Wkedk

Hvordan man spiller cricket

Cricket er en holdsport spilles mellem to hold af 11 spillere Spillere er udvalgt til at danne hver "trup", og 11 spillere er udvalgt fra denne trup. Hvert hold har sin egen kaptajn, flere batsmen, flere bowlers og andre aktører, der optræder som fielders. Det er et bat-and-ball spil spilles på en nogenlunde elliptisk græsmark, i midten af ​​som er en flad strimmel, der kaldes en banen.

Steps

Hvordan man spiller cricket. Find en oval felt at spille på.
Hvordan man spiller cricket. Find en oval felt at spille på.

Opsætning af marken

 1. 1
  Find en oval felt at spille på. Feltet skal have en stribe, der løber ned ad banen længden kloge, kaldet banen. Dette er hvor bowler (pitcher) vil bowl bolden til det andet holds angriberen. En grænse linje skal være tydeligt mærket rundt om hele marken. Forordning play har banen på 22 yards i længden.
 2. 2
  Markere feltet med linjer, der angiver folder. Mærket skal være batting, afkast, popping og bowling folder.
 3. 3
  Placer wickets på banen - et sæt bag bowler, og den anden bag angriberen. Hver gærde har tre stubbe, der står side om side. På toppen af ​​stumps er bails der forbinder træstubbe.
 4. 4
  Udstyre gærdet keeper bag angriber med handsker. Han eller hun bøjer bag angriber klar til bolden til at blive ramt og er den eneste markspiller, der har handsker.
 5. 5
  Start spillet med en angriber og en ikke-angriber ud på marken for batting holdet. Den ikke-angriber ligger ved bowler, og er den angriber partner. Den angriber er klar til at blive væltet til ved at stå i en batting position foran gærdet er klar til at ramme bolden. Bowler har mulighed for at skålen enten fra 'rundt gærde' eller 'over gærdet' afhængig hans bowling strategi og feltet sat op.

Afspilning af spillet

 1. 1
  Kaste en mønt til at se, hvem der får lov til at vælge, hvilket hold er på banen. Vinderen af ​​lodtrækningen kan vælge at tage feltet eller bat først. Cricket kaptajner er dem, der gør dette, og de fleste af de beslutninger for holdene.
 2. 2
  Bowl bolden til angriberen, med normalt en bounce, før den når angriberen. Bowler forsøger at ramme gærdet bag angriber at få ham ud.
 3. 3
  Ram bolden og begge gærdespillerne køre for at forsøge at nå den modsatte poppende krølle. Når både held røre ved kroppen eller bat, jorden bag den modsatte krølle, er en løbetur scoret. Afhængig af hvor bolden er, at de kan forsøge at score endnu et løb ved at køre tilbage til udgangspunktet popping krølle. Dette skal gøres, før de andre holds fielders udskærer overliggere off træstubbe med cricket bolden, hvilket er en ud.
 4. 4
  Score seks kørsler ved at ramme bolden over grænsen uden at røre jorden. Hvis bolden når grænsen, og rører jorden i at gøre det, er batting holdet tildelt fire kørsler. Disse kørsler er automatiske medmindre løberne har scoret more.There er nogle ekstra kørsler så godt. Hvis bowler overskrider den krølle, mens bowling kaldes det en 'no ball'. Det giver gærdeholdet et ekstra løb, og samtidig bolden plejer tælles, og den eneste måde, en gærdespiller kan miste hans / hendes gærde på en no bolden ved at blive kørt ud. Hvis bowler skåle bolden uden for rækkevidde af den gærdespiller i begge sider eller over hans højde, kaldes det en 'bred kugle "og vil give et ekstra løb til gærdeholdet og bolden vil ikke blive talt.
 5. 5
  Afslutte et inning, når ti af gærdespillerne er ude, eller score kræves for at opfylde er nået. Eller den forudbestemte overs er gået.

Få en over

 1. 1
  Få angriber outs med seks på hinanden skåle, som kaldes en over, at han ikke har ramt og er alle strejker. Un-hittable bolde er ikke inkluderet i de seks skåle. Efter overstået, vender bowler retning og standpladser til den modsatte side af feltet.
 2. 2
  Fange bolden i luften, mens grænsen og angriber er ude. Begge fødder markspiller skal være i grænsen. Hvis gærdespiller rører bolden med hånden, der ikke rører battet på formål er det en out.
 3. 3
  Bryd gærdet bag bowler ved fuldtræffer fra bowler eller reflekteret fra angriber er en ud. Også hvis en gærdespiller rører eller pauser en gærde med sin krop eller udstyr, er en ud.
  • Afspejler bolden med din krop, så det ikke rammer gærdet kaldes en ud af dommeren.
  • Stumping gærdespiller er når keeperen får angriber ud ved at bryde gærdet når angriber skridt udenfor sin krølle, mens forsøger at spille bolden.
  • Outs kan ske, hvis den næste angriber tager mere end to minutter til at blive vist på banen efter de foregående gangdørens falder. Også hvis angriberen rammer cricket bolden to gange, mens ikke forsvare gærdet.
 4. 4
  Interferens fra en gærdespiller kaldes en ud. Dette omfatter ikke løber gennem stien til den markspiller med bolden for at afholde ham fra at kaste bolden til gærdet.

Tips

 • Cricket er altid spillet i sommer. Så på de 40 graddage huske at drikke masser af vand
 • Læs alle reglerne først hele linket i "eksterne links" og derefter spille, fordi denne artikel har ikke forklaret om "runs" osv. for at gøre dette ville gøre artiklen for lang. Denne artikel er blot en beskrivelse af den procedure, før du starter spillet.
 • Prøv at lære nogle af de vigtigste regler, der vil forhindre dig fra at være "ude".

Advarsler

 • Må ikke snyde i dette spil, for eksempel, er du blevet valgt som opmand, så ikke være at vise fordel for det modsatte hold alene. Spil fair og fair play!
 • Må ikke klage, hvis du kender Gærdespiller er ikke ud af en retfærdig LBW (ben før gærde)

Ting du behøver

 • 6 wickets og 4 bails
 • En Bat hver til angriberen og ikke-angriber
 • Cricket Ball
 • 2 Handsker
 • 2 Hold af 11 spillere