiske drikkevarer. Antages det, ville jeg synes hvile tæller ind i dette, også. Men jeg er langt fra at være en atlet eller "sport", så ville jeg ikke vide engang halvdelen af, hvad en coach ville vide.

Advarsler

 • Må ikke spise en masse sukker-kunstig energi gør dig ikke hurtigere i vandet.
 • Drik aldrig nogen former for energi eller sodavand på løbsdagen, vil det kun klart ud dine elektrolytter og stress dine muskler.
 • Spis ikke for meget. Du kan være søvn berøvet men ikke være fristet til at lægge op på kulhydrater for at kompensere for den tabte energi. Hold dig til en 3000 kalorieindhold kost på løbsdage, og materiel op på fødevarer, når du er færdig svømning, især fødevarer med højt proteinindhold. For meget mad før en mødes vil veje dig ned, garanteret.
 • Mens han var på møde være i din "zen" mode. Må ikke bekymre dig om, hvad der foregår omkring dig, bare lukke øjnene og slappe af.

Ting du får brug for svømmetur mødes

 • Goggles
 • Svøm Cap
 • Praksis og Race Suit
 • Håndklæde (normalt én for hvert arrangement og varme op)
 • Korrekt påklædning (Må ikke sidde med noget tøj mellem hændelser) betydning sveder og sweatshirt
 • Water Bottle