Wkedk

Hvordan at pitche i langsom beg softball

Har du problemer med pitching til din langsomme-pitch softball team? Bliver bedt om at tonehøjde, men aldrig gjort det før? Her er nogle tips om hvordan man bliver en solid kande i slow-pitch softball.

Steps

Hvordan at pitche i langsom beg softball. Find en softball felt med en pitching højen, og et hjem plade.
Hvordan at pitche i langsom beg softball. Find en softball felt med en pitching højen, og et hjem plade.
 1. 1
  Find en softball felt med en pitching højen, og et hjem plade. At blive en god kande kræver praksis. At have en gravhøj og plade gør det meget lettere at måle, hvordan du gør. (Det hjælper også at have en ven optræde som opmand og catcher)
 2. 2
  Stå bag gummi med fødderne selv og omkring skulder bredde fra hinanden, eller med din højre fod på gummi. Efterhånden som du får erfaring, vil du lære den duvende bevægelse, der virker bedst for dig. Dette er blot en retningslinje.
 3. 3
  Tag fat i softball i din højre hånd. Kander bruge mange forskellige greb og håndstillinger i slow-pitch softball. Mens du er ved at lære, er det bedst at bruge en cirkel greb. Tag fat i softball med tommel-og pegefinger omkring den bredeste del af softball sådan at din hånd er en del af en cirkel, som hvis du var i besiddelse af en sodavand kan. Placer dine andre fingre på bolden under din pegefinger.
 4. 4
  Begynd din bevægelse. De fleste kander begynder deres pitching bevægelse med deres højre hånd foran dem. Mange vil holde deres højre hånd inde i deres handske foran dem.
 5. 5
  Hvis din højre fod ikke er på gummi, gå frem med din højre fod sådan, at den lander på gummiet. Samtidig, bringe din højre arm lige tilbage bag dig, som om på et pendul hængende fra din skulder. Hvis du startede med din højre fod på gummi, bevæge armen tilbage uden nogen anden bevægelse.
 6. 6
  I en glidende bevægelse, gå frem med din venstre fod forbi gummi og flytte din højre arm frem, som hvis svinge et pendul. Stien til din højre hånd, og bolden skal spore den nederste halvdel af en cirkel. Brug den naturlige elasticitet af din arm til at lede vejen.
 7. 7
  Slip bolden når din hånd er på omkring taljen. Dette kaldes udgivelsen point. Du bliver nødt til at eksperimentere for at se, hvor præcis du skal slippe bolden. Jo senere du slipper bolden, jo højere det vil gå, men jo mindre fremad det vil gå.
 8. 8
  Følge op med din højre arm, så det er peger næsten lige op. Efterfølgeren gennem hjælper banen forblive lige.
 9. 9
  Kom i en Fielding stilling, så snart du er færdig med din følge op, og banen er stadig i luften. Når pitching mod live lagkager, må bolden rammes lige tilbage på dig, så det er godt at komme i vane med at blive klar.

Tips

 • I spil, lempes. Alle ved pitching er en af ​​de hårdeste job, og de vil forstå, hvis du bare er ved at lære. Slow-pitch softball er en hitter kamp, ​​så forvente at give op mange hits.
 • Prøv at ændre din release for at ændre højden på banen. Mange ligaer tillade 6'-12 'bue. Det betyder, at bolden kan gå så højt som 12 meter over hvor du slipper den! En god kande kan kaste strejker, der er 12 meter høj.
 • Fokus på at være i stand til at kaste strejker. I de fleste ligaer, er strejken zone at rummet direkte over Home Plate, som ikke er højere end den Batter højeste skulder, eller lavere end bunden af ​​Batter forreste knæ, når Batter antager hans naturlige pladevat holdning. Enhver del af Pitchede Ball, der passerer gennem denne zone er en strejke (USSSA).
 • Eksperimenter så meget som du ønsker. Forskellige kander kan gøre forskellige ting. Prøve forskellige pitching bevægelser, frigivelse point, greb, hvad gør du være i stand til at pitche godt.
 • En fælles greb anvendes til at inducere jorden bolde er over-the-top greb. For dette greb, holde din hånd med håndfladen vender direkte ned på bagsiden af ​​din hånd vender direkte op. Placere bolden i håndfladen og greb den med alle fire fingre vender fremad, og din tommelfinger bag bolden. Brug samme pitching bevægelse, men svirp din hånd og håndled fremad, når du slipper bolden. Dette skaber backspin på banen, hvilket kan forårsage battede bolde at være jordforbindelse.
 • Øvelse, øvelse, øvelse! Pitching i slow-pitch softball er ikke nemt, men når du får hænge af det, vil du være i stand til at pitche godt.
 • Når du har styr kaste strejker, eksperimentere kaste bolde i bestemte steder. Du vil måske bemærke nogle lagkager tendens til at svinge på dårlige pladser, og gå glip af dem eller ramt jordforbindelse eller flyve bolde. Du kan derefter pitche dem de dårlige pladser.

Advarsler

 • Denne vejledning er skrevet til højrehåndede. For venstreorienterede, skal du skifte alle de nævnte hænder.
 • Tjek din liga regler. Nogle ligaer kan have forskellige regler om tonehøjde højde, strejke zone eller pitching bevægelse.