Wkedk

Hvordan at støde en volleyball

Bump er den mest grundlæggende og mest vigtig færdighed i volleyball. Bump bruges til at ramme en bold, der er under hovedet, og anvendes typisk som den første touch til at modtage en serv eller returnering. Hvis du vil mester volleyball, skal du mestre bump. Her er hvordan.

Steps

Hvordan at støde en volleyball. Sørg for at du ikke rammer bolden med kun én hånd, da denne handling kan forårsage en fejl.
Hvordan at støde en volleyball. Sørg for at du ikke rammer bolden med kun én hånd, da denne handling kan forårsage en fejl.
 1. 1
  'Kom i position. " Benene skal være omkring en skulderbredde, læne sig frem lidt.
 2. 2
  Sørg for at du ikke rammer bolden med kun én hånd, da denne handling kan forårsage en fejl.
 3. 3
  Flyt til bolden, så den vil komme ned og holdent foran dig. Du kan støde bolden bagud, selvfølgelig, men du stadig ønsker at sikre, at du komme i kontakt med bolden lige foran dig (du kan blive nødt til at vende sig væk fra nettet).
  • Hvis du ikke har brug bolden til at gå tilbage, svinge armene eller bringe dem over dine skuldre. Hvis du har brug for det til at gå tilbage, omhyggeligt svinge armene bagud, passe på ikke at gå amok.
 4. 4
  Forbered dine arme ved udretning dem. Gør dine underarme i en flad "platform" ved at holde armene lige ud foran dig, men lidt ned, og også arch dine skuldre. Hægte hænderne foran dig, med tommelfingrene sammen, side-by-side. Må ikke blonder fingrene sammen, for det vil gøre dig løs kontrol over bolden. Du kan enten lave en knytnæve med den ene hånd og wrap det andet omkring det, eller du kan bøje den ene tommelfinger ned til sin håndflade, og lad den hvile på den anden side. Husk at holde albuerne låst og bøjede knæ.
 5. 5
  Pass bolden. Hold øje med bolden. Følg bane af bolden, som det kommer ned, og selv når du rammer den. Komme i kontakt med bolden på omkring talje-niveau. Når bolden er lige over dine underarme, rette dine ben, så dine arme bevæge sig op at møde den. Prøv at kontakte bolden på dine underarme (over hånden, men under albueleddet.). Samtidig, flytte armene fremad og op lidt (MEN IKKE svinge armene!). Husk på, at størstedelen af ​​den kraft, bør komme fra dine ben.
 6. 6
  Sigt bolden. Dyp eller sno din skulder til at sigte bolden. Du kan ikke rigtig sigte med dine underarme, fordi du har brug for at holde dem flade for at give en god platform for bolden. I stedet bevæge sig fra skuldrene, så at begge arme forbliver sammen og bevæge sig som en enhed. Ideelt set kan du måle sig med bolden (pege fødderne på målet), så du kan bare skud ligetil.
 7. 7
  Brug dine ben. Brug dine knæ, og en lille strøm fra dine arme, gennem bolden skubbe.
 8. 8
  Det er nyttigt, når lære at støde, hvis du placerer dig en hånd i en knytnæve opad og wrap din anden hånd omkring det snart det bliver vane denne måde passerer har mere kontrol.
 9. 9
  Se bolden med dine øjne, ikke hele din krop, så prøv og holde din hage ned, fordi det giver dig mere kontrol over bolden. Nogle trænere vil endda har du lagt kraven på din skjorte i din mund til at holde din hage ned.

Tips

 • Praksis er absolut nødvendig, når lære bump. En god måde at øve, er at støde en volleyball mod en mur så mange gange som du kan i en række.
 • Hvis bolden kommer på dig hurtigt, kan du ikke behøver at lægge så meget magt i din bump. (Bare lad bolden ramte dine arme og vejlede dens retning ved at pege dine fødder til dit mål)
 • Prøv ikke at "svinge" armene, når de passerer en bold. Dette kan forårsage en "vilde" pass. Dine arme skal ikke komme over skulderen niveau. Prøv i stedet at måle sig med bolden, så du kan ramme det lige frem eller, hvis dette ikke er muligt, dyppe din skulder til at sigte.
 • Hvis du spiller med mere end tre personer, du måske ønsker at kalde bolden, ved at sige "MINE!" at undgå at løbe ind i hinanden
 • Bevar roen og fokusere.
 • Læn dig ikke til bolden eller bøje ryggen, Dette udgør dårlig kontrol. Bøj knæene og tage et spring trin frem eller tilbage. Kun lean i desperate situationer, ligesom hvis du kører fuld kraft efter en bold, der blev ramt bredt.
 • Vær sikker på at forblive lav. Dette er vigtigt i de fleste aspekter af volleyball. Staying lavt vil øge kontrol og magt.
 • Husk, holde dine arme lige og niveau. Hvis du vipper armene lidt, vil bolden gå i den retning, vinkelret på vinklen på dine arme. Dette kan gøres målrettet for at ramme bolden mod en holdkammerat. Sørg for at du har evnen til at ramme en straight bump, så du bedre kan styre, hvor bolden går, når du skal ramme det i et spil.
 • Mens du kan bruge bump at ramme bolden tilbage over nettet, i mere avancerede spil er det normalt bruges til blot at få bolden under kontrol, og i stilling til sættet, og spike.
 • Du kan få mere magt i din bump ved at overføre din vægt fremad så du rammer den.
 • Må ikke kop dine hænder sammen, fordi denne handling vil give bump til megen magt og gøre bolden gå ud.

Advarsler

 • Vær sikker på ikke at krydse fingre. Dette kan medføre personskade, hvis bolden ved et uheld rammer dine hænder.
 • Må ikke ramt bolden med hænderne. Mange mennesker siger, det gør ondt at spille volleyball, men det er som regel fordi de er at ramme bolden med deres hænder. Hertil kommer, at hænderne ikke gøre en god, flad platform, og du bump vil sandsynligvis gå vildfarne.
 • Må ikke løfte eller "carry" bolden. Bump bør være en hurtig hit. Hvis bolden forbliver i kontakt med din krop for længe, ​​kan du blive indkaldt til en fejl og taber et point.
 • Hvis du har øm hud eller knoklet arme, er det sandsynligt, at dine underarme vil såre, når du har ramt bolden et par gange. Må ikke bekymre dig, hvis du magten gennem det, vil du vænne dig til det, og det vil stoppe ondt.