Wkedk

Sådan at strække din ører smerte fri

Ønsker du at vide, hvordan at strække din øreflip? Strækker øreflippen er virkelig let, enkel, og effekten er fantastisk. Hvis du kan være tålmodig. For at gøre dette ordentligt, være parat til at investere nogle penge og tid.

Steps

Sådan at strække din ører smerte fri. Ikke gennemboret lapper.
Sådan at strække din ører smerte fri. Ikke gennemboret lapper.
 1. 1
  Beslut størrelse. For at starte, vil du ønsker at bestemme, hvor stor du ønsker at strække øreflippen piercinger. Tag et kig på anden størrelse smykker i storcenteret eller din lokale piercing malkestald. Få en idé om, hvad gauge (størrelse) stykker af smykker, du ønsker at ende op iført. Husk, at når det kommer til målere, jo mindre tal jo større smykker og hullet du strækker i din øreflip.
 2. 2
  Ikke gennemboret lapper. Hvis din øreflip ikke er gennemboret endnu, gå til en rigtig, hæderlige, ren piercer. Diskuter med piercer om, hvad gauge du ønsker at strække til og lad ham eller hende hjælpe dig beslutte, hvor stor du ønsker at gennembore dine øreflipper i første omgang. Husk friske piercinger bør altid blive helbredt med steriliseret rustfrit stål. Sørg for at huske, hvad størrelse din øreflip piercing er så, at du kan strække det, når det er fuldt helet (mindst en måned).
 3. 3
  Pierced lapper. Hvis du allerede har huller i ørerne, bør du regne ud, hvad måle dine piercinger er. Hvis du var gennemboret med en pistol, er de atten gauge. Hvis du er blevet gennemboret af en piercer, kan du gå til nogen piercing butik og bede om hjælp at bestemme, hvad måle dine øreflipper er, før du strække dem.
 4. 4
  Acquire vokslys. Når du ved hvad størrelse du strækker fra og til, skal du "vokslys" til din øreflipperne. Du kan købe disse online eller mange piercing malkestalde. Disse er hvad der rent faktisk strække dine øreflipper. Du kan købe lange, lige vokslys, der bruger en gummi "O" ring til at holde dem på plads, eller spiral smykker tapers, både starte i det små og få større, deraf navnet. Enten type vil gøre både vil se sjove stikning halvvejs gennem øret. Komme over det eller risikere rippe dine øreflipper i stedet for at strække dem.
 5. 5
  Må ikke strække sig for hurtigt. En meget almindelig fejl er at forsøge at strække sig for hurtigt. Når du arbejder din vej til en mindre gauge (større smykker), er det bedre ikke at springe nogen målere, når du kommer ind i de enkelte cifre. I de dobbelte cifre, kan springe en sporvidde være let og forholdsvis smertefrit. For at komme til måleren, du ønsker, kan du blive nødt til at købe flere forskellige størrelser tilspidset og vente mange måneder at komme til dit mål. Strækker for hurtigt, eller rippe dine øreflipper, som du strække dem, kan resultere i at have "kat røv" lapper. Ja, vil dine øreflipper ligne lille kat skod. Ikke attraktivt. Hvis du rive din øreflip, mens du strækker grundigt rent og sætte din tidligere størrelse smykker tilbage og give din strakte øreflip til at helbrede helt, før stretching igen.
 6. 6
  Endelig, hvordan kan du rent faktisk gør den strækning? Først sørge for dine hænder, øreflipper og din taper er rene. Du ønsker måske at bruge nogle smøremiddel på den tyndere ende af nedtrapningen. Brug den ene hånd til fast greb din taper og den anden hånd til at støtte din øreflip, som du strække. Langsomt, men skub det gennem din øreflip piercing. Nogle mildt smertefulde tryk er normalt. Hvis du har lyst til din øreflip er faktisk rive, eller hvis du bemærker blod, stop. Hvis du ikke kan få den taper hele vejen til det bredeste sted, så fortvivl ikke. Lad det på plads, indtil din øreflip er ikke længere ømme og prøve igen, indtil du får der. Når du gør det, holde smykker i øret, indtil alle hævelse og ubehag er væk. Må ikke haste!

Tips

 • Du bør holde sig til stål vokslys, da de kan blive steriliseret, og de er mindre tilbøjelige til at få en ophobning af bakterier, ligesom akryl vokslys gør. Akryl vokslys er billigere end stål vokslys, men hvis du køber stål tilspidses i et sæt, kan de være meget billig
 • Sæt vokslys efter du har taget et brusebad. Bruge nogle form eller olie (som dem nedenfor) som smøring.
 • Folk siger, du skal vente mindst en måned, før du sætter i den næste størrelse taper, men det kan ikke altid være sandt. Du bør sætte den næste i, når du føler dig tryg, når du kan skubbe det ind og ud smerte fri, thats når den er klar.
 • Jojobaolie eller vitamin E olie er gode at bruge til at strække og tage sig af en nyligt strakt øre.
 • Du bør aldrig bære tilspidses som smykker. De er beregnet til at strække dig piercing, så du kan bære passende gauge smykker. Læs info på Sammenslutningen af Piercing Professionals '[Sikker Piercing http://www.safepiercing.org ] stedet for de mest pålidelige piercing oplysninger.
 • Regelmæssige havsalt opsuger er gavnlige i medvirken med healing en frisk strakt øre og hjælpe fjerne bakterier fra huden.
 • Vaseline kan også bruges som et smøremiddel.

Advarsler

 • Hvis du lige fået ørerne gennemboret, skal du vente mindst tre måneder for dem fuldt ud at helbrede.
 • Hvis du har lyst til din øreflip er faktisk rive, eller hvis du bemærker blod, stop.
 • Efter strækning forlader øret alene. Lad ikke dig selv eller dine venner rode med det, og hvis nødt til at røre ved det at dine hænder er rene. En frisk strækning er som en ny snit, dens modtagelige over for infektioner og andre grimme ting.

Ting du behøver

 • Du bliver nødt til at have huller i ørerne for at strække dem.
 • For at starte stretching, skal du bruge et sæt vokslys.
 • Kokosolie, Vitamin E olie, olivenolie, Emu olie, jojobaolie, Tea Tree olie, osv osv. Listen går men reglerne er, hvis det er sikkert at spise og derefter 9/10 Samlet det er sikkert at bruge på dine ører, og når det tvivl gå økologisk.