Wkedk

Hvordan at være emotionless

Følelser spiller en afgørende rolle i vores liv. De er sanserne i vores psyke, og de er så stærke som vores fysiske sanser. Dine følelser fortæller dig, hvad du kan lide og hvad du ikke kan lide, hvad du ønsker, og hvad du gør det ikke, og fordi de leverer sådanne vigtige budskaber, skal du bringe bevidsthed og anerkendelse på dine følelser. Men når du er styret af dine følelser, kan de alvorligt påvirke din evne til at udføre og for at tænke klart i vigtige situationer. Når du har brug for at være på dit bedste, du har brug for en bred vifte af værktøjer til at holde dine følelser i at kontrollere dig.

Steps

Hvordan at være emotionless. Recitere et telefonnummer eller dit CPR-nummer til dig selv gentagne gange.
Hvordan at være emotionless. Recitere et telefonnummer eller dit CPR-nummer til dig selv gentagne gange.

Del 1: være emotionless i kritiske øjeblikke

 1. 1
  Recitere et telefonnummer eller dit CPR-nummer til dig selv gentagne gange. Dette ritual tager dig fra dit indre barn tilbage til din voksne selv.
 2. 2
  Tag en dyb indånding. Dybe vejrtrækninger holde dig ro i hårde situationer og kan forårsage betydelig forbedring i din generelle sundhed. Prøv nogle af disse metoder til at bruge åndedrættet til at steady dine følelser:
  • Træk vejret ind gennem næsen i 2 sekunder. Hold vejret i 4 sekunder. Pust ud gennem munden i 4 sekunder. Gentag mønsteret, indtil du føler dine følelser vigende.
  • Sæt dig ned i en behagelig stol og blive opmærksom på din vejrtrækning, uanset om det er dybt eller overfladisk. Forsøg ikke at ændre det, men i stedet gør næver med begge hænder og presse tommelfingrene mod pegefingrene. Slip squeeze, og derefter presse igen og holde den nede. Du vil opdage din ånde bliver dybere og langsommere med hvert klem, og du vil slappe af og slippe dine følelser.
 3. 3
  Dissociér fra situationen. Stige over hvad der sker og foregive, du observere en anden, ikke dig selv. Denne handling giver dig mulighed for objektivt fortolke en situation uden at involvere dine følelser.
  • Forestil dig, at du kigger på situationen som en outsider, uden forudgående kendskab til emnet, og ingen følelsesmæssig involvering. Med dissociation, behøver du ikke tillader dig selv at være subjektive, men i stedet du forblive objektiv, ligesom en læge, der behandler en patient. I neuro-Lingvistisk Programmering, er denne teknik kaldet "reframing".
  • Vær forsigtig med dissociation fordi det kommer med iboende risici. Adskille alt for ofte kan føre til usunde resultater i dit sind, og din personlighed, hvis du ikke er forsigtig. Kun afstand på en situation-by-situationen grundlag, ikke som din ultimative svar på enhver vanskelig situation. Nogle gange er du nødt til at stå nogle ting hoved på stedet for dissocierende.
 4. 4
  Tænke logisk. Snarere end at antage ting baseret på frygt, vrede eller lignende følelsesmæssige reaktioner, arbejder udelukkende med fakta. Logic ofte bekæmper out-of-control følelser og giver dig mulighed for at se virkeligheden i enhver situation.
  • Hvis du er bange for du vil ikke gøre godt i en jobsamtale, minde dig selv om de faktiske omstændigheder. Først ville du ikke har fået et interview, hvis du ikke har de kvalifikationer. For det andet, hvis du ikke får jobbet, kan du ikke være en god pasform til virksomheden, men det betyder ikke, du ikke er en god kandidat.
  • Opholder sig i en følelsesmæssig krise giver os mulighed for at tage veletablerede mentale genveje i stedet for at tænke tingene igennem mere markant. Når du er vant til at reagere følelsesmæssigt vanskelige situationer, er du nødt til at omskole din hjerne til at tænke logisk.
 5. 5
  Aflede tankerne. Stedet for at forblive fast i en bekymrende tankerække, stå op og gøre noget andet.
  • Vælg noget aktivt, der gør du føler dig godt. Hvis du er ked af det eller bekymret, og du kan ikke stoppe med at tænke, køre udendørs med dit kæledyr, til gymnastik for en træning gå, eller tage dit kamera og gå skyde billeder af naturen. Gør noget, der vil aktivt engagere dit sind og tvinge dine tanker væk fra følelsesmæssige dem.
  • Pick en aktivitet, der kræver intens koncentration. Prøv at strikke, sy eller anden repetitiv type aktivitet, der kræver, at du fokusere dit sind.
 6. 6
  Forvise selvstændig saboterer tanker. Må ikke piske dig ind i en vanvittig selvmedlidenhed og intern afsky. Medier billeder af den perfekte krop, den perfekte livsstil, det perfekte job og lignende er rettet mod at gøre os alle føler sig "mindre end". Du kan vælge, om ikke at underholde disse tanker.
  • Stop sammenligne dig selv med andre. I det øjeblik du sammenligner dig selv med andre, kan du reducere din egen unikke værd. Du har talenter, evner og foibles, der er unikke for dig. Eje dem og hjælpe dem til enten skinne eller forsvinde efter behov. Sammenligning er for priser, ikke mennesker.
  • Stop med at tænke, at du ikke er rustet til at håndtere en situation, eller tænker alting altid går galt alligevel. Tænke på denne måde aktivt underminerer din funktion. I stedet erstatte tanker som disse med logik, og forsøger at finde en løsning på din situation.

Del 2: udvikle vaner til at styre dine følelser

 1. 1
  Øv meditation. Meditation er en af ​​de bedste måder at mestre dine følelser. Gennem meditation og praktisere mindfulness, lærer du at erkende dine følelser, acceptere dem og lade dem gå. Selvom nogle mennesker formår at frigive følelsesmæssige vedhæftede filer på kommando, er denne generelt kun opnås efter at praktisere meditation i lang tid, og at opretholde en daglig praksis.
  • Lær at meditere på en meditation eller yoga skole. Du kan også købe bøger eller dvd'er, der vil lære dig at meditere.
  • Du kan øve en enkel meditation ved at fokusere på dit åndedræt.
   • Find et roligt sted, hvor du ikke bliver forstyrret, og antage en komfortabel stilling, der giver dig mulighed for at trække vejret dybt.
   • Inhale gennem næsen og puste til din mave, udånder fra din mave gennem næsen. Mens vejrtrækning, fokus på dit åndedræt, da det bevæger sig gennem kroppen.
   • Scan din krop med din bevidsthed fra toppen af ​​hovedet til bunden af ​​dine fødder. Bare være opmærksom på dine fornemmelser. Er det varmt eller koldt? Kan du mærke sæde / gulvet under dig? Bare mærke.
   • Hvis nogen tanker eller følelser kommer op, skal du blot anerkende dem. Forsøg ikke at ændre eller reparere dem bare acceptere dem. Så lad dem gå ud og fortsætte med at trække vejret dybt.
  • En god meditation session kan tage alt fra 5 til 30 minutter eller længere, hvis det ønskes. Når du har nået dit "sted", vil du bemærke skiftet i dit humør, tanker og adfærd. Når du er god til det, kan du bruge det på flue i situationer, der udfordrer din følelsesmæssige stabilitet, og du vil være i stand til straks at genvinde din ro.
  • Brug visualisering under meditation. Forestille sig noget, som du forbinder med en fredfyldt følelse, og koncentrere sig om dette billede i dit sind. Hver gang dit sind vandrer, anerkender, accepterer de tanker og lade dem gå. Bring fokus tilbage til din visualisering.
 2. 2
  Indrøm når du tager fejl. Mange spørgsmål i livet simpelthen ikke har en ren, enkelt svar, og man kan ikke tænke i sådanne sorte og hvide vendinger. Når du tager fejl, gøre det godt igen eller undskylder for at undgå at synke ind i altopslugende følelser af skyld eller fortrydelse.
 3. 3
  Undgå selv-saboterer adfærd. Ligegyldigt hvor vred, frustreret eller bekymret du er, ikke handler på sådanne følelser, indtil du har taget sig tid til nøje gennemgå situationen. Sæt dig selv i stand til at tænke klart og se konsekvenserne af dine handlinger.
  • Hvis en kollega kritiserer dit arbejde, afstå fra at skrive hende en vred e-mail eller sige noget Curt til hende, mens du er vred. Snarere, tage lidt tid at finde ud af, om hendes kritik er gyldig, uanset om du kan forbedre dit arbejde takket være hendes input, eller om du har brug for at bede hende om at ændre tonen i hvilken hun leverer kritik til at være mere professionel.
  • Tænk før du taler. Ofte følelser få os til at buse ud med et svar, der ikke afspejler godt på os. Tag din tid og brug visdom. Hvis du er ved at dø for at sige noget, før vi tænker det igennem, husker mundheld om, at det er bedre ikke at blive hørt og til at have folk tror, ​​du er ikke så lyse, end at åbne munden og bekræfte det.
  • Må ikke misbruge alkohol eller narkotika som en måde at begrave dine følelser. Også undgå overspisning eller undereating som reaktion på overvældende følelser.
 4. 4
  Opret nye mindmaps. Ifølge neuro-lederskab ekspert David Rock, er det meget svært at ReWire vores nervebaner. I stedet er det en hel del lettere at lave nye. Og den gode nyhed er, at nye mindmaps eller nye måder at tænke på, har en tendens til at være stærkere, fordi de er friske og meget fokuseret.
  • Snarere end at bruge overdrevne mængder af tid at forsøge at overvinde en indgroet opfattelse af dig selv som tvær, håbløs og aldrig-going overalt, lave en ny mindmap på dig selv som inspirerede, mål-orienteret og spændende at være omkring.
  • Bruge alle dine kræfter på at skabe denne nye mentale kort gennem aktioner, der bekræfter objektivt, at det er den person, du er. Med praksis, vil du forme dette nye neurale kredsløb, og du kan bare ignorere gamle ledninger, der havde dig så følelsesmæssigt overspændt.
 5. 5
  Tænk samfund, ikke sig selv. Det er meget sværere at blive følelsesmæssigt fanget i dig selv, når du er fokuseret på andre. På meget individualistiske samfund, kan selv nemt blive afgørende på bekostning af en følelse af sammenhæng med andre. Til gengæld kan det få os til at være alt for følelsesmæssigt selv involveret, fordi selvet er alt, hvad vi har at koncentrere sig om.
  • Tilslutning med andre mennesker er sundt og opløftende i en persons liv. Ved at hjælpe andre, frivilligt arbejde, hvilket giver tid til mentor eller guide andre, dele din viden og din kop sukker med andre mennesker i dit samfund, vil du finde dine følelser er ikke sådan en drivende kraft.
  • Ved at fokusere på andre, efterlade dig mindre plads og tid til at vende enhver indre følelser i overvældende passivitet eller selvstændig nød. Når andre er afhængige af dig, du finder modet komme videre med det og stoppe vælte sig i dine følelser.
 6. 6
  Giv slip på, hvad du ikke kan ændre. Du kan føle vrede, når du finder dig selv magtesløs til at ændre en situation, men du er nødt til at erkende din vrede, og slip den. I stedet fokusere på at ændre, hvad du kan, så dit sind peger i en positiv retning i stedet for at blive nedsunket i elendighed.

Tips

 • Mange mennesker føler en hel del bedre efter at græde, fordi det er en fysisk mekanisme til sortering ud dine følelser. Men når du beskæftiger sig med en følelsesmæssig situation, på arbejde, du ofte ikke har råd til at begynde at græde foran alle. Prøv at klemme huden mellem tommel-og pegefingeren virkelig hårdt. Du vil blive overrasket over, hvor effektivt det er ved at slukke for vandværket.
 • For mere undersøgelse af, hvordan man bruger logik til at omformulere hvordan du reagerer på følelser, se ind Kognitiv adfærdsterapi, eller "CBT". Læger, forskere og terapeuter acceptere CBT som et effektivt redskab til at ændre den måde du tror.

Advarsler

 • Hvis du finder dig selv prisgivet dine følelser, og du kan ikke stoppe dem, kan du blive ramt af angst, depression eller en anden tilstand. Tøv ikke med at søge hjælp fra en mental sundhed professionel. Jo før du får hjælp, jo hurtigere vil du blive taget gennem coping værktøjer, som vil hjælpe dig for resten af ​​dit liv.
 • Skæring eller såre dig selv (tidl.: spaltning dine håndled eller klemme dig selv) er ikke en mulighed at frigive din indre smerte. Ikke alene vil det skade dig og eventuelt efterlade permanente ar, men det vil kun gøre du føler værre og glide ind i en mørkere verden.