Wkedk

Hvordan underviser svømme lektioner

Da jeg var på college, vores Physical Education foredragsholder lærte en meget nervøs ex-politimand i 40'erne til at svømme i en halv time! Hans metode var meget enkel, men det virkede som en charme. Privatlivets fred for kollegiet puljen var en bonus.

Steps

Hvordan underviser svømme lektioner. Har eleven sidder på kanten af poolen og se på, mens du viser dem, hvordan man udføre visse slag, og hvordan til at flyde.
Hvordan underviser svømme lektioner. Har eleven sidder på kanten af poolen og se på, mens du viser dem, hvordan man udføre visse slag, og hvordan til at flyde.
 1. 1
  Kom i den lave ende
 2. 2
  Har eleven sidder på kanten af poolen og se på, mens du viser dem, hvordan man udføre visse slag, og hvordan til at flyde. Flydende er en god sikkerhed dygtighed til at starte med, fordi det vil give en svømmer en pause, hvis de ikke er i stand til at gøre det til side af poolen, og er til træt til at fortsætte med at svømme. Samme åndedrag-holder færdigheder i flydende bruges også, når vandtrædning (svømme i en spot).
 3. 3
  Med din hjælp, lethed dem i puljen og hjælpe deres svømning færdigheder før lade dem gå videre
 4. 4
  Tillad studerende til at lægge på dine arme opad for at øve flydende. Lad dem vænne sig til vandet komme i deres ører.
 5. 5
  Fortæl dem til at tage en dyb indånding, holde vejret i deres mave for at få dem til at flyde, og holde deres krop stiv ved at holde deres ben op. Når benene komme til toppen af ​​vandet, de gør tager lavvandede vejrtrækninger og stadig holde sig oven vande.
 6. 6
  Hvis de er komfortable, begynde at undervise slagtilfælde ved at få dem til at svømme en meter (fra kanten af puljen til dine arme), derefter gradvist øge afstanden, da de forbedrer
 7. 7
  Nogle mennesker lærer at svømme under vandet, før de svømmer oven på vandet. Sørg for, at de ved, hvordan man kommer op efter luft hvert par streger, så de ikke får alt for træt.
 8. 8
  Øvelse, øvelse, øvelse. Svømning er udviklende og det tager tid at øve hver færdighed. Du vil ikke ligne en pro i en sommer, men du vil være på din måde!

Tips

 • En Badesikkerhed instruktør klasse tilbydes af din lokale Røde Kors afdeling er den bedste måde at lære en professionel måde at lære svømme lektioner.
 • Det er meget sværere at løse et problem, når barnet er i high school, så børnehaveklasse: fokus på teknik så meget som simple svømning!
 • Du er nødt til at være ansvarlig og seriøs om at lære andre, hvordan man svømmer. Én forkert bevægelse, og et lille barn kunne traumatiserede, og du ikke ønsker det! Når du kommer ind i det, vil du være at have så meget sjov!
 • Hvis du underviser meget små børn (fem og under) konkurrencedygtige svømning, prøv at have dem gøre "arm remskiver" med kickboard: De svømmer freestyle i næsten et catchup bore stil, sensationsprægede på kickboard i toppen af ​​hvert strøg.

Advarsler

 • Swim hjælpemidler (såsom kickboards) kan gøre at lære at svømme sjovt, og hjælpe med at øve færdigheder som at trække vejret teknik og sparker. De bør dog ikke påberåbes for at holde en ikke-svømmer oven vande - det er instruktørens opgave at holde deres studerende sikkert!