Wkedk

Sådan indstilles en volleyball

Enhver god spike er bakket op af et godt sæt. Dette er en nem træk at lære, men den er vanskelig at mestre. Dette træk kan også bruges når bolden er over dine skuldre, derfor for høj til bump. Sættet kaldes en overhead pass, når de ikke hjælpe et spyd. Sørg for at du rammer bolden med fingerspidserne (det er lettere at kontrollere bolden den måde, og du skal sørge for, at bolden er høj nok, så Spiker kan få bolden over nettet.

Steps

Sådan indstilles en volleyball. Udvid dine arme op over hovedet.
Sådan indstilles en volleyball. Udvid dine arme op over hovedet.
 1. 1
  Udvid dine arme op over hovedet. Tommelfingrene bør være omkring 2 til 4 inches over din pande. Spred fingrene, som om nogen var på vej for at placere volleyball lige ind i dine hænder. Albuerne bør ikke udad, men trak i omkring selv med dine skuldre.
 2. 2
  Placer dine hænder, så du kan se dem over panden og slut af med kugleformede hænder.
 3. 3
  Spred dine fødder omkring skulder bredde fra hinanden. For god teknik, skal du have en god fodarbejde. Den højre fod bør altid være fremad, når du har angivet. Dette hjælper dig med at reducere fejl. Bøj dine knæ og flytte din vægt til boldene af dine fødder, så når bolden kommer til dig, kan du hurtigt hoppe op og få det. Din version er nøglen i tempo af sættet. Langsom frigivelse betyder langsom tempo og hurtig betyder en hurtigere tempo.
 4. 4
  Når du er klar til at indstille, center selv under bolden, og skub opad, udretning dine arme og ben, som du går. Hvis indstillingen baglæns anvende de samme regler bortset skubbe bolden bagud. Dette gøres med begge håndled. Smid dine tommelfingre tilbage. Udvid din hånd fremad i den retning, du vil have bolden til at gå. Træk tilbage.
 5. 5
  Når du indstiller bolden komme direkte under den, så den kommer helt mod din pande. Put dine hænder i form af en trekant lige over din pande (dette er grunden til et sæt kaldes undertiden en "pande pass"), og lade bolden røre så meget af dine fingre som muligt (alle fingrene skal røre bolden ) uden at røre håndfladerne. Skub lige op-i slutningen af ​​dit sæt dine arme skal være lige og dit sæt skal være så højt som muligt, hvilket giver dine holdkammerater så meget tid som muligt at komme under bolden.
 6. 6
  Når du bøjer dine knæ, så sørg for du stiger op og ikke hoppe (kun for mere avancerede settere, ikke begyndere.

Tips

 • Må ikke holde bolden i hænderne for endnu et øjeblik, dette kaldes en carry, eller hold.
 • Sørg for at du røre bolden kun med fingerspidserne, ikke dine håndflader.
 • Du kan øve indstilling mod en væg for at forbedre dine færdigheder
 • Du bør aldrig høre en lussing fra din håndflade, dette betyder, at du bruger dine håndflader, ikke fingrene.
 • Når du er klar til at sætte bolden, kan du ønsker at se gennem diamanten "vindue" du har lavet med fingrene.
 • Slap fingrene.

Advarsler

 • Må ikke ramte bolden med for meget kraft, eller du kan skade dine fingre eller hænder.
 • Denne teknik kræver øvelse, og det vil være svært, når du først begynder.
 • Hvis du har dine hænder for langt fra hinanden, kan bolden ramte dig hårdt i ansigtet.