Wkedk

Sådan spille forsvar i fodbold

Bliver du scorede på for ofte? Her er tips til, hvordan man kan spille forsvar 1-mod-1 mod en modstander.

Steps

Sådan spille forsvar i fodbold. Ophold med din modstander.
Sådan spille forsvar i fodbold. Ophold med din modstander.
 1. 1
  Flytning. En del om at forsvare bevæger sig med bolden. I denne artikel vil du se, at der står se bolden. Gør det ikke fra hinanden om forsvar er watching fremad på det andet hold. Du kan ikke have nogen får den åbne slip på dig. Når bolde over hovedet er han væk. Altid holde dine øjne på disse fremad.
 2. 2
  Tal. Du er nødt til som et team altid vide, hvem der har hvem og kommunikere, hvis der er en ny fyr til ikke at lade det andet hold har en fordel over dig.
 3. 3
  Ophold med din modstander. Forsøg ikke at tage bolden fra luftfartsselskabet.
 4. 4
  Flyt linjen. Hvis bolden er på deres side flytte op til halvdelen at trække dem offsides. Men du behøver ikke gå forbi halvt så der er ingen offsides før halvdel.
 5. 5
  Når du forsøger at gøre glidende tacklinger, fortsætte med forsigtighed, hvis du går glip af, vil du forlade dit forsvar åbne. Desuden er det meget almindeligt for en slide tackle at få nogen et gult kort.
 6. 6
  Når du kommer til din modstander sørge for, at du er klar til at stoppe bolden fra alle retninger. For eksempel: Du er foran din modstander - han sender bolden til venstre, opfange det.
 7. 7
  Vær forsigtig, da modstanderne kan forsøge at passere bolden mellem dine ben, hvis åbne eller over dit hoved, så sørg for du er klar fra alle retninger.
 8. 8
  Vær klar til at sende den anden fod. For eksempel: Du er foran en modstander, og du tror, ​​han kommer til at passere til venstre, men da han flyttede du tog din fod til venstre, men han gik lige, du skal være klar til at bruge den anden fod.
 9. 9
  Når bestået af en modstander altid fortsætte med at forsvare, og der er andre forsvarere, og din dovenskab kan føre til en scoring.
 10. 10
  Være hurtig. Hvis nogen forsøger at passere til din modstander, få bolden først og se ud for gennemløb, du kan opfange.
 11. 11
  Forhindre mål adgang:
  • Hvis din modstander modtager bolden, lad ham ikke vende sin krop mod målet.
  • Bloker. Hvis modstanderen har bolden og står målet, ikke giver ham eller hende plads til at skyde. Hold dig inden for et par fødder. Hvis han eller hun skyder, være i vejen for at blokere det.
  • Hvis din modstander flytter sig, bevæge sig med ham eller hende. Ophold på tæerne. Hvis du skal give din modstander plads, så gør det mod sidelinjen, så han eller hun kan bevæge sig væk fra målet.
  • Lad ikke din modstander komme forbi dig. Ophold på tæerne og være klar til sprint til enhver tid.
 12. 12
  Aldrig forsøge at nå i og stikke eller knalde til bolden. Din modstander vil drible lige forbi dig, hvis du gør. Bare bo tæt og vente.
 13. 13
  Brug dit team support. Hvis du har en holdkammerat bag dig (støtte dig), kan du se at forsøge at tage bolden fra din modstander. Hvis ikke, skal du ikke forsøge.
 14. 14
  "Gætte" din modstanders næste træk er godt, men hvad er bedre er at "Know" af de forskellige bevægelser til rådighed for din modstander og være klar til at forhindre ham / hende fra at bruge nogen af dem.
 15. 15
  Være aggressiv og truende inden for de juridiske grænser. Gør din modstander tænker om dig, ikke hvad der ellers foregår omkring feltet.
 16. 16
  Se din modstander fra sidelinjen og studere hans eller hendes 1-mod-1 bevæger og vaner.
 17. 17
  Indeholder så godt som du kan. Hvis der ikke er en masse af forsvarere i din banehalvdel, indeholder din modstander, bremse ham eller hende ned og gøre tid om hjælp til at ankomme. Hvis der er masser af forsvarere i din banehalvdel, kan du være lidt mere selvsikker.
 18. 18
  Kend hastighed og evner af dit modstanderholdet. Vide, hvordan de kan sammenlignes med jeres, og tage risici i overensstemmelse hermed.
 19. 19
  Lejlighedsvis kigge rundt og være opmærksom på andre spillere rundt på området. Prøv at forudse, hvor din modstander kommer til at passere.
 20. 20
  Brug bedrag. Deception er så kraftfuld som hastighed. Hvis din modstander tror du er passiv, kan du overraske ham eller hende.
 21. 21
  Aldrig se din modstanders fødder. Se bolden.
 22. 22
  Ophold goalside. Det betyder ophold i mellem din afspiller og mål.
 23. 23
  Vent, indtil afspilleren laver en fejl, så angriber.
 24. 24
  Hvis afspilleren får af dig og er en på én med målmand, ophold i forfølgelsen, hvis de laver en fejl, blot er der vil lægge pres på dem. Tænk før tilsmudsning dem. Forstå, at hvis du tager ned din modstander, det meste af tiden dette vil resultere i et gult kort. Med et par tacklinger (hovedsagelig dem, der benægter den anden spiller en chance for at score), vil du blive diskvalificeret fra kampen med et rødt kort. Røde kort tendens til at omfatte flere spil suspensioner i mange ligaer, så før du ulødigt spiller bagfra, huske, hvad konsekvenserne er! Hertil kommer, retfærdigt at tage ned og potentielt skade en spiller, der har slået dig, er ikke god tone.
 25. 25
  Tænk altid én flytter foran alle andre.

Tips

 • Du behøver ikke at tage bolden væk fra din modstander, bare på forkant med din modstander, så han eller hun ikke kan skyde. Når han eller hun laver en fejl, det er når du tager bolden.
 • Når du tager bolden fra din modstander, ikke bare sparke bolden væk.
 • Prøv at gå til en person, der er gratis, eller drible gennem rummet. Fodbold er en holdsport. Altid huske, at.
 • Være aggressiv. Når du går ind for en tackling, så gør det ligesom du mener det. Må ikke trække sig.

Advarsler

 • Husk at forsinke gerningsmanden, hvis du ikke har nogen støtte.
 • Må ikke tage lang tid at beslutte, hvor bolden skal gå.
 • Vær meget forsigtig, hvis du får bolden, og du ikke ønsker at trykke bolden for hårdt eller udføre for mange hånd.
 • Glidende tacklinger kan se awesome og vil arbejde i en masse sager, men de er de mest farlige ting at gøre. I en masse unge ligaer, vil en alt for sen slide tackle medføre en umiddelbar fejl. En glidende tackling med knopperne viser er ulovligt i de fleste ligaer. Det er derfor vigtigt at komme rundt fra den side at angribe bolden med toppen af ​​foden, når du laver en glidende tackling.