Wkedk

Sådan spiller ping pong (bordtennis)

Bordtennis, også kendt som ping-pong, er et spændende spil, der kan spilles af to eller fire spillere. Selv rekreative spillere kan relativt hurtigt blive dygtige og ping pong på det faglige niveau er virkelig et syn at beskue. Denne artikel præsenterer de grundlæggende regler for ping-pong sammen med tips til, hvordan at vinde.

Steps

Sådan spiller ping pong (bordtennis). Find nogen at lege med.
Sådan spiller ping pong (bordtennis). Find nogen at lege med.
 1. 1
  Find nogen at lege med. Du sandsynligvis ønsker at begynde med at spille nogen, der er på omkring dit niveau eller lidt bedre, og helst en, der ikke er aggressivt konkurrencedygtig. På denne måde kan du have det sjovt at lære at spille. Du kan spille en-til-en, eller du kan spille med to hold af to, der er kendt som doubler.
 2. 2
  Beslut hvem tjener først. Ifølge de officielle internationale Bordtennis Federation (ITTF) regler er retten til at vælge, om at tjene først bestemt "af lot" (dvs. flippe en mønt eller tegning strå osv.), hvor vinderen vælger enten om at tjene første eller hvilken side han eller hun ønsker. Hvis vinderen vælger, om at tjene eller modtage, det modsatte spiller eller et hold får lov til at vælge, hvilken side af bordet, de vil spille på, og vice versa. I de fleste rekreative ping-pong spil, dog er serve bestemmes af en hurtig rally, typisk med hver spiller uddyber ét bogstav i ordet PING for hvert hit, de gør. Efter ordet PING er stavet ud, skal den person til at vinde rally tjener første eller vælger hvilken side af bordet, de ønsker at spille på.
 3. 3
  Serveres bolden. Bolden skal kastes ud af din frie hånd lodret mindst 16 cm, og derefter ramte med pagajen, så den først rammer din side af bordet én gang og derefter går over nettet og rammer modstanderens side. Hvis spille singler, kan serveren tjene til ethvert punkt på modstanderens side af bordet, og modstanderen skal derefter returnere den. Hvis spille doubler, at serve roteres mellem dig og din partner, startende med personen til højre, og bolden skal hoppe først i højre halvdel af din side af bordet, og derefter skal afleveres cross-court til din modstanders side. Efter to punkter er blevet tildelt, din modstander eller i double, personen på det modsatte hold, der er cross-court fra serveren, og derefter får lov til at tjene. Efter yderligere to point tildeles den oprindelige server eller i doubler, hans partner, så tjener. Med andre ord, skifter tjene sider hver to punkter. Hvis bolden rammer nettet på en ellers en juridisk tjene, at tjene en "lad", og serve gentages med ingen point scoret. Efter 2 træk lader spilleren modsatte af serveren modtager punktet. På spil point den person, der er ved at miste, er serveren.
 4. 4
  Returnere bolden. Efter en serv eller returnering, må bolden returneres over eller uden om nettet til ethvert punkt på modstanderens side af bordet. Bolden skal returneres efter det afvisninger gang på din side, men før det afvisninger to eller rammer gulvet eller ethvert objekt af bordet. Hvis bolden rammer nettet på en tilbagevenden, men provenuet til at gå over nettet og ramte modstanderens side, bolden er stadig i spil, og din modstander skal returnere den.
 5. 5
  Score point. Et point gives for hver rally, der ikke er en Lad og enten modstander kan score et punkt, uanset hvem tjente.
  • Hvis din tjener går ind i nettet, går ned fra bordet uden at ramme modstanderens side, eller (i double) rammer forkert halvdel af modstanderens side, den modtagende modstander eller hold scorer et point.
  • Hvis du ikke foretage en lovlig forrentning (som beskrevet ovenfor: dvs bolden går i nettet eller ikke ramt din modstanders side af bordet) et punkt tildeles din modstander.
  • Hvis du modtager en juridisk serv eller returnering og ramte bolden mere end én gang med din pagaj, eller røre bolden med din krop, er et punkt tildeles din modstander. Bemærk, at hvis din modstanders serv eller returnering ikke rammer din side af bordet, får du stadig det punkt, selv hvis bolden rammer dig, eller du fange det, når det passerer enden af ​​bordet.
  • Hvis du rører ved bordet med den frie hånd eller flytte bordet, din modstander scorer et point.
 6. 6
  Vinde spillet. Mange mennesker kan lide at spille til 21 eller 15 (skiftevis server hver 5 point), hvilket er fint for rekreativ leg. De officielle regler, men state leg er til 11 points (skiftende server hver 2 point). For at vinde, skal man være på forkant med to punkter. Hvis spillere eller hold er bundet på 10-10 eller 20-20, for eksempel. Den normale rækkefølge af servicevirksomhed provenuet, men serve suppleanter siderne efter hver points i stedet for efter hver to point
 7. 7
  Spil igen. I sanktioneret konkurrence, er kampe vundet af spiller eller et hold, der vinder to ud af tre kampe. Spillerne skifte side efter hvert spil, og de har også skifte side i det tredje spil (hvis en tredje spil er nødvendig), når en spiller eller et hold scorer fem point. Det hold eller spiller tjener først ændrer også hvert spil.
 8. 8
  Øv konsekvent. Du kan blive en temmelig god ping-pong-afspiller hurtigt med fast praksis. De mest vigtige ting at praktisere oprindeligt holder øje med bolden, at få en fornemmelse for den rigtige timing, og holde bolden lavt.
  • Fra den allerførste gang du afhente en pagaj, bør du bevidst gøre en indsats for at følge bolden med øjnene, fra det øjeblik, det serveres til, når det rammer din pagaj, og så videre.
  • Din timing bliver bedre med praksis - du skal bare vænne sig til det - men det hjælper, hvis du lytter til bolden samt se det nøje.
  • Holde bolden lavt - uden at ramme bolden i nettet - er nok det sværeste færdighed for begyndere til master. Det er også en af ​​de mest væsentlige, fordi en høj bold nemt kan blive smadret ned af din modstander. Prøv at holde din padle så vandret som muligt og bruge dit håndled for at give energi til bolden og til at sigte den. Generelt, jo hurtigere bolden bevæger sig, jo lettere er det at holde det lavt.
 9. 9
  Udvikle en stærk baghånd og forparten. Du skal være i stand til at ramme bolden fra begge sider af din krop, hvis du ønsker at blive god til bordtennis, og det er generelt ikke praktisk at skifte hænder, så blive fortrolig med både din forehand og baghånd skud.
 10. 10
  Lær at sætte spin på bolden. Dette gøres ved at svirpe håndleddet fra side til side eller op og ned lige da bolden bliver ramt. For at imødegå-spin, lægge spin af dine egne på bolden. Hvis du ikke ved, hvordan man kan sætte spin på noget, høfligt bede en erfaren spiller for at vise dig, hvordan (det er lettere at forstå gennem erfaring stedet for at læse hvordan.)
 11. 11
  Smash bolde at din modstander rammer højt. Smashing (også kaldet smække eller spiking) bolden indebærer ramme den med kraft, så det går hurtigt nok til, forhåbentlig, være unreturnable. En slem er et magtfuldt våben, men det kan være svært i første omgang at bruge det præcist, og du kan opleve, at din slams indledningsvis gå ind i nettet eller godt fra anden side af bordet. Må ikke være bange for at holde prøve dem, selv om. Du vil i sidste ende få det.
 12. 12
  Udvikle en killer serv. En hurtig serv eller en serv med masser af spin på det kan blive nøglen til dit spil, som du står bedre spillere. Hvis du giver din modstander en let tjene, vil du være heldig at få en pagaj på hans tilbagevenden.
 13. 13
  Udmanøvrere din modstander. Som du står bedre konkurrence, du kan ikke bare forvente, at din modstander til at lave fejl, selvom du rammer bolden hårdt. You got at tvinge fejl ved at tage kontrol over spillet og gøre din modstander flytte rundt om bordet en masse. Hvis du kan ramme et skud fra højre side og derefter hurtigt ramte en anden skudt til venstre side, du måske være i stand til at forhindre din modstander fra at få bolden. Tricks, såsom at give udseende af en slam og derefter dinking bolden, eller komme ind i en højre-venstre mønster og derefter trykke to eller tre på hinanden følgende skud til højre, kan også sætte din modstander ud af balance, og i stilling til en slam.

Tips

 • Sætte bordet mod en mur kan hjælpe dig med at spille selv. Væggen vil returnere bolden (forhåbentlig en konkret én), hvilket giver dig en smule mere styrke i din kast.
 • Der er to almindeligt anvendte stilarter gribende pagajen: pennen greb (Penhold) og shakehand greb. Med pennen greb, hovedsageligt du holder din padle lige som du ville holde en pen og med shakehand greb du placerer din hånd på pagajen håndtag som om du ryste hænder med det, og derefter wrap fingrene løst omkring det. Uanset hvordan du fat i pagajen, er det vigtigt at holde den løst at tillade dit håndled til at bevæge sig frit. Hvis din næve er knyttede omkring håndtaget, vil de fleste af dine kraft afkast kommer fra din arm, ikke håndleddet, og du vil ikke være så nøjagtige.
 • Professionelle spillere normalt stå lidt længere tilbage fra bordet, og når du begynder at komme ind hurtigere stævner, kan du finde det er en god teknik så godt.
 • Nogle rekreative spillere ændre reglerne, så at tjene skal rejse ud i slutningen af ​​bordet (i modsætning til den side) for at være lovlig. Et andet fælles "kælderen regel" er, at hvis din tjener preller to gange på din modstanders side af bordet, din modstanders scorer point. Disse regelændringer kan være nyttigt at gøre tjene mindre af en faktor i spillet, så du kan få mere praksis samlingspunkt.
 • Når du rammer hårdt, ramte det, så boldens bane rejse i en diagonal. Dette vil resultere i mere distance, men nok kraft er der stadig at gøre en anstændig hit,
 • Der er en bred vifte af ping-pong padler til rådighed, og mens de billige dem på din lokale sportslige discountbutik er fint for begyndere, som du får mere avanceret, kan du ønsker at få dine egne brugerdefinerede pagaj.
 • Så meget som muligt, undgå at spille dette spil i en udendørs indstilling, hvor vinden kan off-spore din bold. Dette kan lidt irriterende som bolden må ikke lande på et sted, hvor du har forventet det. Du kan vælge at spille inde i et motionscenter eller et stort rum, hvor ingen vind kan ødelægge spillet.
 • Øv at ramme det af bordet. Det vil flipper ud modstanderne

Advarsler

 • Sørg for at du har aftalt reglerne med din modstander, før du spiller et rekreativt spil. Forskellige folk nogle gange bruger forskellige regler, og hvis alt er klart før spillet kan du undgå argumenter.
 • Dygtige spillere kan ikke tage dig alvorligt, hvis du kalde spillet "ping-pong" i stedet for "bordtennis".
 • Når du rammer bolden hårdt, ikke rammer straight. En kortere afstand kan være for hårdt, hvilket resulterer i manglende modstanderens net. Forestil kaste en bold lige ud, og kaster man lidt til siden. den ene ligeud vil gå længere.
 • At blive ramt med en bordtennisbold kan gøre ondt. Det kan efterlade welts (Vær især opmærksom på dette, når du spiller et spil killer ping-pong.)

Ting du behøver

 • Ping-pong bold (e) (Du vil finde du mister dem ganske lidt.)
 • Ping-pong padle
 • Ping-pong bord, herunder net
 • En modstander (Hvis du spiller en selve spillet)