Wkedk

Sådan spike en volleyball

Volleyball er en populær sport blandt drenge og piger. Spiking er en fremragende færdighed i kampen. Denne vejledning indebærer, hvordan spike en volleyball. Spiking er hårdt, men ikke umuligt.

Steps

Sådan spike en volleyball. Placer dig selv bag 10-fods linje (angreb linje), som er den linje, der er omkring 4 skridt væk fra nettet.
Sådan spike en volleyball. Placer dig selv bag 10-fods linje (angreb linje), som er den linje, der er omkring 4 skridt væk fra nettet.
 1. 1
  Stræk dine arme og ben i 10-20 sekunder hver, før du starter. Dette vil reducere din risiko for at trække en muskel eller skade dig selv.
 2. 2
  Placer dig selv bag 10-fods linje (angreb linje), som er den linje, der er omkring 4 skridt væk fra nettet. Hvis du har lange ben eller tage større skridt, stå lidt længere tilbage. Hvis du er venstrehåndet, kan du ønsker at spike i højre side af banen, og i venstre side, hvis du er højrehåndet. Hvis du er høj eller kan hoppe højere, prøv midten.
 3. 3
  Se setter. Hvis du spiller udenfor (venstre) hitter, kalder "Udenfor udenfor" og på samme måde, hvis du er midten eller ryg (også kaldet svage side, fordi det er setter svage side). Mange hold kommer op med koder til hver side, så brug dem, hvis din gør. Hvis dit hold bruger numre til sættene, så sørg for du kalder det rigtige nummer.
 4. 4
  Start din tilgang efter at bolden er sat. Hvis du er højrehåndet, skal din tilgang være "Venstre fod, højre fod, venstre fod, jump" og omvendt, hvis du er venstrehåndet. De sidste to trin skal placere dine fødder på noget af en 45 graders vinkel fra nettet.
 5. 5
  Forbered dig på at hoppe. Som du tager de to sidste trin, udvide dine arme nedad og bagud og bøj knæene.
 6. 6
  Hop lige før du når frem til bolden. Husk, du ønsker at springe en lille smule frem til at være i stand til at ramme bolden hårdere. Du ønsker at komme i kontakt med bolden foran dig, ikke er direkte overhead. Hold øje med bolden, og springe op, svinge armene op foran dig (det vil hjælpe dig hoppe højere, men vær omhyggelig med ikke at kontakte nettet for det resulterer i en sanktion). Prøv at få en bue i ryggen, som vil give mere magt. Brug dine arme til at få dig selv højere over nettet ved hjælp af en svingende bevægelse
 7. 7
  Forbered dig på at ramme bolden. Som du er i luften, peg på bolden med din svage hånd, og træk din hårdtslående hånd tilbage, så bagsiden af ​​din hånd er lige ved siden af ​​øret - ligesom hvis du trækker en bue og pil. Du skal bruge din svage hånd som en guide til din hit.
 8. 8
  Udvid din hårdtslående hånd lige ud over dig, og ramte bolden, at kontakte den øverste halvdel af bolden med hælen af din åbne hånd på toppen af dit sving. For at opnå maksimal effekt, holde et åbent håndflade. Igen bør kontaktpunktet altid være foran dit hoved, ikke over det.
 9. 9
  Snap håndleddet nedad for at bibringe topspin og lede bolden ned i din modstanders retten, mens sprede fingrene.. Vær forsigtig med ikke at "bære" eller "hold" bolden for endnu et sekund.
 10. 10
  Følg igennem. Medbring din arm ned "gennem" bolden og ved siden af ​​din krop. Dette sikrer, at du ikke mister momentum i hele din hit. Vær sikker på at bøje knæene til at absorbere stød, når du lander.

Tips

 • Når spiking, Må ikke springe for tidligt. Hvis du gør, vil du være for højt op i luften, mens bolden er for lav. Hvis dette sker, skal du indstille eller vippe den over. Forsøger at spike det vil kun gøre det ramte nettet.
 • Du behøver ikke altid at spike bolden et angreb skud. Et velplaceret Dink (en blød skud til en udækket del af retten), tør (en let berøring at ramme bolden ind i modstanderens spillerens blok og til jorden), eller skyde sæt (en lang flad indstillet til en udækket del af retten) kan fange dine modstandere ved at overraske og vinde dig det punkt.
 • Du kan arbejde på dine mavemuskler, før du lærer at spike-stærke abs hjælper dig hårdere ramt! Brug al din magt og styrke!
 • Hvis du er en midt-afspiller og er ved at blive sat en kort sæt tæt ved nettet (kaldet en "B" eller et "2" af nogle hold), vil du nødt til at starte din tilgang før bolden er sat.
 • Hvis du har problemer med at slå bolden ned, gøre øvelser for at øge din vertikale spring, så du kan hoppe højt nok til at "komme på toppen" af bolden.
 • Kontakt bolden med hele din hånd i realiteten "slapping" det. Dette vil tillade dig at have større kontrol over, hvor bolden går. Derudover vil det tilføje topspin til bolden, som vil gøre bolden rejse til jorden hurtigere. Det vil også gøre en høj slapping lyd.
 • Der er mange, mange forskellige typer af tilgange, og den ene din coach lærer kan være forskellig fra den fremgangsmåde forklaret ovenfor.
 • Den mest almindeligt anvendte hårdtslående tilgang er: Venstre, Højre, Venstre, Jump, Spike! Husk at tænke på en rytme for dine skridt, da det hjælper dig med at få fortrolig med den tilgang.
 • En anden måde at gøre din tilgang er at højre og derefter til venstre, højre... derefter på din 3rd skridt bringe dine arme tilbage og hoppe op til at ramme.
 • Når hoppe, jo mere du svinge armene tilbage og derefter op, jo højere vil du være i stand til at springe. Dette skyldes, at din momentum.
 • For bolden til at gå ned, skal du have topspin, og for at få topspin skal du svirpe med håndleddet, når den rammer bolden. Øv at slå bolden mod en væg og zappe håndleddet fremad.
 • Når du hoppe til spike, hoppe mod nettet og ikke lige op. Dette vil øge din spike magt ved en masse. Afhænger af, hvis du kan trække fra springet og timing til højre.

Advarsler

 • Altid strække før du laver nogen kraftig motion for at forhindre alvorlig skade.
 • Lad ikke din hånd eller arm til at krydse over nettet i løbet af et spyd - det er en fejl.
 • Husk på, at i organiseret konkurrence volleyball er der mange regler, der måske spike bolden og hvordan. Tjek din organisations regler, og sørg for at forstå dem.

Ting du behøver

 • Volleyball
 • Volleyball net
 • Mindst én holdkammerat
 • Knæbeskyttere
 • Court (løbesko, hvis du ikke har domstol sko).