Wkedk

Hvordan man bliver en bedre offensiv basketballspiller

For basketballspillere at få succes på den offensive ende af banen, skal de udvikle gode vaner. På samme tid, bør de undgå eller fjerne dårlige vaner. Så simpelt som det lyder, har spillerne en tendens til hele tiden at gentage deres dårlige vaner på basketball domstol.

Dårlige vaner er udviklet på samme måde gode vaner er - gennem gentagelse. Nøglen derefter for trænere, spillere og endda forældre, er at praktisere de gode vaner og fjerne de dårlige vaner. Dette sker under i sæson og out-of-season praksis og arbejde-outs.

Steps

Hvordan man bliver en bedre offensiv basketballspiller. Undgå at fokusere for meget på en-til-et aspekt af handling, snarere end holdet aspekt.
Hvordan man bliver en bedre offensiv basketballspiller. Undgå at fokusere for meget på en-til-et aspekt af handling, snarere end holdet aspekt.
 1. 1
  Undgå at fokusere for meget på en-til-et aspekt af handling, snarere end holdet aspekt. Spillere, der er mere optaget af deres individuelle spil såre den samlede succes for deres hold.
 2. 2
  Være en del af spillet, i stedet for at stå rundt og ser handlingen. Spillere bør ikke være tilskuere af spillet. De skal altid inddrages og bevæger sig, selv når de ikke har basketball.
 3. 3
  Look at passere, før søger at skyde. Spillere skal altid være opmærksom på deres holdkammerater, og de defensive spillere på banen. Hvis en holdkammerat er åben og har en bedre scorings mulighed, så bolden skal ske til dem.
 4. 4
  Kig efter mere end én option på alle spil. Dette gør forsvarerne arbejdsglæde meget sværere. Spillere skal altid kigge efter forskellige scoring optioner på deres sæt spiller. Hvis den første mulighed, der åbner op fører til en god scorings mulighed, så bolden bør gøres. Ellers bør spillerne kigge efter andre muligheder.
 5. 5
  Gøre smart passerer. Telegraferede passerer er lettere for defensive spillere til at læse og muligvis stjæle. Spillere skal bruge øjne, hoved og kugle forfalskninger, før passerer basketball.
 6. 6
  Hold din cool - ikke begår en billig og tåbelig fejl efter at gøre en fejltagelse. Alle laver fejl i basketball. Når det sker på den offensive ende af banen, bør spillerne hustle tilbage og spille godt, stærkt forsvar for at gøre op for det. De bør undgå at begå frispark ud af frustration.
 7. 7
  Kend dine holdkammerater evne niveauer. Undgå at bruge forfalskninger og flytter, at dine holdkammerater ikke er klar til eller bekendt med. Du skal spille i dig selv på banen. Nye bevægelser og forfalskninger kan arbejdes på under træningen - ikke spillet.
 8. 8
  Vær opmærksom på, hvor meget tid der er tilbage på spillet ur eller skudt ur. Spillere skal altid vide, hvor meget tid der er tilbage på skud ur under hver besiddelse af. De skal også være opmærksom på, hvor meget tid der er tilbage ved udgangen af ​​hvert kvartal, halve, og spillet. Dette er enhver spillers ansvar, ikke kun det punkt vagt s og coachens.
 9. 9
  Bevar din koncentration hele hver offensiv besiddelse af. Spillere skal altid holde fokus og koncentrere sig, når spille basketball. De skal vide, hvad deres ansvar er på alle tidspunkter og også følge virkningen af ​​deres holdkammerater.
 10. 10
  Ikke bo på den samme hastighed hele spillet, hvis du gør din forsvareren vil altid vide, hvor hurtigt du vil gå.