Wkedk

Sådan får fleksible for cheerleading

Er du en person, der ønsker at være en cheerleader, men du er lige så fleksibelt som en tandstik, mens de andre piger er så fleksible som en Barbie dukke? Nå, du er i lykke! Her er hvordan man kan øge din fleksibilitet for cheerleading.

Steps

Sådan får fleksible for cheerleading. Som tiden tillader det, oprette en rutine for dig selv.
Sådan får fleksible for cheerleading. Som tiden tillader det, oprette en rutine for dig selv.

Opret en rutine

 1. 1
  Som tiden tillader det, oprette en rutine for dig selv. Arbejde på din warm-up rutine en gang om morgenen og en gang om aftenen hver dag.
 2. 2
  Vær sikker på at varme op først... strække kolde muskler kan forårsage mere skade end gavn.
 3. 3
  Omhyggeligt planlægge din rutine. Eksempel Rutinemæssig... Hold hver strækning overalt fra 30 sekunder - 1 min. Må ikke strækkes for langt, fordi du måske skade dig selv. Har en gedde, straddle (venstre, højre, midten), smør flyve, bridge (sørg for at presse igennem dine skuldre), Splits (venstre, højre, center)... Hvis du har dit split til jorden så er det tid for dig at sætte din forreste fod op på et højere niveau. Hvis du tumbling altid strække dine håndled og ankler så godt.

Varm op

 1. 1
  Hvis du er ved at udføre eller øve være sikker på ikke at "over-stretch. Dette kan medføre et tab af styrke og stabilitet for tiden lige efter strækning.
 2. 2
  Vær forsigtig under strækninger. Du ønsker ikke at hoppe, dette medfører tårer og trak muskler. Udstrækning gør ondt og er ubehageligt, men ikke over gøre det og såre dig selv.

Stræk for splits

 1. 1
  Sid på gulvet. Bøj begge dine ben, så dine knæ står til venstre og højre. Tryk ned på begge dine knæ, indtil du føler strækket.
  • Forstrækning Stretch: Lig på gulvet med bøjede knæ. Ret ene ben og langsomt trække den mod dig, knugede låret, kalv eller ankel. Hold knæet let bøjet.
  • Lunge Stretch: I lunge position, ryg hvile knæ på gulvet, med front knæ ved 90 graders vinkel, abs i. Tryk forsigtigt frem, indtil du føler et stræk i den forreste del af benet / hoften. Skift ben.

Leg stretch

 1. 1
  Sid på gulvet i en straddle position. (Ikke split) Nå frem og forsøge at røre dine tæer.
  • Med dine ben forlænget direkte foran dig, står dine ben og bøje det lidt. Placer dine hænder omkring bolden af ​​din fod, og træk forsigtigt tilbage, så du tvinger dig selv til at bøje foden så meget som muligt.
 2. 2
  Hold denne strækning i cirka 20 sekunder. Glem ikke at trække vejret.

Kom i en klasse

 1. 1
  Prøv at tilmelde dig cheerleading klasser på din lokale gymnastik facilitet. Klasserne lære dig at strække ordentligt.

Tips

 • Sæt dig nogle mål. Dermed vil give dig drevet til at få mere fleksible!
 • Stræk før du laver nogle spring, tumbling eller nedsat vækst. Dette vil hjælpe dig med at forebygge skader!
 • Husk, at det er også vigtigt at strække efter din træning, så dine muskler ikke får stiv og øm.
 • Når du gør sommerfuglen stretch sørg for ikke at hoppe dine ben.
 • Altid køle hvis du føler anderledes eller har brug for at ligge ned.
 • Arbejdet med arm styrke til nemt gøre stunts eller tricks.
 • Altid varme op før strækning. For eksempel kører i to minutter.

Advarsler

 • Når man gør noget nyt, så sørg for du har en kvalificeret coach til at spotte dig, indtil du lære den korrekte teknik og udvikle styrke til at gøre det sikkert!:)