Wkedk

Sådan opretter cirkulære bobler mens dykning

Dygtige dykkere kan blæse bobler, der vokser som de går op, for at ende i en elegant hvirvel. Denne artikel vil vise dig, hvordan du gør det sikkert. Med praksis, vil du producere en serie af ringe, der modtager tavs, men entusiastisk bifald fra tilskuere vandet eller på overfladen.

Steps

Sådan opretter cirkulære bobler mens dykning. Ligge stille på ryggen dybde varierende fra 2 til 6 meter.
Sådan opretter cirkulære bobler mens dykning. Ligge stille på ryggen dybde varierende fra 2 til 6 meter.
 1. 1
  Ligge stille på ryggen dybde varierende fra 2 til 6 meter. Hvis du går dybere end 6 meter, dette trick bliver vanskeligere.
 2. 2
  Tag en normal ånde fra din regulator (hvis dykning ) og vip hovedet lidt tilbage, så din mund er parallel med overfladen tip>. (Det anbefales ikke, at du forsøger dette trick uden en regulator, medmindre du er en ekspert.)
 3. 3
  Start med en lukket mund. Lav en kort og afgørende luft brast, der kommer fra dine hævede kinder (ikke fra dine lunger som med cigaretter røg ringe ), åbne munden med runde læber. For at give dig en idé, så prøv at sige ordet "PUH" med hævede kinder. IKKE gøre noget med din tunge. Mængden af ​​luft er af mindre betydning. Bruger mindre luft gør ringene tyndere.
 4. 4
  Se boblerne og justere din teknik. I begyndelsen kan du se normale bobler kommer ud af din mund. Nogle vil begynde at danne en ring af små bobler, og det betyder, at du er på rette spor. Snart vil du oprette din første intakt ring!

Tips

 • Prøv denne i roligt vand. Vandturbulens gør det vanskeligt. Ofte turbulens er forårsaget af folk tæt på, eller ved at flytte hænderne eller finner. Det er dog muligt at gøre det med en svag strøm, men du bliver nødt til at justere retningen af ​​din mund lidt i retning af den nuværende. Se på, hvor de tidligere bobler er gået til at have en indikation af den rigtige retning.
 • Dette er en stor alternativ aktivitet for at underholde dig og venner, hvis du ikke var i stand til at se nogen fisk under dykket.

Advarsler

 • Dykning er en sikker sport, men først efter en passende uddannelse, bruger den rigtige udstyr og følge de regler, du har lært, alle relateret til de betingelser, du dykke i. Langt størstedelen af ulykker sker for ikke at overholde disse grundlæggende.
 • Sørg for at du holder din regulator i hånden, så du kan komme til det, hvis du har brug for det.
 • Med trykluft (scuba diving) kan føre til en lunge overekspansion skade (lunge briste eller pneumothorax), hvis du stige, mens du holder din ånde. Aldrig forsøge dette, mens svømning eller med høje bølger. Denne "trick" kræver dog at holde vejret et øjeblik. Fyld dine lunger kun delvist, ikke helt. Det giver dig nogle sikkerhedsmargin. Må ikke stige, mens du holder din ånde. Ikke engang en smule. Lungerne ikke fornemmer smerte, når over-udvidet, dykkeren modtager ingen advarsel for at forhindre skade.
 • You got at være negativ opdrift (sink) på en sandet og flad bund. I enhver anden situation risikerer du en lunge briste eller du kan beskadige koraller. Forsøg ikke dette, hvis du finder dig selv for lys, som med en næsten tom tank ved slutningen af ​​et dyk.
 • Må ikke regne den tid boblen gør som en del af et sikkerhedsstop. Du behøver ikke have udveksle indåndingsluft, så du ikke slippe af med den overskydende kvælstof (off-gasning), og dermed reducere effektiviteten af ​​din sikkerhed stop.
 • Mellem en prøve og den anden, giv dig selv en pause. Må ikke fortsætte i mere end et par minutter. Du forstyrrer din normale vejrtrækning mønster, der har indflydelse på kroppens iltforsyning. Hvis du bliver lys ledes eller har nogen forstyrrelser i synsfeltet, STOP med det samme!
 • Vær sikker på at du har fået lidt erfaring før og føle sig godt tilpas under vand (lad os sige 20 dyk minimum). Øv det i en pulje først.
 • Hvis du lægger i praksis hvad der er beskrevet her, vil det altid være på din egen risiko. Hvis du forklare det til nogen anden, omfatter de nævnte risici.