Wkedk

Hvordan at være et heppekor

For at blive cheerleader, det tager en masse arbejde, engagement og en god attitude. Hvis at blive cheerleader er din drøm, gøre det til virkelighed! Forhåbentlig denne artikel vil hjælpe dig til at blive en bedre cheerleader. Du skal også være en glad og entusiastisk person. Du skal have ÅND! Hvis din drøm er at være en cheerleader... gå videre! Prøvnogleforskelligeværdier!

Steps

Hvordan at være et heppekor. Beslutte, hvilken slags cheerleading du ønsker at gøre.
Hvordan at være et heppekor. Beslutte, hvilken slags cheerleading du ønsker at gøre.
 1. 1
  Beslutte, hvilken slags cheerleading du ønsker at gøre. Hvis du ønsker at gå til konkurrencer, lære tumbling og stunts, og gøre andre ting som, deltage all-star/competitive cheerleading. Hvis du vil have noget lidt mindre udfordrende, juble til din skole eller et fodboldhold. Hvis du aldrig gjorde nogen form for tumbling, cheerleading, og ikke ved meget om det, så gør en rekreativ klasse for omkring en måned, og efter du har fået det grundlæggende ned du kan deltage i en faktiske holdet.
 2. 2
  Komme i form, hvis du ikke allerede er. Cheerleading er en meget intens arbejde ud.
  • Være fleksibel. Kig op cheer strækninger. Du har brug for en god toe-touch og herkie. Stræk hver morgen og hver aften. Dette vil forlænge dine muskler. Du har brug for god ryg, ben og arm fleksibilitet for stunts, spring, og tumbling. Den mere fleksible du er den mindre du skade dig selv, fordi din krop vil blive brugt til bøjning og vridning.
  • Få stærk. Det betyder ikke noget, hvis du er en flyer eller hvis du er en base, ryg spotter eller front spotter, er du nødt til vægt løft mindst tre gange om ugen. Du vil blive forkrøbling og løfte omkring 60 pounds i hvert stunt du kan kaste op, så du har brug for en stærk ab ben og armmuskler. Gode ​​øvelser for dine arme er krøller og arm rejser, gode øvelser for dine ben er squats, kalv rejser, bjergbestigere og frøen spring.
  • Kør omkring tre miles tre gange om ugen, eller gør aerobic mindst 4 gange om ugen. Under din runder, vil du få opbrugt, hvis du ikke er uddannet til udholdenhed. Distance løb vil styrke din udholdenhed, og gøre dig så meget bedre for konkurrerende.
  • Styrk din kerne. Du er nødt til at holde dine mavemuskler i form til cheerleading. Doing 50 en dag og / eller 25 V-ups vil øge din hopper dramatisk, gør forkrøbling lettere.
  • Udvikle en øvelse plan om at komme i form.
  • Spis en sund kost. Forsøg ikke at sulte dig selv! det vil kun gøre at du mister al din energi, hvilket resulterer som ikke værende i stand til at fuldføre de opgaver, med fuld energi, fx juble prøve outs.
 3. 3
  Lær vigtige cheerleading færdigheder.
  • korrekt. Husk at holde din ryg lige, arme og ben stramme og ben højt i din hoppe.
  • Find en god cheerleading hold i dit område og lære færdigheder som back kraftspring, antenner, front læg, ryg putter og meget mere. Husk at gå til holdets hjemmeside og studere det lidt til at beslutte, om det er et godt team eller ej. Se holdet praksis og se, hvad du synes om dem. All-star (konkurrerende) cheerleading hold er bedst.
  • Husk, at du ikke bare kan blive en cheerleader med ingenting: du er nødt til at lære det grundlæggende. Tag en tumbling eller privat lektion i mindst en halv time, og lære basics ligesom runde-offs og ryg kraftspring.
 4. 4
  Se den del. Sørg for at dit hår er pæn og børstet, og du måske ønsker at sætte det op i en hestehale. Du bør også få den ordentligt tøj - shorts, tees, beskære toppe, tanktoppe, sport bh'er, osv. På tryouts og praksis, så sørg for, at dine shorts ikke er alt for lidt eller for stor. Må ikke bære noget vanvittigt, også farverige også smarte, eller for varmt til praksis. Deres uniform skal være rene, presset og skarp på alle tidspunkter.
 5. 5
  Tal højt og tydeligt uden råben. Screaming vil såre din stemme, og det vil gøre det sværere at synge. Brug dit bryst stemme, dette vil give dig mulighed for at være højt foran en menneskemængde. Selv hvis du er en all-star cheerleader, er det vigtigt at råbe dit juble højlydt under en konkurrence.
 6. 6
  Afprøve. Være på tid og entusiastiske. Kender rutinen på forhånd og være parat til at følge instruktionerne. Spørg eksisterende cheerleaders for mere information. Under dit PRØVEKOPIER, få øjenkontakt med dommerne. Og smil. Det hjælper dem til at se, at du virkelig vil "interagere" med tilskuerne.
 7. 7
  Lyt til træneren og / eller kaptajn og respektere deres ledelse af holdet. Når du går til at praktisere, har et smil på dit ansigt og hilse coach (es). Spørg dem, hvordan de gør. Være rart at hver eneste i dit team, og ikke gøre nar af nogen, bare fordi de ikke kan gøre en færdighed de fleste af de mennesker i dit team kan gøre!
 8. 8
  Øv mindst 2-5 gange om ugen. Gå over dine jubel og rutiner igen og igen og igen... Og så gør det en gang mere. Praksis med dine holdkammerater så meget som muligt, så du kan komme i synchronized.In din fritid, ikke bare sidde der gør noget: Øv din rutine. Husk, at øvelse gør mester.
 9. 9
  Hold en positiv holdning. Altid have en på dit ansigt! Når du er på en konkurrence, se ud som du har det sjovt, selvom dit hold messer op. Husk, at dommerne vil give dig point for ansigtsbehandlinger, og hvis nogen i teamet smiler, vil du miste point. Hvis du har en ven på holdet eller trup, har dem hjælpe dig, før tryouts eller klinikker... hvis du allerede kender noget af det materiale, du vil imponere dommerne.
 10. 10
  Må ikke være bange. Hvis du er bange, vil du ikke være i stand til at lære nye færdigheder og blive bedre i din tumbling, dans og meget mere. Du skal være stram på alle tidspunkter og prøv din hårdest! Men vigtigst af alt, sætter al din energi på måtten. Giv dit bedste ved konkurrencer, så dit team kan få første sted!
 11. 11
  Stol på din juble trup. Hvis du mener, at de vil fange dig, at de vil fange dig.
 12. 12
  Være sikker på dig selv og ligeglad med, hvad andre mennesker tænker. Altid ud på din bedste juble smil og husk, at der ikke er nogen ånd uden din cheer bow!

Tips

 • Aldrig for sent til praksis eller konkurrencer.
 • Være rart at holdkammerater, er du sandsynligvis sidder med dem.
 • Medbring vand og en backup outfit til hverdagen i tilfælde sker noget med din egen eller en af ​​de andre piger har brug for at låne noget. Dette omfatter hårbørste, deodorant, og ekstra sokker.
 • Hvis du laver en fejl, bare flashe crowd et stort smil og foregive det var hvad der skulle ske. Bliv ikke vred eller ser forvirret, bare holde i gang. For eksempel, hvis du lander på dine knæ under en back Handspring, ramte en høj V blinke til mængden, og handle som der var virkelig meningen at ske!
 • Hold altid stramme, når danse, råber eller nedsat vækst. Det giver en pænere performance.
 • Må ikke bære nogen smarte tøj på praksis, og ikke bære noget alt for varmt. Også ikke bære smykker eller make-up og sørg for at du ikke bære en skjorte, der flyver overalt, når du tumbling.
 • Indse, at folk ser op til dig. Når du er i din uniform, være mere udadvendt og venlig med alle og repræsentere dit team godt.
 • Mød op til hver eneste cheer konkurrence dit hold har! Må ikke bare springe en konkurrence, fordi du keder dig, eller tror, ​​at rutine er for hårdt, det kunne få dig startet holdet!
 • Cheerleading er en hård sport, det er ikke bare noget for populære piger, være så udadvendt, når du PRØVEKOPIER, være højt, har en god smil, og kun fokusere på træneren. Sørg for, at dine arme er fast og lidt stiv, være opmærksom på, at piger, der har gjort dette før afprøver, så gør dit bedste, og ikke bekymre dig om dem, og du vil gøre godt.
 • Altid støtte dit team medlemmer og hjælpe dem ud, når du kan, vil dette betyde, at de vil gøre det samme for dig!
 • Find nogle venner til at spotte dig, hjælpe dig med ryg sparke overs, front kraftspring ryg kraftspring og andre vanskelige bevægelser.
 • Husk, at cheerleading er en meget vanskelig sport, så ikke bliver en cheerleader tænker du vil være bare vinke pom-poms på en menneskemængde og gør hvad du vil.
 • Baser: ikke ryste, fordi det vil gøre flyer uroligt. Gå aldrig ud på en stunt, holder tæt til den anden base.
 • Må ikke ryge, drikke alkohol, tager stoffer, eller noget negativt som den i din uniform eller bedre endnu, overhovedet. Det kan resultere i at have en dårlig hold omdømme eller få sparket ud af holdet.
 • Øv rutinerne, hopper, tumbling og slagsange med en ven eller et familiemedlem kiggeri. De kan fortælle dig, hvordan du gjorde.
 • Flyers, husk at snappe din krop og aldrig komme ned flad. Altid holde dine ben og låste arme, og holde din bund stram til at hjælpe dine baser bo tæt på stunt. Ryst ikke, når du er i luften - det er meget hårdt på de baser, når de forsøger at gøre andre ting med dine ben. Ved at få i, ikke skubbe dine baser ud - holde dine ben sammen! At holde fra indaddrejede poter, løft blot din storetå i luften og holder de øvrige tæer ned - det vil løfte den forreste del af din fod lige nok, så det er fladt i baser hænder.
 • Prøv at holde hver stunt eller hoppe eller spejlvende. Hvis du gør det, du er meget mere tilbøjelige til at gøre holdet og vinde i konkurrencer.
 • Hold altid et stort smil på dit ansigt.
 • Hvis du er i dit sidste år i mellemskolen og planen om at prøve på din high school din freshman år, så prøv at kontakte juble træner på din fremtid high school og bede om tip!
 • Ligegyldigt hvor meget det kan dræbe dig, lykønske de andre hold, for at øge tilliden og selskabelighed. Siger tillykke til det vindende hold viser god sportsånd.
 • Limning med din trup er meget vigtigt. Hvis du er opdelt i kliker, når du er i et team, vil det ikke være det samme. Husk: Der er ingen jeg i Team I>.

Advarsler

 • Cheerleading er ikke som andre sportsgrene, og kræver en masse styrke, fleksibilitet, energi og positiv attitude.
 • Må ikke forvente at få en stående tilbage guffe af de næste tryouts hvis du kun arbejder på ryggen-bøjninger. Tumbling er meget vanskelig og ikke ligefrem let at lære, især for begyndere. Lyve for andre om, hvordan du er "så tæt på!" at lære et hård færdighed vil heller ikke hjælpe dig på nogen måde.
 • Husk, at cheerleading vil ikke gøre dig de mest populære pige i skolen, og vil ikke gøre alle de drenge som dig. Cheerleading er en sport, ikke noget, der automatisk vil gøre dig cool.
 • Kend forskellen mellem konkurrencedygtige cheerleading og cheerleading til din skole. Hvis du prøver for en all-star hold, vil du gøre konkurrencen rutine og gå til konkurrencer rundt om i landet, og hvis du prøver for skolen cheerleading, vil du skal konkurrere mod andre skoler lokalt og hepper på fodbold / basketball spil.
 • Bær ikke smykker, løse klæder, baggy tøj, etc. Bær noget, der ikke flyver rundt, mens du tumbling. Og husk ikke at bære noget for varmt, ellers kan du sveder meget og endda få dehydreret.
 • Du skal bære cheer sko, mens nedsat vækst! Der er nogle tilfælde af piger få deres tånegle flået fordi de ikke bære sko, mens forkrøbling og flyers faldt på deres fødder.
 • Sæt ikke dit hjerte på en bestemt position og forventer at få det. I sidste ende er de trænere eller head cheerleader beslutte, at fordi de ved, hvad der er bedst for dig. Bare husk: Der er ingen jeg i Team, og du bør være tilfreds bare at være en del af holdet.
 • Husk på, at cheerleaders til professionelle NFL hold gøre meget lidt penge, i intervallet 0,00€ 60 per spil for omkring 10 spil i løbet af sæsonen, så også planer om at have en rigtig karriere. Du kan endda være mere vellykkede, hvis du er en all-star cheerleader, fordi det kan få dig en college stipendium.
 • Brug kun pom-poms, hvis du hepper på et spil, men aldrig for tumbling eller nedsat vækst. De kan være glatte tider. Aldrig nogensinde tilbage spot eller base nogen i et stunt, mens du holder pom-poms.
 • I sidste ende, den skinbarlige sandhed er, at nogle gange, uanset hvor talentfuld du er, vil du ikke komme på holdet på grund af opfattet social status, eller du mister alle de spots til personer, der opfylder den popularitet standard. I dette tilfælde er truppen korrupt, og mere end sandsynligt talentløs. Må ikke sælge dig selv kort og ikke tager det personligt.
 • Forbered try-outs. Du behøver ikke nødvendigvis at have en back Handspring eller nogen hårde dygtighed, men du behøver at vide det grundlæggende.
 • Vær sikker på at strække før og efter træning, eller du kan trække en muskel eller værre. Før du stretch, jogge eller gøre noget, der vil varme op dine muskler, fordi strække kolde muskler ikke er en meget god idé.
 • Der var 22.900 cheerleading relaterede skader behandlet på skadestuer i 2002. Må ikke være sjusket eller skødesløs med dine bevægelser, fordi nogen kunne komme til skade. Forsøg ikke bevæger sig uden uddannelse først. Hvis du ikke ved hvordan man gør stunts, tumler etc., vente, indtil du er undervist eller du kan skade dig selv. Det vil også irritere andre teammedlemmer, hvis de er nødt til at samle op efter dig. ALDRIG være bange for at bede om en spotter i enhver færdighed du gør. Det er altid bedre at være sikker, og hvis du ikke er 100% sikker i den færdighed du laver, kan du seriøst skade dig selv og andre.

Ting du behøver

 • Skole / cheerleading hold farvede praksis tøj (hvid T-shirt og shorts regel)
 • Cheerleading sko, især for flyers - de gør nedsat vækst meget lettere. Cheerleading sko, der ikke er brug for tryouts! De vil blive behøves kun ved konkurrencer, spil og praksis.
 • En cheer bow (valgfri)
 • hår bånd (valgfrit)