Wkedk

Hvordan til at lindre øre overbelastning

Øre overbelastning er generelt beskrevet som en blokering i øregangen. Denne overbelastning kan opleves på mange måder, og er undertiden knyttet til sinus problem, koldt eller allergi. Du kan føle en knaldende i øret, en reduktion i at høre kapaciteten en lyd, der ligner vind farende gennem en tunnel eller en generel følelse af, at der er slim eller anden væske inden øret. Men du kan også føles som dine ører er overbelastet når lufttrykket inde i mellemøret ændringer, såsom på et fly eller med en anden ændring i højden. Brug disse tips til at lindre øre overbelastning.

Steps

Hvordan til at lindre øre overbelastning. Fastslå årsagen til øret overbelastning.
Hvordan til at lindre øre overbelastning. Fastslå årsagen til øret overbelastning.

Første del: almen praksis

 1. 1
  Fastslå årsagen til øret overbelastning. Hvis du lige har været på et fly, kan du føle en blokering i øret, der vil rydde sig selv. Men hvis du for nylig har haft en forkølelse eller lider af allergi, kan du oplever øre overbelastning, der ligner tilstoppet næse. Hvis du har svært ved at høre, du også kan blive ramt af overdreven voks oprustning. Søge råd hos en læge, hvis dine symptomer vare længere end 48 timer, og er ledsaget af smerter.
 2. 2
  Brug tyngdekraften til din fordel. Noget af tiden, vil øre overbelastning skyldes fluider fanget i det eustakiske rør, som er en del af mellemøret. Hvis du tror, ​​du måske har væske fanget i øret, her er nogle tricks ved hjælp af tyngdekraften, som du kan bruge til at aflaste.
  • Stå på den ene fod, tilt dit hoved til siden (helst side, der har blokering), og hop langsomt og støt på den ene fod. Vær forsigtig gøre dette - du ikke ønsker at falde ned. Dette kan nogle gange hjælpe løsne væske, der er fanget i øregangen.
  • Ligge ned på din side med hovedet hvilende på en pude. Hold øret, der er overbelastet vendt nedad. Hvile ligesom dette i en time. Igen, kan tyngdekraften hjælpe trække væsken ud af øret.
 3. 3
  Prøv at vanding din nasal passage eller bruger en neti pot. Bihuler føles meget som dine ører er tilsluttet, og så bihuler kan virkelig være forklædt som øre overbelastning. For nogle kan nasal kunstvanding bringe hurtig lindring af sinus symptomer uden brug af medicin. Den neti pot virker ved udtynding ud slim og skylle det ud af den nasale passage.
  • Bemærk, at du ikke må lægge væske ind i øret, hvis du har en perforeret trommehinde eller har mistanke om en infektion i øret. Se en læge i stedet.
  • Alle netikander kommer med deres eget sæt af instruktioner, der skal følges. Typisk dog et første forbereder en udskylningsopløsning består af 16 ounce lunken (og steril) vand, sammen med 1 tsk salt. Fyld din neti pot med saltopløsning.
  • Bøj hovedet i en 45 graders vinkel og bringe spidsen af ​​neti pot til din top næsebor. Saltopløsningen vil gå ind i det ene næsebor, rejse gennem din næsehulen, og komme ud af det andet næsebor. Hvis opløsningen drypper ind i din mund, bare spytte det ud. Blow din næse og gentage processen på den anden side.
  • Hvor ofte skal du overrisle med en neti pot? Mennesker, der lider af alvorlige problemer med bihulerne eller allergier fundet relief vanding dagligt. Når symptomerne bliver bedre, er den anbefalede brug er tre gange om ugen.
 4. 4
  Brug en dekongestant. Hvis dit øre overbelastning er et resultat af sæsonbetonet allergi eller en kold, tage decongestant som anvist. Dette vil arbejde for at mindske hævelse i øregangen. Du kan også tage en antihistamin og et dekongestant sammen, så længe du følger instruktionerne på etiketten.
 5. 5
  Sæt din finger i øret og forsøge at skabe et vakuum. Prøv at sætte din pegefinger i øret og flytte pegefingeren forsigtigt opad. Ører er formet forskelligt, så det kan tage lidt af manøvrering. Flyt din finger rundt forsigtigt, indtil du har oprettet et tomrum. Prøv at suge væsken ud af øret.
 6. 6
  Prøv en damp-behandling ved hjælp af varmt vand og et håndklæde. Put varm, let dampende vand i en stor skål, dække dit hoved med et håndklæde, og hvile din overdækket hovedet over dampbadet. Dampen kan hjælpe tynde ud og løsne slim, som du derefter kan spytte ud i en anden skål.
  • Prøv at sætte te eller andre urter i din dampbehandling. Nogle teer som kamille har anti-inflammatoriske og antiseptiske egenskaber, hvilket gør dem en god tilføjelse til dampbehandling.
  • Varmt brusebad, ture til sauna, eller luftbefugtere vil også gøre det trick. Undgå at placere nogen dampende objekt, såsom en sød kartoffel, tæt på øret, da dampen produceret denne måde kan undertiden være for varmt.

Del to: behandling airplane øret eller overbelastning forårsaget af tryk

 1. 1
  Behandle blokering i det indre øre, ofte kaldet "flyvemaskine øre." Hvis du flyver, eller kørsel i store højder, kan du opleve "airplane øre." Hurtige ændringer i højden årsag lufttryk ændringer, og kan udløse flyvemaskine øre.
 2. 2
  Prøv at gabe eller synke. Dette vil ofte rense luften i dit indre øre. Tyggegummi vil skabe mere spyt til at hjælpe med at synke.
  • Øv Valsalva manøvre. Knib næseborene lukket med fingrene og forsigtigt blæse din næse til at regulere lufttrykket. Du skulle høre en svag poppende lyd, hvis du gjorde det korrekt.
 3. 3
  Tag antihistamin før flyvningen. Tag en antihistamin 30 minutter til en time før boarding din flyvning eller kørsel i store højder. Antihistaminer vil falde irritanter i øregangen, der kan forårsage hævelse, som igen vil hjælpe luften passere lettere gennem dit indre øre.
 4. 4
  Brug ørepropper til at filtrere luften trykændringer. Filtreret ørepropper er tilgængelige på apoteker eller butikker inden en lufthavn.

Del tre: behandling trafikbelastning forårsaget af ørevoks

 1. 1
  Fjern ørevoks med en over-the-counter produkt. Blokering eller hvad lægerne kalder "impaction", opstår, når voks bliver skubbet dybt ind i øregangen. Påfør en over-the-counter ørevoks remover, hvis din overbelastning skyldes voks oprustning. Brug som anvist på pakken.
  • Q-Tip og andre genstande som rullede servietter kan gøre impaction endnu værre. Q-Tips vil fjerne noget voks, men skubber resten dybere ind i øregangen, forværrer problemet.
  • Folk, der bærer høreapparater kan også lider af højere impaction.
 2. 2
  Brug en enkel opløsning af eddike og isopropylalkohol til at bryde op ørevoks. Lige dele æble cider eddike og isopropylalkohol, faldt forsigtigt i øregangen med en eye-eller øre-dropper, kan hjælpe med at opløse nogle ørevoks samt fjerne væske, der kan fanges bag voks.
  • Alternativt, kan du bruge en mild (3%) hydrogenperoxid og slip et par dråbe ind i øret. Dette vil rense øret foruden at lette ørevoks.
  • Bemærk, at du ikke må lægge væske ind i øret, hvis du har en perforeret trommehinde eller har mistanke om en infektion i øret. Se en læge i stedet.
 3. 3
  Læger uden anbefale brugen af øre gennemlysning. Ear gennemlysning er, når du tager en hul kegle lavet af paraffin og bivoks med en klud, lys ene ende og placer den anden ende i øret. Dette formodes at skabe et vakuum, der trækker voks ud af øret. Kliniske forsøg har rejst spørgsmål om effektiviteten, dog, og lægerne bekymre sig om risikoen forbundet med praksis.

Fjerde del: behandle overbelastning forårsaget af infektion

 1. 1
  Se din læge. Hvis din trængslen er ledsaget af smerter i det indre øre eller dit ydre øre er følsom over for berøring, kan du have en øre infektion. Dette er især almindeligt hos små børn. Din læge vil ordinere følgende behandlinger for dig.
  • Tage antibiotika som anvist. Øreinfektioner skal behandles med antibiotika for at befri din øre af de bakterier, der forårsagede infektionen.
  • Brug en ordineret eardrop såsom antipyrene-benzocain. Dette er en bedøvende lægemiddel, der ikke vil lette overbelastningen, men vil bidrage til at lette bivirkning af smerte.
 2. 2
  Placer en varm komprimere over det berørte øre. Bruge noget fra en varmetæppe til et varmt vandflaske. Varmen fra en varm vaskeklud vil bidrage til at løsne overbelastning og lindre smerten.
 3. 3
  Overvej disse tips så godt. Hvis du har spørgsmål, skal du tale med din læge om deres anvendelighed og relevans i dit tilfælde.
  • Kun tage antihistaminer, hvis du øre infektion er ledsaget af overbelastning. Antihistaminer vil udtørre din hals og luftveje, så det anbefales, at du drikke masser af vand.
  • Hvis dit barn har en øre infektion, flaske-fodre ham eller hende oprejst, hvis muligt. Må ikke sætte dit barn i seng med en flaske, og forsøge at tage dit barn ud af flasken, så snart dit barns læge mener, at det er hensigtsmæssigt.
  • Gurgle med en saltvandsopløsning kan hjælpe med at lette en halsbetændelse, der ledsager mange øreinfektioner, samt beroligende det eustakiske rør. Prøv en simpel opløsning af varmt vand og en teskefuld salt eller vand, lidt af citron og honning. Gurgle i 15-30 sekunder, og spytte ud.

Tips

 • Må ikke tage antihistaminer eller dekongestanter for perioder på mere end en uge uden at konsultere din læge.
 • Undgå at behandle børn med over-the-counter medicin, medmindre du rådføre sig med en læge. Børn er tilbøjelige til øre infektioner og bør kontrolleres ved påbegyndelsen af ​​symptomer, da de kan kræve strengere metoder til behandling.