Wkedk

Sådan spiller langsom beg softball som et team

Som du måske eller måske ikke kender, softball er en holdsport, og for at spille nogen holdsport, bør du have et hold slagplan. Tjek disse ideer til at skabe et solidt fodboldhold med en vindende attitude.

Steps

Sådan spiller langsom beg softball som et team. Kend dine begrænsninger.
Sådan spiller langsom beg softball som et team. Kend dine begrænsninger.
 1. 1
  1. Være en rolle spiller, og holde sig til det.
 2. 2
  Kend dine begrænsninger.
 3. 3
  Eksperimenter med at ramme lejlighedsvis (måske 15-25%) under træningen, og ikke i spil! Find ud af, hvad slags pladser, du kan lide at ramme, hvor du rammer bedst, og lære at gøre det godt. At være aggressiv er vigtig, men ikke så vigtigt, at du ender med at svinge på pladser, som du ikke er god til at ramme. Må ikke være bange for at tage en pitch. Hvis det at være selektiv i sidste ende betyder en højere batting gennemsnit, så slående ud 1 eller 2 gange er helt sikkert acceptable. En out er en ud (se afsnittet om "god ud og dårlige outs"). Det er meget muligt, at din batting gennemsnit kan være dårlig på grund af svingende på alt for mange pladser. Din hårdtslående koncept bør udformes på en måde, der vil maksimere fordelene for holdet. Din hårdtslående koncept skal være lang sigt orienteret og bør ikke skifte fra spil til spil. En 0,650 hitter med 0 home runs kan være lige så god eller bedre end en.500 hitter med 20 home runs.
 4. 4
  Hold din cool. Hvor mange fyre ved du, at få gale, når de er gået? De mumble ting som "pitcher kylling" og "bange for at pitche mig, hva '?". En gåtur er, det meste af tiden, så godt som et hit. At en tur mangler merit næsten aldrig bliver sagt. Hvis pitcheren går du bevidst, ofte du fortjent det en eller anden måde under eller før spillet (det hedder "respekt"). Hvis han fører dig utilsigtet, så du stadig fortjent det. Holdet filosofi om hårdtslående stater til "hit pladser du er god til at ramme", som er dybest set strejker. Ved at undlade at acceptere en tur ved at svinge på pladser uden strejke zone er i strid med holdet filosofi.
 5. 5
  Må ikke ramt bolde, hvor...
  • Du slagtilfælde bolden uden tilladelse
  • Du har svært ved at placere bolden konsekvent
  • Du skal telegrafere hvor du rammer (medmindre det er naturligvis, hvor du rammer bedst).
 6. 6
  Aldrig ofre de rene fundamentals for at ramme (rammer line drev, er selektiv, og rammer hvor du rammer bedst) bare at blive et sted, hitter. Conquer førstnævnte, fortsæt derefter med sidstnævnte.
 7. 7
  Hold din filosofi dybest set konservativ. Dette er for det meste afhænger af dens evne til det forsvarende hold. Lad os tage ekstra baser, når vi kan, men der er ingen grund til at vi ikke skulle have tro på, at vores egne spillere vil batte os (hvis de gør deres job). Softball er en hitter spil. Hvis holdet er at ramme godt, bør vi ikke have nogen problemer med at køre konservative baser. Aggressivitet på basen stier bør være omvendt relateret til hvor godt holdet er at ramme. EX: du vil ikke se nogen af ​​de bedste hold spille spillet i dag strækker mange dobbeltværelser i tripler. Når vi gør basen kører fejl, vi tager battet ud af vores hitter hænder. Lad os lade det andet hold gør fejl.
 8. 8
  Overhold det andet hold. Hvem har en stærk arm? Hvem har en præcis arm? Hvor godt er det andet holds cutoff-system synes at være arbejder? Hvor lang tid tager det for dem at få bolden ind fra marken? Disse er blot nogle af de spørgsmål, en god base coach vil være at forsøge at besvare som spillet skrider frem (samt resten af ​​holdet, du aldrig vide, hvornår du vil være basis coaching).
 9. 9
  Husk, at så længe bolden er i udmarken intet kan gøres for at forhindre løbere fra fremadrettet. Jo hurtigere en bold tilbage til indmarken, jo hurtigere kan vi forhindre en sådan udvikling.
  • De bedste kastere er dem, der kan kaste en strejke, når de har brug for. En effektiv kande er ofte en, der kaster mange bolde, men har nogle ture (det hedder "udfordre hitters"). På den anden side kan en kande, der ikke har nogen ture være under mistanke for at smide alt for mange strejker. Dette kan tyde på at han ikke udfordre hitters. Tilladte grænseværdier for gåture: 0 til 2 ture per spil og går sammen med nogen på base. Upassende grænser for gåture: walking den 9., 10. eller 11. lagkager, går med 1st base, besat. eller gå i det vindende løb (disse kaldes "utidig gåture").
 10. 10
  Hold opmanden på din side. Må ikke nogensinde argumentere med en opmand. Det gør den ikke en smule godt. Det gør kun ondt dig og holdet. En opmand kan bevidst eller endda ubevidst komme tilbage på dig og holdet. Og dommerens ubevidste er en nøglefaktor for at påvirke. For eksempel, når du er pladevat og banen er en marginal strejke eller bold kan en opmand ubevidst lede efter spor om, hvorvidt banen var en strejke eller ej. Det splitsekund du beslutter du ikke kommer til at svinge på banen, stop kigge på det. Hvis du ser på banen hele vejen forbi pladen, som hvis du eventuelt ville svinge, du lige har fortalt dommeren du troede banen var værd svinge på (mindst det var værd at kigge på!). Hvis der var nogen tvivl i dommerens mening om banen, er der ikke nu, fordi du netop gjort op hans sind. Hvis du er en bold væk fra en tur med nogen strejker og pitcher kan lide at kaste dybt, bevæge sig op i kassen. Nogle klubgodkendelsesordning kalder banen hvor det lander, andre kalder hvor den krydser din krop, og andre, godt det er en anden historie.
 11. 11
  Overhold dommerne og hvordan de ser ud til at træffe beslutninger. Udnyt deres fejl. Og ikke nogensinde lade dem vide, når de laver en dårlig opkald i vores team favør. Når de laver en dårlig opkald imod os, så lad dem vide. Men vær så subtile, at ingen spænding er oprettet. Du skal blot ryste på hovedet i ærefrygt og vantro om hvordan Mr. Umpire kunne muligvis være så dum. Jo mere du argumenterer for vred du får, jo vredere opmanden bliver, og jo mere flov du bliver holdkammerater. Og dette er helt i modstrid med det hold filosofi maksimere vores chancer for at vinde!
 12. 12
  Har gode fremmøde. Softball er ikke vores liv. Hvis det var, ville vi være at få betalt for at spille. Alt for ofte praktisere og spil er planlagt rundt om træneren evne til at deltage. Og så træneren ikke forstå, når en spiller kan ikke gøre det. Hvis du ikke kan gøre det, fint. Bare sørg for træneren kender så hurtigt som muligt. Og du behøver ikke at gøre op en historie om, hvordan din oldemor døde, og du er nødt til at gå til Rusland til begravelsen. Når du føler, du har andre prioriteter, skal du blot meddele træneren, at du ikke vil være der så hurtigt som muligt! På den anden side, er du forventes at være begejstret at spille. Sædvanligvis manglende praksis og spil viser en mangel på interesse. Dette gør kun ondt teamet. Der vil ikke være noget andet valg end at finde en erstatning afspiller.
 13. 13
  Være dedikeret. Kun du kan gøre dig selv en bedre softball-afspiller. Desuden, du skylder det til teamet. "Softball er et tænkende mands / kvindes spil", hedder Ron Gordon, ekspert i softball filosofi. Du skal være i stand til at tænke og spille efter instinkt samtidigt. Vores instinkter kan kun forbedres med gentagelse.
 14. 14
  Har spillere, der har været med holdet den længste altid starte. Medmindre at spillerne beslutter at sidde ud af spillet, kan han planer om at starte spillet. Men hvis denne spiller er at have et dårligt spil, vil han blive subbed ud.
 15. 15
  Hav en god coach. Dens et spil og alle bør have det sjovt.

Tips

 • Team regel om basen kører: Når du er i tvivl, så dias. I virkeligheden er det fremragende praksis altid at glide, medmindre du bliver viftede på næste base. Næsten altid glide, når scorer derhjemme. Hvor mange gange har du set en runner få kodet ud 1 trin, før de når næste base, fordi han ikke glide. Det er det rene vrøvl. På et tæt spille løberen vil normalt blive kaldt sikkert, hvis han glider og ud, hvis han ikke gør.
 • Husk, at hvert spil ændrer inning efter inning. Du skal også være parat til at ændre, men glem ikke at lade dit team ind på alle ændringer.
 • Træneren er ikke Gud. Han laver fejl. Men hvad er en fejl? En god coach vil træffe beslutninger, der vil gavne holdet som helhed. Ikke alle individer kan behandles som så. Softball er et hold spil. Indrømmelser skal foretages.