Wkedk

Hvordan at ramme en slowpitch softball

Hvis du er ny på Slowpitch softball, her er et par skridt til at forbedre din ramme. Det vil hjælpe til at praktisere denne med virkelige kander samt i et pladevat bur.

Steps

Hvordan at ramme en slowpitch softball. Tage flere gynger at varme op.
Hvordan at ramme en slowpitch softball. Tage flere gynger at varme op.
 1. 1
  Vælg din bat. Sørg for at det er en juridisk bat til din liga. Din coach eller leder vil formentlig kontrollere, at ud først. Flagermusen bør ikke være for lang eller for tung for dig at have fremragende kontrol og føler sig trygge svinge det. Bat hastighed er langt vigtigere, at størrelsen af ​​flagermus i, hvor godt eller hvor langt du vil ramme bolden.
 2. 2
  Tag fat i bat. Hvis du bat righty, vil du sætte din højre hånd over din venstre og modsat, hvis du bat Lefty. Grip tæt på håndtaget, men velkommen til at kvæle op, hvis du har brug for større kontrol.
 3. 3
  Tage flere gynger at varme op. Sørg for at du er fri for at ramme nogen, og få dine muskler er klar til at svinge hårdt. Sving hele vejen igennem og øve god teknik.
 4. 4
  Træd ind i dejen æske i en stilling, der føles behageligt. De fleste mennesker stå direkte parallel til hjem plade. Du vil ønsker at justere din afstand fra home plate for at give dig plads til at ramme bolden, hvis inde, men ikke så langt væk, at du ikke kunne nå en plads på ydersiden af ​​pladen. Du vil gerne have god balance og flytte fødderne omkring skulder længde fra hinanden. Sørg for at dit bagerste fod (tættest på catcher) er godt plantet som du vil bruge denne fod til at skubbe og få magt som du svinger.
 5. 5
  Tag en eller to gynger i dejen æske. Sørg for, at swing dækker hjemmet plade. Banen har at gøre det over home plate, så sørg for du står hvor bolden vil passere dig mellem dit bryst og midt låret. Du kan holde en hånd op, hvis du har brug for længere tid end et par sekunder at få sæt og så bare sænke den, når du er klar.
 6. 6
  Hold øje med bolden. Bolden bliver nødt til at bue mellem 6-12 fod og jord lige forbi home plate. Kommissionen så hurtigt som muligt, hvis dette vil være en pitch, som du vil være i stand til at ramme godt. Mange gange kan du komme i kontakt med en pitch, der er uden for strejken zone, men det vil ikke være din bedste hit, så prøv ikke at svinge mod dem. Hvis banen er flad (ikke arch 6-12 fod), også selv om den krydser plade, behøver du ikke at svinge, og banen vil blive kaldt en bold. Hvis du ikke kommer til at svinge, slappe af og træde ud af lagkager kassen når bolden krydser pladen. Sørg for at dit bat er tilbage og klar til at gå, hvis du planlægger at svinge.
 7. 7
  Sving hurtigt i bolden, svinge battet niveau eller meget lidt opad. Husk bat hastighed er nøglen her, og sørg for at svinge gennem bolden. Dit mål er at forsøge at få tønden af ​​flagermus til at opfylde midten af ​​bolden. Du vil have mere tid til at vente fordi bolden kommer ind på en langsom bue, så sørg for du tid dit sving for at komme i kontakt med bolden, som den krydser dit strejke zone, og hvor du rammer bolden bedst. Stride mod kande, når du svinger for at øge din momentum og bat hastighed. Linje drev er hurtige og normalt svært at fange mindre ramt direkte på en markspiller, så det er derfor, du ønsker at svinge niveau. Hvis du pop bolden op (ramte bolden højt i luften) uden megen distance, du svinger for meget. Pop ups vil give fielders tid til at komme under bolden for at gøre ud, så justere dit sving, hvis nødvendigt. Også, ikke svinge ned enten som dette vil medføre en grounder og vil også give fielders en bedre chance for at få dig ud. Hvis du rammer en foul ball (kugle, der ikke er mellem de hvide linjer, der går op til Haugen hegnet), du kan have svunget for tidligt eller du måske ikke har ramt bolden og holdent. Prøv også at sikre, at du gør kontakt med bolden på sweet spot af bolden, eller ved den bredeste del. De fleste metal softball bats har en større sweet spot, der gør det nemmere at ramme bolden godt.
 8. 8
  Hvis du er i et spil, vil du kører til først og lytte eller blik på din første base træner at afgøre, om du skal køre til anden eller ophold i første omgang. Kør altid forbi posen, hvis træneren ikke vinke dig på. Hvis dette er praksis. Få din bat tilbage og få klar til at ramme igen.

Tips

 • Tillid er vigtigt, så hver gang du træder ind i lagkager boksen tror, ​​at du vil få en god hit.
 • Øv at blive en bedre hitter. Koncentrer dig om at svinge gennem bolden og swingende niveau. Jo flere pladser, du ser på bedre vil du være i stand til at bestemme, hvilke er kugler, og som er strejker. De fleste mennesker er pull hitters (hit til venstre felt, hvis du er en righty eller højre felt, hvis du er en Lefty), især i slowpitch softball så blive en god pull hitter først. Når du har ned det grundlæggende, så du kan arbejde på at ramme bolden til den modsatte felt
 • Sørg for at vælge den tungeste bat du kan svinge hurtigst. Begge dele er vigtige, men det er bedre at ofre lidt bat vægt for en hurtigere sving.
 • Må ikke være bange for at tage en pitch eller to, medmindre du er nede på din sidste strejke. På din sidste strejke, svinge, hvis det er tæt på. Selv hvis du får ud af at du kan være i stand til at flytte en runner over. Desuden kan nogle kander får modet, hvis de har problemer kaste strejker så ikke give dem en let ved at svinge på et dårligt banen.

Advarsler

 • Sørg for at du er fri for andre mennesker, dyr og objekter, før svinge. Flagermus kan gøre ondt!

Ting du behøver

 • Bat
 • Softball (r)
 • Pitcher eller Pitching Machine
 • Batting handsker (især hvis du tager mange gynger)