Wkedk

Sådan svømme en 50 yard freestyle


Svømning er ikke en tur i parken. Det er en intens træning, der tager år at perfekt. Hvis du er interesseret i et konkurrencepræget svømning, ligesom de 50 yard (eller FINA Meters) freestyle, skal du følge nedenstående trin for at forbedre din slagtilfælde teknik og slagtilfælde strategier. Den 50 yard (eller meter) svømmetur er den hurtigste og korteste konkurrencedygtige svømning begivenhed. Minut detaljer vil majorly påvirke den samlede præstation, og konkurrencen i denne begivenhed er ganske muligvis den mest ubarmhjertige. Mens dette begivenhed svømmede som 50 yards i mange ligaer i Europa, internationalt, mandat af FINA, begivenheden er 50 meter.

Steps

Sådan svømme en 50 yard freestyle. Springer ud af startblokken, når udgangspunktet "bip" slukker.
Sådan svømme en 50 yard freestyle. Springer ud af startblokken, når udgangspunktet "bip" slukker.
 1. 1
  Springer ud af startblokken, når udgangspunktet "bip" slukker. Vær sikker på at springe udad mod flagene og være i en strømline position, før du går i vandet. Sørg for at du ikke bare slippe ud i vandet 2 ft fra start blok. Øve og perfektionere en racing dyk kan være kritisk i at sænke tider. Vær sikker på at dække de mest vandrette afstand muligt, mens dykning.
 2. 2
  Brug en kraftig delfin kick off startblokken. Fortsæt denne for omkring 5 meter / meter eller længere, hvis det ønskes. Må ikke overstige 15 yards / meter.
 3. 3
  Rulle på den side (således at denne arm vender nedad mod bunden), der kommer til at trække først. Vær sikker på at være i stream line position gennem dette trin. Må ikke trække vejret den første eller anden slag fra starten.
 4. 4
  Tag armen vender bunden ud af strømline position og træk den lige tilbage i en insisterende bevægelse. Ved at gøre dette vil medføre resten af ​​kroppen til at rotere i den anden side.
 5. 5
  Opsaml arm, der netop har trukket over vandet hurtigt i en bøjet men afslappet stilling. På dette punkt, at denne arm har ikke indtastet vandet endnu.
 6. 6
  Engagere den arm, ikke har trukket i en let bøjet stilling omkring 6 - 8 inches under overfladen.
 7. 7
  Thrust arm i vandet, så det er helt lige og er omkring 4 - 6 inches under overfladen. På dette punkt skal armen være lidt uden skuldre bredde.
 8. 8
  Træk armen lige tilbage med magt. Vær sikker på at engagere hofter inden du trækker for at maksimere effekten.
 9. 9
  Gentag trin 4 - 6 (herunder to dele), indtil svømmeren er omkring to meter væk fra væggen.
 10. 10
  Med den endelige arm-pull ind i væggen, nå og begynder at rulle ind i et flip førende med armen og følge op med hovedet.ikke dykke under vandoverfladen, vende ved overfladen!
 11. 11
  Bring begge fødder over vandet hurtigt og placere dem cirka 10 - 12 inches under overfladen af vandet og på væggen. For at øge hastigheden af ​​flip-igen føre kroppen med hovedet og fokusere på en stram flip, guffe knæene, med benene bevæger sig meget hurtigt, når over overfladen.
 12. 12
  Skubbe væk fra væggen - og som du er vendt på ryggen, twist at rotere til den korrekte position, mens du trykker. Brug en kraftig delfinspark til hurtigt at fremskynde for omkring 5 - 10 yards / meter.
 13. 13
  Gentag trin 3 - 6, indtil du rører muren på en endelig slag på finish på din svømmetur.
 14. 14
  Ved afslutning, fokus på at røre væggen, mens du stadig går så hurtigt som muligt, ikke trække vejret i de sidste 5 meter / meter, så du kan fokusere på hastigheden ikke på at få din næste åndedrag. Berøring med opsvinget armen, så hånden er over overfladen, så at den bevæger sig hurtigst og er synlig.

Tips

 • Kick konstant gennem hele løbet for at få den hurtigste tid.
 • Bær behagelige beskyttelsesbriller.
 • Hold din begejstring, motivation og koncentration ved altid at forsøge at forbedre din tid og teknik.
 • Den 50M svømme kræver en fuld indsats for at være svømmet ordentligt. Koncentrer dig om at smide kroppen fremad og forbruge al din energi, da det er en meget kort løb.
 • Altid bære en svømmetur fælles landbrugspolitik med henblik på at reducere modstand.
 • Sørg for at du gør flip sving, da de er den hurtigste måde at få en væg.
 • Svøm mere på dine hofter. Deres kantede form er mere strømlinet end mave (tror speedbåd form vs bugserbåd form nedenunder)
 • Træk vejret omkring 1-3 gange i løbet. Undgå indånding før en flip sving eller når efterbehandling kapløbet. Indånder ved at synkronisere hoved med resten af ​​kroppen, når det roterer til den ene side. Tag hvert åndedrag hurtigt, og derefter dreje hovedet tilbage i vandet i en behagelig stilling. Kun én goggle bør komme ud af vandet.
 • En modstander kan inspirere dig til at køre hurtigere, men ikke give den anden person til at spille eller bryde din koncentration. Der er en tid til at spille: bagefter.
 • Det er ganske svært at gøre de første par gange, men øger din hastighed, hvis du lære at gøre det korrekt. Dit hoved er formodes at være ned og afstemt med ryggen under distance svømning.

Advarsler

 • ikke cirkel svømme på svingene. Dette tilføjer tid i en svømmer race. I stedet gør en.
 • Følg alle trin som forklaret for at reducere skade.

Ting du behøver

 • Køredragt
 • Goggles
 • Startblok
 • En assistent at tid din indsats